![]() |
"Jak rozpętałem II wojnę światową"
Wszystkie filmy z Louisem De Finesem :) Wszystkie Monty Pythony xD Jaś Fasola Goście Goście I & II |
"„Tytanik”- (Kiepscy budzą się rano i okazuje się, że są na środku morza, a dom zamienił się w statek. Każdy chce być kapitanem. Spory kończą się katastrofą) był ewidentną aluzją do polskiego parlamentu, „Kiepski prezydent” zaś (za namową Waldka Ferdek postanawia kandydować na prezydenta) w ironiczny sposób odsłonił kulisy walki o fotel głowy państwa. Ciemne strony demokracji i polska transformacja wyrażała się u Kiepskich w prostych stwierdzeniach typu: „Nic w tym kraju nie jest legalne”, co spotykało się ze zrozumiałym przyjęciem widzów."
|
W pełni zgadzam się z Kurycą... Monthy Python WYMIATA!
|
O właśnie Luis de Fines. Nie mogę z niego, kocham tego gościa. Oglądałem w Sylwka jeden film z nim, tak polewałem, że rodzice nie wiedzieli o co mi chodzi.
|
Hehe Harold&Kumar w drodze do white castle...To jest zarąbiste!! Jak ktoś nie golądał to polecam!!!:P
|
Jak rozpętałem II wojne światową
Sami swoi Stare polskie komedie najlepsze!!! :) |
:D Straszny Film wszystkie cz. a 2 najlepsza xD
|
Seksmisja,CK dezerterzy,Sami swoi itp... ogólnie stare polskie komedie, "zagranica" przy nich wymięka :)
|
Louise De Finese,
"Goście Goście" (2 pierwsze, ostatnia mi nie przypadła), "Szpiedzy tacy jak my". |
Polskie:
-Alternatywy 4 -Sami Swoi Zagraniczne: -Jaś Fasola -Szpiedzy tacy jak my |
"Wariaci z Karaibów",wszystkie filmy z serii Jaś Fasola,"Chłopaki na Ibizie" (nie wiem czy to komedia,ale całkiem śmieszne było ;) ) oraz wszystkie komedie w których występują moi komediowi faworyci,czyli Jim Carrey i Cezary Pazura.
@Edit: Ło w morde, zapomniałem o najlepszym serialu komediowym na świecie: Świat Według Bundych ! Tylko ****a mac znowu zaprzestali emisjii na polsacie ! |
forrest gump, zywot bryana, swiety graal ;p
|
Forrest Gump, Ali G., American Pie (jedynka rox), South Park - Longer, Bigger and Uncult, How High
|
Omg zapomnialem o tych serialach jak moglem =/
Rodzinka i Przygody frey'a w kosmosie. Kurcze specjalnie we wakacje przychodzilem wczesniej z dworu zeby to poogladac ale i tak potem wracalem ;p. Jeszcze Boby kontra wapniaki nie az taki smieszny ale fajny. |
''Żółtodzioby'' i "Przekręt" z Bradem Pittem :d
|
Euro trip wymiata a to nie jest kolejna komedia dla idiotow tez nienajgorze lecz najbardiej lubie mainmachine jakos tak :D
|
Heh, duzo tego...
Nagie bronie, Monty Python, Hot shots, Czy leci z nami pilot, komedie Mela Brooksa, kultowe polskie komedie (mis, rejs itd.), seriale takie jak Allo, allo i dużo, dużo by tu wymieniac. |
"Nieoczekiwana Zmiana Miejsc", "Goście w Ameryce". A mój ulubiony? "Kłamca Kłamca"...
|
,,Korky Romano'' , ,,Eurotrip'' , ,,Czas Surferów''<===polecam ;D
|
"Mrówki w gaciach" -świetny film (najlepszy)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:17. |