![]() |
Cytuj:
Inna bądz nie inna ale za takie cos jak bym był na waszym miejscu bym juz sie z nim nie bratał... rozj***ł całkiem dobrą gildie .. i co przede wszystkim podjął decyzje sam nie konsultując niz z resztą gildi < mam na mysli Red Legions > tak ze rzecz krotka biorac z 50 osobowej gildia w ciagu 2 godzin zrobiła sie 18 osobowa.... :o |
tak to ja (9 znakow) :D
|
Ango, a o co poszło że Mis Flush padła od Korobskur'ej???
Link do tematu: http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1108001 Aff podobno za deda Mis Flush i 15k miałbyć spokój... http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1109352 Gdzieś czytałem na forum (zapomniałem linka...) że Wasza gildia ma płacić KH 300k... Prawda? |
Cytuj:
Gildia niema placic 300k, masz zle info ;) |
Cytuj:
Sam podjął decyzje,ale nie wciągał do wojny tych co nie chcieli,tylko tych co mieli cos do GIPo i chcieli walczyć,a poza tym w Heartbreakers odtworzyliśmy dawny skład i będziemy starali sie go odtworzyć w Royal Castle(a tak wogóle to dawne RL to za***iste ziomy same były:):) |
poncek niem hunta bo przeciez jak niedawno bylo widac byl na DHQ i byly tam samie wieksze lvl z Kh ! ;/
|
@ango
wiem co do poncka sie mylilem :( ale z ciebie teraz sie kozak zrobil widze pamietam jak mialem ~15 lv master mystyc ~30 a ty ~35 i mnie zaczoles "huntowac" za to ze niby lootbaga ci pod***alem, po 2h do dp wpadl sampzor i all wyjasnil :) z reszta van~ mnie i mastera biles a teraz hoho pger i "hajdz lvel" :_) |
Cytuj:
-,-' Sampzora znam nawet lepiej niz ci sie wydaje... codziennie na msn itp.. Ja na beryli 43 mastera nick: Beriath, mialem hacka i sprzedałem go skupiłem sie na Ango teraz.. Pozdrawiam! ;) Udannej gry |
xd
o hehe xd wiedzialem ze tak bedzie ; p
pozdro ;p hehe xd ;) ;D;) |
Cytuj:
mi sie cos nie podoba? :> ja juz na beryli od ~5 miechow nie gram -,- skupilem sie na galanie -,- napewno nie mowia pgier?:> |
Cytuj:
chyba ze masz mega wypasny mlvl |
Cytuj:
Wobler pozdrawiam :) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:23. |