Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [wmv]Annihilator - Astera - Astronis - Elmari - Gebba - Selenia (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=61707)

Masta Killah 21-01-2006 09:21

Omfggg

Wy***any W Kosmos Anni!!!!!!!!!!
Najlepszy Film Jaki ****a Widzialem.....
Respect 4ever !!!!!!!

Dajcie mi tytuly tych piosenek bo te podane jakos nie wchodza....

Aval'yah 21-01-2006 11:10

Ładny, bardzo ładny filmik. Ten gość co przeżył- tr0 rispect dla niego ;p

Swoją drogą ja też w swoim wmv użyłem "Kids aren't allright" The Offspring. Fajna piosenka ^^

Greedy 21-01-2006 12:19

Po 1 nie pier****** że nie używali botów bo mnie śmiech ogarnia:) Po 2 przyznam Astronis wyszedł na kozaka ale bez bota ani rusz chłopak po prostu miał dobre macro bo nie dałby rady przekładać might ringów, ice rapierów i jeszcze później założyć łuk na siebie ale i tak wyszło na to że polak potrafi... RESPECT dla Astro

Kojotes 21-01-2006 16:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Greedy
Po 2 przyznam Astronis wyszedł na kozaka ale bez bota ani rusz chłopak po prostu miał dobre macro bo nie dałby rady przekładać might ringów, ice rapierów i jeszcze później założyć łuk na siebie ale i tak wyszło na to że polak potrafi... RESPECT dla Astro

To że Ty tego nie potrafisz bez macro nie znaczy, że inni tez tego nie umieją.

Harkus 21-01-2006 17:58

za***.... anni, jescze takiego nie widzialem

Vexok 22-01-2006 01:07

plx reshot na czyms z czego mozna sciongać flashgetem

plx reshot na czyms z czego mozna sciongać flashgetem!!!!:(
bo mi po 30 min sciongania przeywa łoncze :(;(

Oposing 22-01-2006 11:32

Tak ogólnie filmik jest świetny, ale aby być obiektywnym poweim tak: to że ci dwaj Anglicy dedli dowodzi tego że nie grają AŻ RAK DOBRZE! Niestety Gdyby Selenia Shadowbolt nie dostał combosa to byśmy mieli polaków na podium, ale wróce jednak do filmiku, ta muzyka świetnie wpasowana do okoliczności daje dobre wrażenie, a przyspieszenia filmu omijają mało ważne elementy... Kilkoma słowy FILMIK JEST VERY GOOD, ale gra na poziomie (Anglików) niskim, (Polaków) dobrym, ale jeszcze możnabyło trochę popracować... Glory For Selenia Shadowbolt z dzielna walkę do combosa... :cup: dal Kagonestiego za filmik... i dla Astronisa 2 :cup: za przejście i jego rekord z IR`a w Demona... Chwała tym co polegli, a sława tym co doszli do celu...

Kagonesti 22-01-2006 15:58

hehe

taa tylko ze ci dwaj pozostali to

Gebba - Turek - super gosc

Elamri - Amerykanin

poprostu mieli pecha ...

Milard 22-01-2006 18:08

O M G !!

Oglądałem Naprawde Dużo Anni~ Ale Żaden Się Do Niego Nie Równa....

Ziomek Jest Poprostu P R Z E K O Z A K I E M !!!!!!!!!!!!!!!!!

Bez Kitu Ja Bym Chyba Spanikował Jak By Wszyscy Padli ... A Pozatym W Pewnym Momencie Juz Myslalem Ze Sie Poddal I Padnie

Ale Mu Sie Udalo !

Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !Gz !

Arthevariel 22-01-2006 22:57

This file has been downloaded 3322 times already

Przydalby sie rehost :)

Khazar 22-01-2006 23:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kojotes
To że Ty tego nie potrafisz bez macro nie znaczy, że inni tez tego nie umieją.

fizyczie niemozliwe jest uhac sie tak rowno, zakladac ringi, ice rapiery a potem jeszcze luk majac "na klacie" 5 demonow i FE.

Yaram 22-01-2006 23:57

Gz

:cup: co jak co ale ten filmik wymiata :cup: GZ GZ

Lodiczek 23-01-2006 10:36

Big Gz!

Najlepszy filmik z ani jaki widzialem! W zasadzie to najlepszy filmik o tematyce Tibijskiej jaki widzialem. Tu konkurowac moze tylko "Furora going down" ale to calkiem inna tematyka...

mankey 23-01-2006 10:52

Filmik jest za***isty naprawde :) GZ GZ GZ GZ ale zal mi tego kolesia co mial full hp i padl :( po prostu pech...

Kagonesti 23-01-2006 16:42

:] dla tych co poszukuja muzyczki z gloriana

jest ona offcijalnie udostepniana na stronie gey Knights of Honor (http://www.knights-of-honor.net/) wchodzimy do dzialu download -> music
i jest caly album :]

co do filmu thx za mile komentarze ... szczerze mowaic nie spodziewalem sie takiego odzewu :P ...

@Khazar ... jakbys nie wiedzial to oni naprawde nie uzywali macro ... rowno sie nie uchali ... a piercienie astro zmienial jak mial full hp ... jak sie dokladniej przyjrzysz zobaczysz ze ringi byly zakladane co jakis czas ... a z rownym uhaniem jako soec musze strzelac z run i jakos wychodzi mi rytmiczne walenie z sd ... albo z hmm w potworki wiec co za roznica z uhem?

Mich@ł 23-01-2006 20:47

Zapodałeś już to na tibie.de? Jak nie to naprawdę warto. DO IT!!!

Kagonesti 23-01-2006 21:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mich@ł
Zapodałeś już to na tibie.de? Jak nie to naprawdę warto. DO IT!!!

tak ale odpwiedzi byly typu " keylogger" :> ... "macro users" etc ... :P innymi slowy nic ciekawego a z ludzmi nawet nie chcialo mi sie dyskutowac :P ...

Apocalipsus 23-01-2006 21:32

Było by miło jak byś walną rehosta ;)

Roan Eternal 23-01-2006 21:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khazar
fizyczie niemozliwe jest uhac sie tak rowno, zakladac ringi, ice rapiery a potem jeszcze luk majac "na klacie" 5 demonow i FE.

Widać że jakiś noob z Ciebie gdyby używał by UH bota to by "pewnie" nie doszło do sytuacji 44 hp -.- a poza tym jeżeli by używal UH bota to by cały czas siekał z ice rapierów nie martwiąc sie zabardzo o hp -.-''' ...Ludzie Kojotes ma racje jeżeli wy nie umiecie to nie znaczy ze inni nie umią :/

Kryptonics 24-01-2006 03:27

eee tam takie głupie gadanie uzywał bota czy nie,ja tam wole anni jak robią sorce bo wiadomo że jadą bez bota :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:13.