![]() |
Cytuj:
to lekko Cie oswiece bo pierdoly opowiadasz i widac ze mag z Ciebie taki jak ze mnie baletnica. 70bp sd - na caly dzien? troszke malo 10bp uh - to chyba tylko dla siebie, bo ten bloker bedzie potrzebowal duuuuuuuuzo wiecej. itemki - muahhaha... pewnie po kazdym huncie wypadaja Ci te g-legi... a ludzie sie na to rzucaja i wogole... kazdy chce od Ciebie kupowac tylko $$ nie maja. no i jeszcze pozostaje kwestia ile walisz z tych sd w demona srednio mag + bloker = 1bp/demon baaardzo duzo niescislosci w tym Twoim "perfekcyjnym planie" i zanim zaczniesz radzic to idz na demona |
egg, wqrza mnie to ze gadasz takie glupoty skoro nawet sam pewnie nigdy nie byles na demonie :/ (wnioskuje to z twojej gadki).
Co do tematu to ja robie w okolo 4-5h 120k expa na d-guardach, cyclopolis. Nie expie codziennie oczywiscie i ta liczba expa jest czesto zalezna od tego ilu ludzi biega jeszcze na cyclo i czy nie mam lagow (w przypadku guardow) :) |
ja moim knightem robilem od 100 do 200k expa CYCOPOLIS albo GURADY KOPLANIA ale znam typa sorcka co robilem 300-400k na dzien :D
|
5 na rotach
|
Ja jak sobie expie to robie kolo 10-12k na godzine... dziennie kolo 100k (wiem że nie dużo ale zawsze troche :P)
|
0-100k guardy
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:33. |