Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Urodziny Tibii :) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60685)

miszko77 08-01-2006 11:07

ja osobiscie uwazam tak, zeby sie nie podniecac sie tibia tak, bo moze komus to nie wyjsc na dobre :D moj kolega z tibii gra prawie 20h dziennie(czy to nie jest uzaleznienie?)

-=DanieL=- 08-01-2006 11:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez miszko77
ja osobiscie uwazam tak, zeby sie nie podniecac sie tibia tak, bo moze komus to nie wyjsc na dobre :D moj kolega z tibii gra prawie 20h dziennie(czy to nie jest uzaleznienie?)

I jak gra 20h dziennie to pewnie niechodzi do szkoły, prawie wogle nie śpi i niewychodzi na światło dzienne ;]? jesteś żałosny, że tak kłamiesz w weekendy to moze by dał rade ale w tygodniu wątpie

Rehviel 08-01-2006 11:20

no to śpiewamy::D
100 lat...100 lat...
niech żyje, żyje naaaam!
100 lat...100 lat...
niech żyje, żyje naaaam!
jeszcze raz, jeszcze raz
niech żyje, żyje naaaam!
NIECH ŻYJE NAAAAAM!
:D
dzikeki za te wspaniala gre gram w tibie od okolo poltora roku i ciagle uwazam ta gre za najlepsza ;]
tibia jest super!!!!

Zummer 08-01-2006 11:31

hohoho, 9 lat to dużo, jak na jedną grę ;) Ciekawe jaka grafa była na początku ;p

Lukrecja 08-01-2006 11:34

Dzieki wam za stworzenie gry, dzieki ktorej dzieci pogarszaja swoje stopnie w szkole, nie spotykaja sie z przyjaciolmi i nie spia po nocach !
STO LAT ! : D

Vice 08-01-2006 11:34

W Tibie gram od około półtora roku :) Gra jest super !!!
Niedawno zostałem haknięty ;( , więc zaczynam wszystko od nowa (ale warto dla takiej gry)

coo84 08-01-2006 11:35

Fajnie

Ja tam gram w Tibie z pół roku, ale już się wciągłem na maxa. Prośba do Tibia.pl; Dajcie screeny z pierwszej TIBI!:D Jstem ciekawy jak ona wyglądała daaaaaaaaaaawno temu(miałem 5 lat;D)

Jvsta 08-01-2006 11:43

:)

Tyle Tibia już istnieje? 0o nie wiedziałam :D
Faktycznie dużo jest graczy :). U mnie w domku gram ja (lat 16), braciszek (lat 17) i... mój tata :D:D:D lat 40 :D (a ma 50lvl... :D) także Tibia jest dla wszystkich ^^

Birmil 08-01-2006 11:52

wszystkiego najlepszego dla CipSoftu, mogliby z okazji urodzin obnizyc ceny PACCa :P

Dziutrix 08-01-2006 12:03

Heppi Birstdaj :P

Heh, ja jak spora cześć osób gram od kokoło półtora roku. Tibia się zmienia wrac z czasem :D
I tak jest wypasiona :D

Airam Naver 08-01-2006 12:07

taaak... thnx.... ze spieprzyliscie mi zycie... ale juz sie przyzwyczailem ;] hail TIBIA :D

Mazi 08-01-2006 12:17

Ortooografffff..

Cytuj:

Którz to wie...
Któż pisze się przez "ż", a nie "rz". Taki ortograf na głównej stronie nie wygląda zbyt ładnie ;)

@Topic

A tak, minęło te 9 lat... Dla mnie to dopiero 3 lata, lecz to i tak dużo. No, a z bądź co bądź niezbyt bogatych studentów Tibijscy GOD'owie stali się milionerami...

Asalath 08-01-2006 12:17

3 lata...

juz 3 lata gram w tibie... jak z byka strzelil...
Duzu zawdzienczam tibi... szybciej mijal nowy rok
Tibia to tez jedyna gra w którą gram 3 lata i jeszcze nie przestalem w nia grac :cup:
Chyba to napisze na forum tibi.com

@down
chyba twoim przeznaczeniem bedzie GM ;)

Grzello Masterro 08-01-2006 12:23

A ja to się 7 stycznia urodziłem :] xD Czy to przypadek ? :P

Articuno 08-01-2006 12:46

szkoda, ze zescie nie dali zdjęcia Tibii z jej początku :p . Ja z Tibią problemów nie mam. Tylko ja gram: :p . A po za tym mam 2 kompy :baby:

Manrox 08-01-2006 12:54

A ja im zyczę jak najlepszej gry, lepszych systemów przeciw makro, a także ulepszenia grafiki i stworzenia nowych czarów.

Plus wszelkie życzenia dla wszystkich graczy.

Lord-Saimon 08-01-2006 14:13

Tibia!!!

ja w tibie gram od 2 lat i cos czuje ze sie dlugo nieoderwe kilka razy prubowalem ale znowu sie wraca xD

karcio 1212 08-01-2006 15:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Pewnie niewielu z was wie, ale dokladnie 9 lat temu(i 1 dzień), dnia 7 stycznia 1997 roku Tibia pojawiła się po raz pierwszy online. :)

Na początku graczy było mało, a ciągle zlagowany serwer stał na uczelnianym komputerze twórców gry. Od tego czasu - gdy Tibia była naprawde banalną graficznie grą, gdzie ludzie nie poruszali nawet nogami, a bugów było co niemiara mineło 9 lat, ale dla rozwoju Tibii było to dużo więcej. Ilość graczy dzisiaj jest ta ogromna, a popularność gry w naszym kraju osiągneła taki poziom, iż niewiele jest osób poniżej 16 roku życia, które nie słyszały o Tibii. Co cieszy bardziej przybawa też starszych graczy, a czasem nawet całe rodziny graja w tą wspaniałą grę... :)

Trudno uwierzyć, że wszystko to zaczęło się od szkolnego projektu czterech młodych studentów - Stephana Börzsönyi'a, Guida Lübke, Ulricha Schlott'a oraz Stephana Vogler'a. Tak samo trudno powiedzieć jaka będzie Tibia za kolejnych 9 lat? Któż to wie... Może wogóle nie będzie Tibii? A może niektórzy z nas będą musieli walczyć z rodzicami o komputer i o to kto ma teraz iść na polowanie? ;)

Dziekujemy Wam twórcy Tibii, za danie nam tak wspaniałej gry :)

Skoro to studenci wymyślili to dlaczego podpisuje sie pod tym CipSoft? Czyżby firme założyli?

Vote 08-01-2006 16:28

Chwalaim za to :P

teraz bez tibii to watpie czy bym mogl zyc xD dodaje uroku mojemu :baby: zyciu

Xetasi 08-01-2006 19:39

No moi drodzy

No juz 9 latek zaraz 10 stuknie wtedy ja bede mial 15 :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:34.