Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ripper
(Post 1021801)
Sądzę, że noobowaty mistrz tu wpadnie i cię naprostuje.
|
?? :P.
Sorc ma WoI o zasiegu 2 kratek <pozwala to na bieganie w plate secie> i cenie 2-3k <2 bp of hmm lub 1 of gfb> dzieki temu nawet do 100 lvla moze siedziec na guardach.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dreggi
(Post 1021910)
...
2) Proponuje ci expic na tombie (Pacc) albo wbić 33 level (WoI) i guardy....
|
Cycami też rzuca po scianach. Jeżeli chodzi o DSy - to syf ... przecierz nic z tego nie leci czasem guardian shield jak sie ma duze szczescie, ale ogólnie sie nie zwraca, no ale jeżeli juz bardzo chcesz bić dsy to masz cosmic energy <wiadomo z niewidka>. Podobnie jest z dragami <tylko bez nie widki>. Do tego chodza dobre czary offensywne Energy Wave <FACC>, UE <PACC>, Runki SD <Facc>. Inne czary taki jak 3 Exori ... <PACC>, Exura Vita i Gran, Standardowo HMM i GFB, EXPLOSION, Niewidzialność.
Driuid .... Humm co tu napisac xD, no wiec mamy wspanialego Templest Roda o zasiegu 1 kratki i cenie 10-15k <3-5bp of uh> Guardy? Oczywiscie, chyba z vocaliciem. Bijac templest rodem dostajemy zbyt duze obrazenia od guardów, sam aktualnie zaopatrzylem sie w lepszy strój, mimo iz mam kilka kombinacji ubrania to mój arm wynosi od 30-33 (bohy-crocodil, aol-platinum). Guardy mnie bija dosc mocno i w przeliczeniu ze guard pada ma 4 strzaly to prawie za kazdym razem musze uzywac średniego leczenia<facc> , ew. bije je z visa + roda, lecz to zalezy bardziej juz od mojej sily magicznej. Jednak nie watpliwie dostaje sie uderzenia, czasem nawet 50+. Cyce, no tak one sa fajne ale zeby na 50 lvlu znaleść odpowiednia liczbe cyców to juz chyba tylko na poh, ew. cyclopis <jeszcze nie zwiedzalem za bardzo wiec nie wiem>.
DSy? Dragi?<patrz jak u sorca tylko uzywaj templesta jak cos xD>. Czary jakie ma to podstawowy pakiet HMM, GFB i EXPLOSION, Niewidzialność, Exura Vita i Gran. No i to co najwazniejsze czyli UHy xD oraz zestaw for PACC czyli 3 exori ..., Exura sio <cool!>, Mass Healing <Mega cool!>
Teraz tak ogólnie podsumuje ...
Druid na poczatku z expem idzie w miare równo z sorcem, potem ma uhy ;P, czyli inaczej mówiac kase. Dzieki kasie kupuje wiecej run/mf's do expienia/huncenia których uzyje srednio po 35lvlu.
Sorc tez na poczatku expi w miare równo, gdy druid zrobi juz kilka Uhów chwyta za WoI i szoruje na guardy doklepujac do czasu gdy bedzie mógl robic sdki czasem nawet dluzej.
Wychodzi ze Druid ma okolo 40 lvl, dosc duzo kasy a Sorc 50lvl i mniej kasy.
Mlvle sa takze w podobnym stanie, druid ma go z uhów a sorc z manasków.
Sorc zuzywa mniej run bo mocniej bije, a druid wiecej run na które zarobil wczesniej.
Tutaj pojawia sie kolejny problem, gdzie zuzyc te runki ?? Podobno nie chcą druidów na hunty, cos tak zrozumialem ;P albo my nie chcemy, ale :
-Hydry <Pacc>
-GS <no niech beda>
-Dragi <chyba massowo>
A moze te wczesniej wspomniane ?
-Hero <szkoda ze nie mozna energia uderzyc>
-Vampy, Necro?
Podsumuje podsumowanie xD
Druid bez pacca jest ... Słabszy od Sorca ...
Autor tematu napisal "Druid - Z nim huncić lepiej !!!" a ja dodam; jak ma pacca.