![]() |
wiecej adminow kanalu i bedzie ok ;)
|
Czy da rade wlasny channel zalozyc??
Po 1:To nie jest jak skype,poniewaz nie zjada tak lacza
Po 2:To jest tak ze jak jest zalozmy 5 osob na kanale to slyszymy wszystkich Po 3:Jezeli ktos chce wiedziec jak skonfigurowac itp. to pisac na moj gg(5651885) Po 4: Pytanie do adminow:Czy jest mozliwosc zalozenia wlasnego chanellu chronionego haslem.Wydaje mi sie ze tak bo juz jest jakis kanal. :] |
Super programik. Dzięki niemu wygraliśmy wojne na Nebuli :P
|
O ja cie BOMBA
BOmba ale nie będe z tego korzystał wole grac bez gadania hehe :baby:
|
Dajcie Chimere Plz
|
Sam używam TSA do sparingów w Americas Army... przydatna rzecz ;)
|
Nowy Channel
Nie wiem czy tutaj pisać ale napisze :]
Poprosze o channel "Samera" bo takowego nie ma :D |
Wyłączenie GADAJĄCEJ BABY
wchodzimy w Setting>Options>Sound Not..>Disable All Sound
I Babka wyłączona. |
Poza tym najlepiej zrobic binda ze nie bendzie slychac jak mama wchodzi do pokoju tylko na numerycznej dac jakis przycisk zeby w momencie trzymania przycisku bylo nas slychac ^^
Mozna na pewno robic swoje kanaly :D nawet wybiera sie jakosc dzwieku ilosc osob i hasla poza tym trzeba miec zahaczony taki bajer jak ANONYMOUS :p mam nadzieje ze podziela to na kanaly osobne bo jak nie to bendzie lipa i chaos PS. Ja tez znam TS z americas army a dokladnie Rangers School ^^ |
Jak ja mam sie tam połączyc bo jakies errory..wyskakują;p jak wejsc na kanał swojego świata- Antica:>
|
Ehhh noobki sie nie odważą pokazac swojego głosu to kurna włączają windowsowy syntezator i głupoty pieprzą ;//
|
ban
A ja dostalem bana na samym poczatku TS :D
Ps . nie latajcie po kanalach:P |
Wole Skype...... :p
|
programik fajny, ale sie chcialem zapytac co z tymi nwymi sieciami??? Samemu mozna zalozyc, czy to na zamowienie do miska czyjak????????
|
Qrde, co za wiocha, niema Fortery X( !!!
|
Witam , ja z Ts'em (team speak) mam do czynienia już ponad 2 lata i jeśli jakiś z modków chce moge zrobić bardzo szczegułowy poradnik :)
http://i7.photobucket.com/albums/y273/kwaban/ts.jpg Ale wtedy wystarczy wysłać do mnie przywatną wiadomość lub zagadać na gg (mam w, profilu :) ) Więc mówię Możecie na mnie liczyć ja sam używam Ts'a do gry w : -Medal of Honor:Allied Assalut -Call Of Duty -Tibia (of corssss, chodź już niegram w nią) -No i tak ogólnie jak gadam:) |
X( czemu niema Celesty X(
Niema z kim pogadać pusto ;( @ DrOOzer ja też dostałem za to bana :p PS. Zero lagów ;) |
ja również tak jak adasiuniek mam do cyznieniea z TSem jakieś 3~lata, pomomi iż pisaliście że poradnik niedługo wyjdzie (czyt. jtorś juz go tworzy papewne) chętnie właczył bym się w ten pomysł. (btw należałoby dodać pare światów m.in. azure). a co do głosów o ventrilo - też uzywam do sparów w klanie między narodowym i gra się również za***iście jednak jest to stosunkowo nowy program i napewno mniej przyjazny od TSa. Btw: ilu jest adminów serwa ?? bo coś jezcze żadnego nie widziałem...:/ przydałoby się zrobić na stronie głównej regulamin no i może te passwordowane channele po uwcześniejszym dogadaniu się z adminem były by również dobre - np guild chaty, na huncika, czy coś takiego.
co do błędów prosze kliknac na wybrany kanał 2x! na kanale TeamSpeak u Miska. WIęcej nie zauważyłem bo tekstu więcej nie ma raczej... |
:)
ja też korzystam z ts'a ponad 2 latka :) właściwie wiem wszystko i spotkalem sie juz nie z jednym problemem dotyczacym tego programu ;) ale pytania prosze zadawac na pm jak cos:) moze jak mi sie bedzie chcialo to zrobie jakis poradniczek ;p ale wątpie w to szczeże :) pozdrawiam!
|
moglby ktos to zrehostowac?? bo niechce sie u mnie sciagac...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:27. |