![]() |
"niastepnie""" i zurzyty w jednym oknie a w drugim zużyty............................................ ..ocena 8/10
|
Ladny poradnik napewno sie komus przyda ;P
|
Poradnik może się przydać szczególnie dla takich jak moi koledzy:)
|
Mam pytanie: W letterze lub parceli wpisujemy swój nick i miasto, czy nick osoby do której wysyłamy parcelę lub lettera i miasto w którym się znajduje?
|
Jestem nowym użytkownikiem forum i gdzy zobaczyłem te poradniki,
pomyślałem sobie "Gdzie ja trafiłem ;/". Te poradniki mogą być dla dzieci, co dopiero co zaczynają grę w Tibie. Bez obrazy, poradnik dobry, ale dla noob'ów. |
Spox poradnik bardzo przydatny 9,5/10:)
|
mam pytanko czy mozna wyslac do siebie? np. idziesz na roty i niemasz capa i wtedy da sie do siebie jakos wyslac?
|
@up Tak
@tomek970 Nick do kogo wysyłasz. |
7,5/10 To moja ocena
|
Cytuje
Depo jest to budynek, do, którego nie można wejść, gdy gracz posiada „battle” z powodu pojedynku lub treningu z innym graczem, (czyli bicia się na party lub skulla). Ten budynek znajduje się w każdym mieście. W środku widzimy liczne „skrzynie” w których zostawić możemy zbędne przedmioty, pieniądze, itp. Oczywiscie mozna sie przyczepic jezeli walczysz z potworkami to mozesz wejsc jezeli zostales zaatakowany to tez mozesz wejsc ale tylko wtedy gdy ty sam nie zaatakujesz |
hehe fajny poradnik
10/10:):) |
Fajne :) 10/10
|
Bardzo Dobry Poradnik!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:54. |