Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Potrzeba wiecej ludzi na Selenie.. :) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=61465)

Scroopy 05-02-2006 11:20

I tu sie z zalfikiem zgodze. Kazdy tak wrzuca na szwedow a nawet ich nie zna. Prawde mowiac to sam kiedys myslalem ze z takiego Healka czy tam kogos innego sa jakies cioty co sie uwazaja za bog wie kogo... A tu jednak sie pomylilem... Wole gadac ze swe niz z wiekszoscia polakow. A czemu na swe wrzucacie? bo sa lepsi? Pff... Jestes smieszny... nie znasz ich i gadasz na ich temat n/c... dla mnie temat zamkniety bo widac ze malo wiesz a duzo gadasz...

PS. Fakt faktem family vidfamne nie loobilem nie liczac Ezekiela

Marczio 05-02-2006 19:31

Akurat ja znam tych szwedow ktorych TY nie znales czyli cale Vidfamne, Storm. Zawsze Popeye chociaz byl troche hamski i zarozumialy mi imponowal, co do tych swe to mowie tylko ze TY jestes w ich gronie wiec czujesz sie pewnie jak ja w tamtym, co do pk to "pk is part of the game" wiec to nie powinno byc nawet poruszone

zalfik 05-02-2006 19:52

Nie powinnismy mowic, ze szwedzi to pk a polacy nie, albo na odwrot. PK i PA zdarzaja sie wsrod wszystkich narodowosci i jest to oczywiscie element gry.
Natomiast szwedzi (przynajmniej ci, ktorych spotkalem) sa od polakow poprostu dojrzalsi. Jeszcze nie widzialem szweda, ktory by stal pod depo i krzyczal "Polish are %@&#*$*%" czy cos w tym stylu.

Wolan 05-02-2006 21:51

Popieram wszystkich którzy nie piszą że selena to zło wcielone. Jeżeli ktos nie chce grać na selenie to niech nie gra i da mi swoje itemy :p a tak na poważnie to jak by nie patrzeć, selena to poprostu serwer na którym pk jest troche bardziej rozpowszechnione niz na innych serwerach, ale jeżeli robisz postać na światach pvp to musiś liczyć się z tym że na tym świecie może dojść do zmasowanych ataków na ludność cywilna i to bez konsekfenscji dla agresorów ;)

Marczio 05-02-2006 23:16

Wiem ze pk jest rozpowszechnione bo sam pkuje, ale mi chodzi o ludzi ktorzy tu graja, poczytasz forum tibia.com to bedziesz wiedzial co sie dzieje, tu wypowiadaja sie za malo odpowiedzialni ludzie zeby mozna bylo cos wiecej stwierdzic

pijopiwnik 05-02-2006 23:20

ja odszedłem z Seleny, ponieważ taki slash'qu albo nortec nocturna huntowali za to, ze zablokowal ktos depo albo nie chcial kupic od niego rzeczy -.- albo uciekaleś przed pekeyem to zamiast Ci pomoc blokowali Ci drogę lub dobijali poprostu ZAL~ jedno wielkie ZAL~

Darth Kiszek 07-02-2006 12:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zalfik
Nie powinnismy mowic, ze szwedzi to pk a polacy nie, albo na odwrot. PK i PA zdarzaja sie wsrod wszystkich narodowosci i jest to oczywiscie element gry.
Natomiast szwedzi (przynajmniej ci, ktorych spotkalem) sa od polakow poprostu dojrzalsi. Jeszcze nie widzialem szweda, ktory by stal pod depo i krzyczal "Polish are %@&#*$*%" czy cos w tym stylu.

Ta.

Ja wczoraj widzialem szwedow ktozy tak pisali!

zalfik 07-02-2006 13:01

Prawdopodobnie wyjatek potwierdzajacy regule :P

Marczio 07-02-2006 16:03

Cytuj:

Hm moze i nie krzycza, ale otwarcie nas obrazaja na forum tibia.com
Niestety Popeye Vidfamne dostal deleta za offensive statement, Daenero sie wypowiada o nim w topicu ktory Pop zalozyl sam jako na pozegnanie, Daenero niejako wysmiewa sie z Popeya i Skila~ ze oni zadawali z pl, pisze rowniesz ze polacy opanowali kyre poniewaz "sharowali 24/7 i robili mass rekrutowanie do gildi podczas wojny"

zalfik 07-02-2006 18:02

Mimo wszystko poprostu zalezy mi na tym aby wyzbyc sie stereotypow. Ja poprostu na Tibii sataram sie unikac jak ogien IDIOTOW. Prawda jest taka, ze najczesciej sa to Polacy.... i jest mi przykro z tego powodu

Scroopy 08-02-2006 16:22

Cytuj:

Mimo wszystko poprostu zalezy mi na tym aby wyzbyc sie stereotypow. Ja poprostu na Tibii sataram sie unikac jak ogien IDIOTOW. Prawda jest taka, ze najczesciej sa to Polacy.... i jest mi przykro z tego powodu

true true...

Atena von'Cookie 08-02-2006 17:37

Polecam Selen zwlaszcza miasto Carlin xD Bede miala przynajmniej co zabijac :D
Bo i tak juz swoim evilem nie gram xP To pekuje nim do deleted xD A tak btw. EVIL NOSFERATU ITS ME :evul: Pozdro Dark Xari & Van Vexetu xD
PS: Dark, troche nam nie wyszedl ostatnio ten bk hunt :D
I LOVE PA & PK MUHAHAHAHA :evul:

zalfik 08-02-2006 18:39

Uderz w stol a norzyce sie odezwa ;)

Atena von'Cookie 08-02-2006 19:15

Ostatnio się prawie ze śmiechu popłakałam 8o Wziełam sobie 20 sperkow z depo bo mnie na bolce nie było stac :p I zabiłam 5x osób i next ban, tym razem na 30 dni :D wiec noobki 9 marca konczyc sie ban B) Radze wtedy nie wychodzic z depo :D
A tak btw. zalfik bije tylko noobków typu free itamz plax xP

zalfik 08-02-2006 19:24

To nie wazne kogo bijesz. Akurat typ "free itamz" jest nieszkodliwy ;)
Skoro robisz quit postaci to najlepiej zebys nie zabijala nikogo :P

Atena von'Cookie 08-02-2006 19:29

A może dałbyś mi nicki tych panow którzy cię tak użądzlili na desercie to się z nimi rozprawie B) Mam jeszcze trochę kaski to poświece na SD'ki :D

Scroopy 09-02-2006 21:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Atena von'Cookie
A może dałbyś mi nicki tych panow którzy cię tak użądzlili na desercie to się z nimi rozprawie B) Mam jeszcze trochę kaski to poświece na SD'ki :D

Zebym ja Ciebie nie zabil ? :]

zalfik 09-02-2006 22:21

@Atena
Pomimo tego wszystkiego, niechcialbym zeby ktos chodzil kolesia ubijac "za mnie" - poproszenie Cie o to byloby z mojej strony znizaniem sie do jego poziomu:/
@Scroopy
A no wlasnie Scroop... apropo tego pana z deserta... podobno miales dla mnie odzyskac moje pieniazki ;)

PS: Juz mi zniknal dead od niego z tibia.com :P
http://www.tibia.com/community/?subt...rnate%20zalfik
PS: Atena widze, ze sluchasz LP :P "In the end" to moj ulubiony ich kawalek :D

Scroopy 10-02-2006 06:45

Zalifik jak sam powiedziales nie zalezy Ci na nich ale gadalem z nim :P nie wiem pogadam czy da rade odzyskac (w co szczerze mowiac watpie) ale coz... :P

zalfik 10-02-2006 07:07

A mowiles, ze Tobie sie nie odmawia ;)
Nie zalezy mi, ale skoro juz sie podjales :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:46.