Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Konkursy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=111)
-   -   Konkurs "Grand Tour Exp 2006"- Zasady i Regulamin (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=61851)

Ziomek Sorek 11-02-2006 09:00

Ludzie Problem Mam

zalozylem postac na inffernie do konkursu gram jest jusz 9 a tu pisze mi ze SAVE jest Pytanie czy moge NAGRYWAC FILMIK PO SAVE bo mam jusz kasiorke ??

Adner 11-02-2006 09:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maaziqu
Powiedzmy ze w ciagu 3 godzin wyjde z rooka i co dalej? bede mial zaliczone 4200 expa? Jesli wiecej osob niz nagrod bedzie mialo tyle samo to czy bedzie liczony czaS?

Można zdobyć więcej, niż 4200 expa na rooku bez wychodzenia.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ziomek Sorek
zalozylem postac na inffernie do konkursu gram jest jusz 9 a tu pisze mi ze SAVE jest Pytanie czy moge NAGRYWAC FILMIK PO SAVE bo mam jusz kasiorke ??

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gepcio pal
Name: Hakoo Hamilton
W statch juz ma lvl 4 a na isarze do save jeszce kilka minut

Było napisane, konkurs zaczyna się PO serwer save.

Hegemmon 11-02-2006 09:02

Restrykcje wobec niskopoziomowy postaci wynikają z faktu, że niektórzy mogą sobie zafundować pacca na macro. Jeśli uznamy że postać została założona w tym celu to dyskwalifikowacja (my tam swoje wiemy).

Cytuj:

Powiedzmy ze w ciagu 3 godzin wyjde z rooka i co dalej? bede mial zaliczone 4200 expa? Jesli wiecej osob niz nagrod bedzie mialo tyle samo to czy bedzie liczony czaS?
Qrde, facet czytać nie umiesz? przeczytaj regulamin jeszcze ze dwa razy.

Cytuj:

Name: Hakoo Hamilton
W statch juz ma lvl 4 a na isarze do save jeszce kilka minut
dyskwalifikacja

Cytuj:

konkurs zaczyna się po save na niemieckich serwerach. jeśli startujesz na amerykańskim to miej na uwadze fakt, że tam save jest o innej godzinie. poza tym godzina 9 obowiązuje

Dethmar 11-02-2006 09:06

To mozna uzytwac lf??

Gepcio pal 11-02-2006 09:08

Dlaczego ludzie nie czytacie tylko zadajecie pytania jezeli nei chce wam sie poszukac odpowiedzi to znaczy ze az tak bardzo nie chcecie wiedziec...

Karrolinka 11-02-2006 09:08

Ja mam takie male pytanko, bo nie wiem czy bede mogala siedziec 4h przed komputerem, musze sie nim dzielic;/ i czy nie mozna nagrac np 2 filmikow jeden bedzie sie konczyl na pokazaniu ile sie zrobilo expa , a drugi na pokazaniu od ilu sie zaczyna, jak bedzie pasowalo wszystko to sie tylko czas sumuje i po problemie :) btw.4h przed kompem to sporo czasu oO

Mic_12 11-02-2006 09:10

Eq

Czy może byc tak ,że wlogowuje się na moją postac na 1 lvl i czeka w świątyni na mnie eq + bp lf od mojego rookstyera ?

Qsy 11-02-2006 09:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karrolinka
Ja mam takie male pytanko, bo nie wiem czy bede mogala siedziec 4h przed komputerem, musze sie nim dzielic;/ i czy nie mozna nagrac np 2 filmikow jeden bedzie sie konczyl na pokazaniu ile sie zrobilo expa , a drugi na pokazaniu od ilu sie zaczyna, jak bedzie pasowalo wszystko to sie tylko czas sumuje i po problemie :) btw.4h przed kompem to sporo czasu oO

Tylko w ten sposob bedzie moglo grac np 2 ownerow a co 2 to nie 1, po 3h bedzie juz zmeczenie ale damy rade chyba ze od kompa wywala:P

Nikast Shynix 11-02-2006 09:11

;( ;( ;( To jest nie fair! Ja nie moge wziąć udziału, bo dzisiaj posiedze max. 15 minut jeszcze, a potem mnie nie będzie cały dzień ;( ;( ;( Konkurs powinien trwać 2 dni!!

Adner 11-02-2006 09:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mic_12
Czy może byc tak ,że wlogowuje się na moją postac na 1 lvl i czeka w świątyni na mnie eq + bp lf od mojego rookstyera ?

Edit //// Oj, sorki, nie zauważyłem że użyłeś słowa "czeka", a nie "czekam", zwracam honor do kieszeni;p

Gepcio pal 11-02-2006 09:12

Booshe luudzie Czytanie ze zrozumieniem trzeba to umiec juz w gimnazjum nie wspomne o maturze....

Tomciu 11-02-2006 09:12

nie bardzo rozumiem ten punkt
# Gracze, którzy mają ekwipunek na innej postaci, mieszkającej na Rookgaardzie, mogą przekazać go postaci konkursowej. Należy jednak pamiętać, o zakazie dogrywania filmów.
moge go schowac np za drzewem i podejsc postacio konkursowwo i wziosc ?
(bez dogrywania filmiku to co daje)

Gallar 11-02-2006 09:13

Zesz ****a miałem juz 6lvl i mi net padł :|||
A teraz jest 'cannot connect to server login'.
****A, ide sie powiesić..
Hege~ jak padł mi net, moge dograć ?

Gepcio pal 11-02-2006 09:13

@ up up:Tak mozesz schowac za drzewem tylko nei mow za ktorym:P

@up zaczynamy o 9?? czytaj koles

Hegemmon 11-02-2006 09:14

ACHTUNG!

od ustalonych zasad nie ma wyjątków
a jak jeszcze raz ktos zapyta mf to chyba podpale mu dom. Ile razy mozna o tym mowic? czytajcie odpowiedzi na samym dole drugiego posta w tym temacie. czy to takie skomplikowane? jesli tka to jak do licha tibie udaje sie wam odpalic?
EDIT:
jesli padl ci net, to w odwecie spal dom swojemu dostawcowi tego towaru (zartuje nie pal niczego ;) ) ale niestety, wtedy tez nei mozna dogrywac
WOGOLE NIE WOLNO DOGRYWAC, OD TEGO NIE MA WYJATKOW

Domis 11-02-2006 09:15

Poje**** konkurs :/ Srry za wyrażenie ale tak jest. 4 h - ZMUSZACIE NAS DO PSUCIA OCZU!! Niektórzy siedzą 4 h, ja czasamie też ale w dniu! A nie non stop!! Zbyt słabo dopracowaliście go. I jeszcze te EQ, nowi nie mają szans, najwieksze szanse mają rookslayrzy krórzy mają mase eq i lf. Powiniście inny konkurs zrobić ten jest not fear i pewnie wiekszość filmów zostanie dyskfalikowana i wygra jakiś 2 lvl.

Neo_pl 11-02-2006 09:16

@up : Zgadzam się z tobą w 100% !!!!!!!!!!!!!!

Huh ja bym w poniedziałek mógł te 4 h posiedzieć (wracam od ciotki i zaczynają się ferie) jednak nic z tego nie ma wyjątków :(

Kopek137 11-02-2006 09:16

ja mam glowną postac na calmerze czy moge grac postacią konkursową na roku ale na valori?? albo na innym swiecie?

Kado 11-02-2006 09:16

e no to lipnie na rooku, jak czytałem to myślałem z poczatku że na mainie bedzie sie expic8o i moim elderem do kopalni:) no ale to co innego
życzę powodzenia

Gepcio pal 11-02-2006 09:19

Nie moge na to patrzec jak Ci ktorzy albo nie potrafia albo nie moge jadą po tym konkursie taki ustalili i taki jest... a Sprawiedliwosci na swiecie nie ma to co dopiero na tibii?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:28.