![]() |
@Up
Taaaak, wkręcanie was, żeby wyciągnąć niektóre "brudy" i sie pośmiać to najlepsze wyjście :P I nie szykuje się, żeby tibia.pl padła. Wręcz przeciwnie - ciągle się rozwija. |
Cytuj:
A ja wiem jaka byla przyczyna sporu: Drom sie scwanil i uznal, ze wszystkie zyski ze sprzedarzy PACC po podzieleniu na wszystkich modow sa zdecydowanie za male (bo doszlo ich paru). Dlatego wlasnie chcial kilku z nich wywali, tak, zeby kazdy dostawal tyle ile przed nominowaniem nowych modow. Ale jeszcze scwanszy Scor sie obudzil, ze moze zostac odciety od doplywu gotowki i zaczal walke. Zagrozil sadem i Drom zmiekl, potem chcial naprostowac i stad tem pomysl z zartem. Zartuje oczysicie |
Cytuj:
A tak na serio: różdżki - są; mapa - w trakcie konstrukcji; czary - byłyby już jakiś czas temu, gdyby mi się coś nie popsuło i nie musiałbym robić od nowa :P - wkrótce będą. Co do ogólnego rozwijania się strony/forum - tu się grubo mylisz. A hosting tibia.pl.com? A kupno pacc? A konkursy, ktore organizujemy co jakiś czas? A gadżety? A maile? Gdybyś jeszcze wiedział co jest w planach... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Oh,jak to miło -.- Przynajmniej wam sie udało pośmiać,a ja chidzłem cały nerwowy.i zebrałem 3 punkty :p
Myślę pozatym że ten temat był wzkasówka dla modów co mogli by w sobie zmienić,i niektórym mogło by być przykro,np. Raulowi żel udzie tak po nim jadą :confused: Ps.Wiszący wielbłądek też mi się podoba,ryba nawet w to uwierzył,i chyba dalej trzyma go w podpisie :D (nie tylko ryba :p) |
$vboptions[postminchars]
|
Wczoraj na ircu powiedziałem, że jak okaże się, że to są jaja, to się w****ię. Jak się okaże, że to jest prawda, też się w****ię. Ogólnie to jestem na Was w****iony. =p
|
O lol...ja to się nabrałem, ale jakoś mi tak nie pasowało, bo żeby modów wywalać...?
Ps.Fajny ten wielbłąd :):). |
ROTFL
Nie powiem, że mnie nie wkręciliście, bo wkręciliście. Chociaż, mogłem się spodziewać, bo Drom jest nieobliczalny. Chociaż równie dobrze mógłbym się spodziewać, że to prawda, bo Drom jest nieobliczalny. =P I tak BTW... DROM! I TAK MUSISZ ODEJŚĆ, bucu! Wielbłądy na Madagaskar!!!!!!!!1111oneoneonedromaderone ;D |
O.O! Sprtyne nawet ja sie dalem nabrac, gz. Ale jednak troche jest niedosciagniec ze strony modkow. Jakby nie ta klutnia miedzy Dromem a Oxy to bym juz dawno odgadl, kurcze ale jestescie evul =/
|
W sumie, napisałem co myślałem.
A tak btw.: To kogo wkońcu wywalacie? Bo się już sam pogubiłem. I kiedy ten konkurs na moda? żart |
;)
@Up
To wszystko sciema była. ;)) Ale to było po prostu zawaliste ;)) Po prostu Gratulacje. Będę ten temat pamiętać do końca swoich dni ;) Jeszcze raz: To było ekstra ;D Mamy wreszcie modków z poczuciem humoru xD Miłego Dnia. |
A nie mówiłem?
|
No, ja tez wiedzialem ><. Wasze wypowiedzi byly troche za bardzo nakrecone: "Wielka gala wyrzucania modkow", ale zart fajny ^^. Za to na Hege dalem sie nabrac kiedys :(.
Cytuj:
|
Cytuj:
|
yhhmmm..... na bank omader scykał bąka i udał ze to zart.NA bank
|
Cytuj:
|
Muahahahaha a ja bylem prawie pewien ze DrOma pierdzielnol piorun i chlopak zwariowal :D
Fajnie ze to zart, bo juz sie balem ze scorc odejdzie :) jak ja kocham jego komentarze do banow czy usunietych tematow :D Teraz wszysy mowia ze sie nie dali wkrecic i tez udawali. WKRECILISCIE MNIE :p MAMY CIE |
Taaaak,Teraz jest 'Koffam te wasze odzywki"
"hihi,fajny żarcik" "dobrze że żaden mod nie odejdzie!" A wtedy co było? -.- Tylko bluzgi,obrażanie ich i kozaczenie,bo myśleliście że drom jest z wami. |
Jakos nie specjalnie smieszne.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:22. |