![]() |
Cytuj:
|
omg juz tyle ludzi uzywa tego tyleeee czasu i nikt niezostal shakowany
tera gra bez pacca jest praweie niemozliwa i ludzie sie wkurzaja i uzywaja tbi bo przeszkadzaja im jakies ....soul pointy -.- w podpisie macie program do usuwania plikow calkowicie jezeli znacie ich polozenie w kompie |
Cytuj:
|
W 100% popieram B)
|
Mmmm...
TBI istnieje ponad rok i jakoś nikt nie powiedział że miał hacka przez tbi... co by spleen zyskałhackując? - kase/itemy ale stracił by dobrą reputacje w oczach setek forumowiczów tibia.org.pl a to czy ktoś używa macro to jego sprawa... "A co do TBI: Uzywajac tego mowisz otwarcie ze jestes za glupi(a) zeby samemu grac w PROSTA gre." Heh, jak będziesz robił anni to napisz, przejade sie do ciebie, i mi pokażesz jak robisz bez macro =] Drugim w miare dobrym zastosowaniem macro jest ew. przechodzenie rooka |
Cytuj:
trudno zeby drutem robil anni ;] a knightowi jeszcze duzo do anni brakuje. ale nie mow ze nie da sie bez macro zrobic anni - poprostu trzeba miec odpowiednio wyzszy lvl zeby miec margines bledu na ewentualne "wpadki" typu nietrafienie uhem czy w uha. |
@Zalozyciel tematu:
Uczciwi gracze robia skille 80/80, a tu jakis idiota przychodzi i robi sobie super wypas skille na macro... Jaki wezmy przyklad tych skilli ''80/80''? Powiedzmy Eternal Oblivion (coz, on ma ''troche'' wieksze :P). Ma super skille, najwyzszy level w tibi, no i sie cieszy nikt go nie oskarza o nic bo jest znany itp. A zauwazyliscie ze tak od 180 lvlu do 220 on byl online 24 godziny na dobe, - czas z Gamesave. A wiec skad wiesz ze ten wypasiony ''80/80'' tez nie robil ich na makro? No comment. Pozdro, Baradax |
wdlog mnie mozna se sciagnac tbi ale nie na noc sam mam ale nie uzywam
bo poco a ci co zostawiaja na noc moga sprzedawac postacie i wiele kasy zarabiac i mysle ze sprzedawanie postaci w tibi powino bys surowo zabronione na allegro tego jest tyle ze ... |
Cytuj:
|
Nie chciało mi się pisać więc skopiowałem tekst od m_simple (mam nadzieje że się nie obrazisz).
Ja uzywalem takich programow od lat (ale tylko light hack, choc i tak mialem torche przy sobie lub utevo luxa itp., nigdy nie robilem skili przy pomocy takich programow) i nigdy hack mnie nie spotkal (moze niemieli mnie z czego hackowac) ufam tibia.org.pl tak samo jak tibia.pl, |
Propozycja
Ja Ci proponuje usunac ten program chodzily pogloski ze to przez ten program hackuja konta ale robia znacznie pozniej od kiedy pierwszy raz tego programu uzyles powiedz bratu czym to grozi :(
|
Moim zdaniem ściąganie TBI lub innego tego typu programu po update mija się z celem(jeżeli chodzi o light hack). Mana regeneruje się 4 razy szybciej a kosz zaklęć dających światło nie zmienił się. Więc po co psuć sobie klimat? X(
|
tbi
Nie lubie tbi bo ja sama zawsze treiniłam, a to jest przykre gdy ktoś osiąga w jedną noc to na co ty pracowałaś kilka dni...a w dodatku wszyscy zanajomi z tego korzystają.
|
TBI to badziew :p to bot tylko dla tych co grać nieumieją i myślą że nabiją na TBI skille po 80 to bosowie są X( każdy tak może w grze chodzi o to żeby grać a nie oszukiwać :)
|
Re:
Nie chce nikogo oskarżać czy co ale skąd wiecie czy osoby które mają lvl 200+ nie nabiły tego dzięku właśnie takim botom ?
|
Cytuj:
|
Nie czytałem całego tematu bo nie chce mi się słuchać tych głupot o keyach i innych.Ściągacie to na WŁASNĄ odpowiedzialność, dlatego to że twórca tego programu was shackuje to jest wasza wina a nie jego.I przestańcie p*******ć farmazony o tych cheaterach bo większość osób (w tym także baaaardzo duuużo h lvli) korzysta z tego typu programów.Wy serio myślicie, że koleś przez półtora roku zrobi 200 lvl i skile 100/100 grając normalnie, bez cheatów?Zachowujecie się jak dzieci :baby: Nie lubicie jak ktoś was wyprzedza w skilach bo cheatuje?To sami cheatujcie a nie płaczecie.To jest problem nie do rozwiązania.Można to porównać do zlikwidowania wszystkich terrorystów na świecie. Mission Impossible!
Dziękuje za uwagę.Miłego dnia. :evul: |
Dokładnie gdy akceptujecie co tam napisane ("Nie odpowiadamy za skutki związane z używaniem...(...)) to jakby tak sami "pozwalacie" się haknąć Spleenowi i nie możecie go o nic obwiniać
Chodz jestem na 100% ,nie ,na 200% pewny że spleen nie będzie hakował bo to było by bez sensu... Jka już ktoś powiedział Spleen nie jest taki, |
Re:
A skąd wiesz czy spleen nie jest taki? Żeby tak powiedzieć to musiałbyś go znać na prawde długo w co wątpie. Ty go wogóle nie znasz więc nie masz podstawy do takiego mówienia ;/
|
Ehhh ... syF... i tyle powiem..
Ta niedlugo nie trzeba bedzie grac tylko bota wlaczyc. Ci ludzie nie "delektuja sie" XD gra.. tylko szpanuja, ze maja np. takie skille a zostawic kompa na noc to nie wyczyn -,- X( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:23. |