Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Mmmmaaaammmmyyyy Wwwaaassss.... :D (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60762)

Shinjix 09-01-2006 10:52

@Up

Taaaak, wkręcanie was, żeby wyciągnąć niektóre "brudy" i sie pośmiać to najlepsze wyjście :P
I nie szykuje się, żeby tibia.pl padła. Wręcz przeciwnie - ciągle się rozwija.

Matek 09-01-2006 10:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shinjix
Wręcz przeciwnie - ciągle się rozwija.

Oj, z tym rozwijaniem to ogolnie ciezko.

A ja wiem jaka byla przyczyna sporu: Drom sie scwanil i uznal, ze wszystkie zyski ze sprzedarzy PACC po podzieleniu na wszystkich modow sa zdecydowanie za male (bo doszlo ich paru). Dlatego wlasnie chcial kilku z nich wywali, tak, zeby kazdy dostawal tyle ile przed nominowaniem nowych modow. Ale jeszcze scwanszy Scor sie obudzil, ze moze zostac odciety od doplywu gotowki i zaczal walke. Zagrozil sadem i Drom zmiekl, potem chcial naprostowac i stad tem pomysl z zartem.

Zartuje oczysicie

Shinjix 09-01-2006 11:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek
Oj, z tym rozwijaniem to ogolnie ciezko.

Jeżeli chodzi ci o aktualizacje to "pracujemy nad tym", hahaha...
A tak na serio: różdżki - są; mapa - w trakcie konstrukcji; czary - byłyby już jakiś czas temu, gdyby mi się coś nie popsuło i nie musiałbym robić od nowa :P - wkrótce będą.
Co do ogólnego rozwijania się strony/forum - tu się grubo mylisz. A hosting tibia.pl.com? A kupno pacc? A konkursy, ktore organizujemy co jakiś czas? A gadżety? A maile?
Gdybyś jeszcze wiedział co jest w planach...

Matek 09-01-2006 11:11

Cytuj:

A kupno pacc? (...) A gadżety? A maile?

To fakt;)

Cytuj:

A konkursy, ktore organizujemy co jakiś czas?
Jakie konkursy??;)

Walekifa 09-01-2006 12:35

Oh,jak to miło -.- Przynajmniej wam sie udało pośmiać,a ja chidzłem cały nerwowy.i zebrałem 3 punkty :p

Myślę pozatym że ten temat był wzkasówka dla modów co mogli by w sobie zmienić,i niektórym mogło by być przykro,np. Raulowi żel udzie tak po nim jadą :confused:

Ps.Wiszący wielbłądek też mi się podoba,ryba nawet w to uwierzył,i chyba dalej trzyma go w podpisie :D (nie tylko ryba :p)

Dejvo 09-01-2006 12:49

$vboptions[postminchars]

Baron Kaldrick 09-01-2006 12:52

Wczoraj na ircu powiedziałem, że jak okaże się, że to są jaja, to się w****ię. Jak się okaże, że to jest prawda, też się w****ię. Ogólnie to jestem na Was w****iony. =p

Senseal 09-01-2006 12:54

O lol...ja to się nabrałem, ale jakoś mi tak nie pasowało, bo żeby modów wywalać...?

Ps.Fajny ten wielbłąd :):).

Ghost Nieudany 09-01-2006 12:57

ROTFL

Nie powiem, że mnie nie wkręciliście, bo wkręciliście. Chociaż, mogłem się spodziewać, bo Drom jest nieobliczalny. Chociaż równie dobrze mógłbym się spodziewać, że to prawda, bo Drom jest nieobliczalny. =P

I tak BTW... DROM! I TAK MUSISZ ODEJŚĆ, bucu! Wielbłądy na Madagaskar!!!!!!!!1111oneoneonedromaderone ;D

OnlyM(PL) 09-01-2006 13:11

O.O! Sprtyne nawet ja sie dalem nabrac, gz. Ale jednak troche jest niedosciagniec ze strony modkow. Jakby nie ta klutnia miedzy Dromem a Oxy to bym juz dawno odgadl, kurcze ale jestescie evul =/

kaczi 09-01-2006 13:13

W sumie, napisałem co myślałem.

A tak btw.:
To kogo wkońcu wywalacie? Bo się już sam pogubiłem.

I kiedy ten konkurs na moda?

żart

Czarna_Mamba 09-01-2006 13:25

;)

@Up

To wszystko sciema była. ;))

Ale to było po prostu zawaliste ;))
Po prostu Gratulacje.
Będę ten temat pamiętać do końca swoich dni ;)
Jeszcze raz: To było ekstra ;D
Mamy wreszcie modków z poczuciem humoru xD

Miłego Dnia.

Descartes 09-01-2006 13:35

A nie mówiłem?

Galarion 09-01-2006 13:39

No, ja tez wiedzialem ><. Wasze wypowiedzi byly troche za bardzo nakrecone: "Wielka gala wyrzucania modkow", ale zart fajny ^^. Za to na Hege dalem sie nabrac kiedys :(.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Czarna_Mamba
Będę ten temat pamiętać do końca swoich dni

Uwaga, wy tu ksztaltujecie osobowosc uzytkownikow :).

Raynold 09-01-2006 13:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek
Cytuj:

A kupno pacc? (...) A gadżety? A maile?

To fakt;)

Cytuj:

A konkursy, ktore organizujemy co jakiś czas?
Jakie konkursy??;)

No i pięknie, wydało się, że znowu coś szykujemy dla userów ;)

Dark Sven 09-01-2006 13:51

yhhmmm..... na bank omader scykał bąka i udał ze to zart.NA bank

PUPISEM 09-01-2006 13:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany
ROTFL

Nie powiem, że mnie nie wkręciliście, bo wkręciliście. Chociaż, mogłem się spodziewać, bo Drom jest nieobliczalny. Chociaż równie dobrze mógłbym się spodziewać, że to prawda, bo Drom jest nieobliczalny. =P

I tak BTW... DROM! I TAK MUSISZ ODEJŚĆ, bucu! Wielbłądy na Madagaskar!!!!!!!!1111oneoneonedromaderone ;D

Najpierw wykastrowac wielblady

Xagar 09-01-2006 14:13

Muahahahaha a ja bylem prawie pewien ze DrOma pierdzielnol piorun i chlopak zwariowal :D
Fajnie ze to zart, bo juz sie balem ze scorc odejdzie :) jak ja kocham jego komentarze do banow czy usunietych tematow :D

Teraz wszysy mowia ze sie nie dali wkrecic i tez udawali. WKRECILISCIE MNIE :p

MAMY CIE

Walekifa 09-01-2006 14:16

Taaaak,Teraz jest 'Koffam te wasze odzywki"

"hihi,fajny żarcik"

"dobrze że żaden mod nie odejdzie!"

A wtedy co było? -.-

Tylko bluzgi,obrażanie ich i kozaczenie,bo myśleliście że drom jest z wami.

ostry236 09-01-2006 14:21

Jakos nie specjalnie smieszne.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:22.