Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Hattrick (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=61499)

Evul Tibian 27-04-2006 15:19

No to tyle jeśli chodzi o udział KS Wisly w pucharze :)

djkuter 27-04-2006 16:23

Podobnie u mnie. Przegrałem z jakims beniaminkiem z VII ligi... Ale koleś ma passę 14 meczów wygranych, więc nei bd mu jej psuć:]

Smetana 27-04-2006 22:06

Ja przegrałem 2-1 w pucharze :/.
Co myślicie o freekicku? Ja niedawno zacząłem i z czasem mi się coraz bardziej podoba. Choć pierwsze wrażenie negatywne :(.

Matek 28-04-2006 08:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez djkuter
Podobnie u mnie. Przegrałem z jakims beniaminkiem z VII ligi... Ale koleś ma passę 14 meczów wygranych, więc nei bd mu jej psuć:]

Wy przynajmniej zagraliscie w pucharze. ja prze glupia reforme zostalem jakims cudem pominiety, pomimo tego, ze powinienem grac:)

Ale raz sie zyje, po analizie przeciwnikow, jezeli wszystko pojdzie tak jak trzeba licze na 2 badz 3 miejsce. Potem wzmocnienia, rozbudowa stadionu, nowy trener i walka o awans.

Straznik Monopolowego 28-04-2006 13:05

Bah 9:0 w plecy w pucharze :D taktyke to ja mialem do dupy :D wystawilem pressing a u nich polowa zespolu byla "szybki" a wiec nie mialem szans no coz nie pomysallem nastepnym razem pomysle :D
ps:co myslicie o kupowaniu zawdonikow z kontuzja?? ja wlasnie chce kupic gosica co ma na 3 tygodnie kontuzje ale nie wiem czy jest sens dlatego sie was pytam :P

Evul Tibian 28-04-2006 13:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego
ps:co myslicie o kupowaniu zawdonikow z kontuzja?? ja wlasnie chce kupic gosica co ma na 3 tygodnie kontuzje ale nie wiem czy jest sens dlatego sie was pytam :P

Forma mu spadnie troche, ale jak bedzie grać i trenować to odrobi

A no własnie, jaką taktyke stosujecie???
Ja, nie zależnie od przeciwnika stosuje 4-3-3 i gre środkiem bo do tego mam przystosowny skład, póki co nie narzekam, ale chyba czas zmienic ustawienie. Co myślicie o 5-3-2 lub 3-5-2?

Iron 28-04-2006 14:21

Cytuj:

Bah 9:0 w plecy w pucharze :D taktyke to ja mialem do dupy :D wystawilem pressing a u nich polowa zespolu byla "szybki" a wiec nie mialem szans no coz nie pomysallem nastepnym razem pomysle :D

Heh to ja najgorzej w pucharze nie dostałem 3:0,mam nadzieję ,że w lidze pójdzie mi lepiej.Chociaz troche kasy wskoczyło:)Teraz to została liga i sparingi.... zawsze coś do roboty będzie:)
Powodzenia w aktualnym sezonie:P

djkuter 28-04-2006 15:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evul Tibian
Ja, nie zależnie od przeciwnika stosuje 4-3-3 i gre środkiem bo do tego mam przystosowny skład, póki co nie narzekam, ale chyba czas zmienic ustawienie. Co myślicie o 5-3-2 lub 3-5-2?

Dotd grałem 4-4-2, ale zmieniam od tego sezonu na 3-5-2 (to najefektowniejsza taktyka w HT) + gra skrzydłami (hmm... trenuję ich... i mam poziomy bocznych atako zad lub solid)...
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Strażnik Monopolowego
ps:co myslicie o kupowaniu zawdonikow z kontuzja?? ja wlasnie chce kupic gosica co ma na 3 tygodnie kontuzje ale nie wiem czy jest sens dlatego sie was pytam

Ja kupiłem kiedyś napadziora z kontuzją. Jeśli kupować to tylko młodszych. Kontuzjowani łażą za niższe ceny, jest mniej chętnych. Ale osobiście preferuję zdrowych na płaszczyźnie psycho-fizycznej.

Smetana 28-04-2006 17:45

Cytuj:

5-3-2 to tylko do kontry. 3-5-2? Najlepsza taktyka w Hattricku, przynajmniej na niższych poziomach ligowych.

Matek 28-04-2006 17:54

hmm... a moze maly turniej w tibijsko-hattrickowej spolecznosci?

ilu nas wogole jest numerycznie?

Straznik Monopolowego 28-04-2006 18:23

Jak mysliscie do ilu mozna sie zadluzyc zeby wyjsc z dlugu ?:P bo troche kiepsko z kasa a chce jeszcze trcohe zawodnikow sprowadzic

Fredi 28-04-2006 19:01

@Up

Maksymalny dlug to bodajze 2 000 000 zl. Bynajmniej tak bylo 2 latka temu, a chyba sie nic nie pozmienialo

@Topic

Tak z ciekawosci, jaki jest wasz najlepszy zawodnik?

Evul Tibian 28-04-2006 19:11

Cytuj:

Jak mysliscie do ilu mozna sie zadluzyc zeby wyjsc z dlugu ?:P bo troche kiepsko z kasa a chce jeszcze trcohe zawodnikow sprowadzic

Zależy jaki masz tygodniowy bilans, ale przy długu ponad 500k odsetki Cie zniszczą :)

Smetana 28-04-2006 19:14

Mój najlepszy ma solid skuteczność i słabe podania :D. Ale cała partia (6) pomocników w drodze. Już mają kondycję solid-znakomitą, a po sezonie dojdzie znakomite-fantastyczne rozgrywanie :).

Matek 28-04-2006 19:18

standard na ostatnia lige: pomocnicy znakomici, jeden napadzior ze znakomita skutecznoscia - planuje dokupic nastenpego. zadowalajaca obrona...

Straznik Monopolowego 28-04-2006 20:12

Bah next pytanie od newbie :) (na forum hattricka nieodpisuja :/)
A mianowicie chodzi o sponsorow a dokladniej o to czy jak dzialaja czy kase daja tylko jak wygram mecz czy tez jak przegram a moze daja jak wygram duzym wynikiem i jakie to sa mniejwiecej stawki
Next pytanie:kiedy sie placi zawodnikom i za szkolke?

Smetana 28-04-2006 20:17

Na forum zawsze odpisują, jest to chyba najlepsza rzecz w hattricku :).
Kasa od sponsorów zależy od rzeczników, poziomu ligi ale nie od wyników meczy. Zawodnikom i za szkółkę płaci się w niedzielę (wtedy kasa jest odejmowana od twego konta). Nie polecam szkółki przy braku stabilności finansowej.

Lord Daleki 28-04-2006 21:29

10

Ja jestem 10 w kolejce i juz jutro bede mial Drużyne(mam nadzieje) Ja bede w to gral 1 raz wiec moze jakies wskazówki dla "młodziaka" :P

Iron 28-04-2006 22:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Daleki
Ja jestem 10 w kolejce i juz jutro bede mial Drużyne(mam nadzieje) Ja bede w to gral 1 raz wiec moze jakies wskazówki dla "młodziaka" :P

Przeczytaj dokładnie reguły gry,bez tego ani rusz!!.

Lord Daleki 28-04-2006 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron_Guridan
Przeczytaj dokładnie reguły gry,bez tego ani rusz!!.

Spoko :D Przeczytam to z 10000 razy zeby zakumac

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:43.