![]() |
Crowny czy Knighty?
Nie wiem czy kupić crown legi czy knighty. Może ktoś mi pomoże?:crusader:
|
Hmm 15k to niezbyt dóżo no ale można cos kupić ja proponuje:
Knight Armor 4-5k Crown Helmet okolo 700 gp Dragon Shield 4-5k No kup sobie dóżo run : uh,sd,gfb,hmm No i zostaw na nowego roda ::p Świat: Titania lvl: 46 Mlvl: 5 Skile: 75+ i rosną :cup: Best Hit: 212 Best Solo: Giant spder Best team: Dragon Lord and rat 8o |
Cytuj:
No cuż Knight Legs +arm 10 +tanie Crown Legs +arm 10 +2 razy drozsze +ładniejsze +mniej waża |
nie wiem co kupic dla mojego druta B Robe czy BOHy ? eq mam mierne bo P legsy P armor i Mystic Turban i dwarven shield mam 60 k i nie wiem czy b robe czy bohy a moze cos innego ?
|
@Woyas: Ja bym kupił BoHy
|
Za ile kupię wand of plague możliwie najteniej na świecei Xantera?
|
Ja dla Sorców/druidów polecałbym takie eq: Blue Robe/C Armor, C helmet, C legi,
bohy, p ammy/aol, jakaś różdżka i vampire shield. |
Mam palla 8lvl mam plate seta i 30k co mam kupic? dozbierac na bohy czy kupic crown albo albo cos? :)
|
up
troszke uhow,strzaly,bolty w zadnym wypadku eq ktore ci i tak wypadnie knight 28lvl 67/66 eq warrior helmet bs crown shield k arm scarf leather boots na co wg was najlepiej byloby teraz zbierac : vamp shield gs (na czym expic z nim na tych skillach,lub o ile skille podwyzszyc) c arm k legi platinum amulet ? tutaj akurat jestem w stanie nazbierac na kazda z tych rzeczy na soldach :) |
@ Finz
IMHO zdecydowanie GS Ja swoim knightem skille 69/67 zainwestowałem w GSa i nie żałowałem. Exp szedł momentalnie. Na faccu w DC siedziałem (jak sam byłem to ok 25k expa na godzinę), a na PACC to na scarabach. BSa właściwie już nie używałem, chyba, że na hydry jako bloker lazłem. GS RoX :D |
Co kupic crown armor czy dragon lance na 13 lvl:baby:
|
Chyba C-Arm xP
|
Nawet na pewno c arm :)
|
D lance i koniec
|
ccooooo vampier shield za 100 k ?? co za zdzierstwo na jakim to swiecie ??
|
Na 13 levelu to of course, że crown armor. Dragon Lance kup jako następną.
|
siemka
mam druida 15lvl 14mlvl jestem na harmonii i nie wiem jaką cześć eq mam kupić za 5k moje eq moonlight rod plate set steel helmet leather boots dwarfen shield |
Cytuj:
|
jestem knightem na 10lvlu i mam 1k kasy i mam na oku c helmet ale kosztuje wiecej niz 1k imam pytanie co mam kupic moje eq: steel helmet, noble armor, plate legs, spike sword, dwarven shield, scarf, leather boots
|
Na maina!
Jestem jeszcze na rooku (7 lvl) i mam 800gp. Za niedługo wychodze na maina. Gram na Guardii. Nie wiem co kupić za te marne 800gp :( . Jeśliby wycenić noob seta na tym świecie wychodzi około 1.2k :(
wiem od kumpli że jest quest na scale armor ale podobno jest tam scorpion. A więc co kupić za te 700gp (100gp na "utevo lux")??? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:27. |