![]() |
Wiec tak:
Male cos na biurku . Duze cos na biurku . Jak pierdolne to zabije. |
Odpad atomowy - to moja postać :D
Lady Pochwa Tanie wino dobre jest |
A Ciemna masa na kutasa ----> to nasz kolega z forum lol lol lol lol lol lol lol
|
Cytuj:
a co do smiesznych nickow widzialem Lama chodzi sama Wyczysc mi rowa |
FC PK
gościu miał na myśli klub piłkardki. Jednakże ciągle go za to zbijali... 8) |
Druid pochmogacy
Kroofka from the Laka |
Mam zegarek adidasa
Sd mejker Mistrz fochów V Psikutas(albo Psikuta:P ) Beholder's Shit(kumpel mówił że typek miał taką xywke) Szydełkowa Babcia Gigant Sword(ciekawe czemu druid:>) |
Ponury Arbuz
|
Jak już musieliście wyciągnąć ten zakurzony temat...
Kurwa Wszystkie Ksywy Zajete - kolega z klasy, dostal namelocka Uahaha Zima Zla - UhMaker kolegi, nei wiedzial jak nazwac postac to mu dalem taka nazwe Kotlet Schabowy - jakis koles |
DUPOJEBCA
USZACZEK RUNICZEK USZCZAEK MASTER COOCKIE MONSTER REW LYWIN - o ile pamietam to skasowany GRUNTZ - to slowo mówią Trole :D koles pozostal na r00ku MASIAK-SZABROWNIK MISIEK ROZCHRZANIACZ DRUID THE KNIGHT OF PALLADINS - a w opisie napisane HE IS A SORCERER - Postac kolegi na Valori niestety skasowana ZJEBEWO - chyba tez skasowany SRAM NA DEL TORO MASTER OF POTATOES a teraz najlepsze UWAGA IDE - 11 lev druid to mnie rozwalilo :DDD aha i jeszcze DRUID NAPAKOWANEGO |
Qrcze, Fanfi mnie uprzedził z "jak pierdolne to zabije" :D
A oprócz Małe i Duże coś na biurku jest jeszcze Mniejsze coś na biurku i większe coś na biurku :P Oraz: Tragarka ruskow (rook depo char moich qmpli) Zepsuta maslanka (j.w.) Ratobojca (parodia cycobujcy? :P) Chiwoi the dark noob (kiedyś chyba na eterni na rooku blokował ludzi w sklepie al dee) Dark Smok (mój char 8) ) Nasika (j.w.) EDIT Właśnie zobaczyłem jeszcze jednego: "Qrcze" :) EDIT2 I właśnie przypomniał mi się jeszcze jeden: "Cze" :)) EDIT3 O, przypomniał mi się jeszcze jeden z rooka: "Ibuykatana" :D |
Sir Palladinos(Kniight:))
Tragarzofrook(moja byla char mial bys tragarzem na rookuhehe) |
Cytuj:
Rumun z wąsem Kotlet schabowy na wynos Stefan Żeromski Pfk (dlatego że kilka osob próbowało przerobić to na PK np. Player Fuckin` Killer itepe) Rzeźnik znad Wisły |
Dobra ! Teraz moje ksywy :
-Niewyruchana -Roz*******atow -....... manmanmanmanmanmanman (w miejscu kropek jeszcze byl jakis nick) -Master Sorcers (Moja ksywa, ci h*** z gery przypi****lili się do mojej ksywy w jednym z tematow) -Robie loda za jeden gp (nie wiem czy to ta ksywa ale mniej wiecej byla podobna) -Torra de killer (tak jak wyzej) O zapomnialem o jeszcze paru ksywach : -Master Sledzona -Pogromca much -Cmoknij mnie w jajco -I co teraz ------ Edit by Gremlin Edytuj posty bo sie pogniewamy. |
Notoryczny Miotacz Sledzi
Wladca Korniszonow Latajacy Korniszonek Lady Pochwa Pozdro dla wszystkich wyzej wymienionych :) |
Świerza porcja nick'ów prosto z Hiberny.
Czarna Dupcia Rozqwiacz Smirnoff Wodka (tego chyba znam z gery) Vrzasq I tak dla checy sprawdziłem Ruberę. Adam Brzozowski (ciekawe czy to prawdziwe jak w rl) Antipederasta Czar Mage (knight) Czosnek Bit (3 bit?) Dar sokole oko Demon Lowca zwierzat Electric smoczyca Fabryka glosnikow Fire Smoczyca Konrad Brzozowski (aaaa następny) Krwawy Skorpion Zbrojownik-Kfil Ciekawe co ludzi motywuje do tworzenia takich postaci. Ja z zamierzenia chciałem mieć postać o ładnym nick'u w klimacie fantasy. Przy każdej z moich 5 postaci (aktualnie pozostała tylko jedna) mi się to udało. Miałem takie postacie: Delthrien (antica) Mithotyn (nova) Delea (lunara) Jak widać, chcieć to móc. |
Ja znam takie:
Lamek (straszna lama) AJ ken flaj (już nie gra) Co za lameriada Polny po*******acz Cnotek niewydymek Pokemon Nie bij mnie |
Cytuj:
A co do ciekawych nickow: -Leszek Miler (moja postac) |
* (0_0) ,,!,,***,,!,, °!° _l*l_ dlaczego test serwer nie dziala?
|
Porcja nickow od gimlego:
Wyczysc mi rowa wylizac ci kroliczka ( czy jakos tak ) rolnik ( anglik ;) ) lama chodzi sama ( vice mojej gildii, super gosciu ) mam zegarek adidasa ( mistrz literoofek, go trzeba uslyszec! ^^ ) co do rl nazwisk : rycerz michal kolodziejski Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:29. |