Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [KYRA] Tetro~ (the highest lvl) pada jak N@@B (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=62371)

Gunzo 24-01-2006 15:20

Nie rozumiem czemu kazdy mowi ze ci co strzelaja dobrze z sd maja bota omg wy nie wierzycie w dobrego aima czy co jak sami macie gorsze pvp od tego kto strzela to wasz problem ale nie nazywajcie kazego aimboterem

ps Sam to przezylem :P "Aimbotter please"

vaviec 24-01-2006 15:40

Aimbot@
Jaki aimbot?Koles trafi 5 razy z sd w stojace ofiary i juz aimbot..
Pvp tetra@
Trzeba byc idiota...Juz 30 lvl sorc ma przynmajmniej bp uh i bp sd przy sobie..
Jednym slowem-kupa smiechu.

Harkus 24-01-2006 16:03

ahahahahaha co za idiota
utana vid na FE buhahahahhaha
ale noob:D :D :D

Xenter 24-01-2006 16:32

Lol

16:13 Leiron: :P
16:13 Leiron: we can kill
16:13 Leiron: xenter of hell
16:13 Leiron: meanwhile
16:13 Leiron: 35 master red skull
16:13 Leiron: maybe supplies
16:13 Leiron: he´s in dara

Co to ma byc xD J jestem Xenter of hell LOL xD MUhah xD tetro spoko Gosc bo odpisuje a tamtego reda to ja udupie hyh

Rinnaroc 24-01-2006 16:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraider
Niewidka przy fe rox(dla niewtajemniczonych - fe widza niewidzialnych)

To był jego fe ... -.-

Olorion. 24-01-2006 16:52

lol co za nub

Bolexus 24-01-2006 17:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tasiorstrasz
To jego 10 letni brat gral , gdy prawdziwy owner , czyli bracki jadl sobie spokojnie obiad , mlody - wiedzial co robic z necrosami , mial zabic kilka , gdy tamci wpadli , nie wiedzial co robic ,wrzucil jakis hotkey i ... zgon. Zawolal brata , a ten swoich ziomkow , co skonczylo sie deadem pk-era ... proste

Ta opcja jest możliwa ze 10 letni brat mu pilnował,bo to co na filmie zrobił to ktos kto nigdy tibi nie widział by lepiej to rozegrał.Ale i tak to jest niemożliwe ze ma 1 ownera bo jak już wczesniej powiedziano 24h na pocz±tku serwera kilka dni z rzędu jest niemożliwe!!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carissa
Ciekawe czy wszyscy ktorzy pisza na tym forum to takie "masta" i by sobie poradzili z tym atakiem, szczerze w to powatpiewam.. Jakbyscie byli w jego sytuacji to pewnie zsikalibyscie sie bo nei wiedzielibyscie co robic, taka prawda...
Pozdro

Tak szczerze to pewnie większo¶ć ludzi by padła w tej sytuacji. Sorcerzy z SD i do tego FE.... Ale na tym filmiku to praktycznie jeden sorcerer walił a FE to gówno zrobiły też praktycznie. Dobra niech bedzie wersja ze 10 letni brat grał bo wtedy to normalny owner nie bedzie miał obciachu jaki to on jest genialny;]

Hieyan 24-01-2006 17:22

Rzeczywi¶cie padł jak nub, ale widzieli¶cie końcówke. Kole¶ już zrookowany. Tak to jest zaczynać z Polakami.

Kanion 24-01-2006 19:28

LOL! a co was to interesuje ilu Tetro~ ma ownerów? może miec nawet z 20 a czy to wazne? ja wiem ze ma 1 ownera :p a chodz by mial z paru to jak mu to udowodnicie? jak gra z 1 ip :) A co do filmu on chyba nie wiem nie spodziewal sie tego ze chca lac i nie mial many~

/Twoj Yugu¶ ;)

Kanion 24-01-2006 19:30

LOL! a co was to męczyilu Tetro~ ma ownerów? może miec nawet z 20 a czy to wazne? ja wiem ze ma 1 ownera :p a chodz by mial z paru to jak mu to udowodnicie? jak gra z 1 ip :) A co do filmu on chyba nie wiem nie spodziewal sie tego ze chca lac i nie mial many~

/Twoj Yugu¶ ;)

Winkler 24-01-2006 19:37

LOL! Ludzie pk polega na zaskakiwaniu, wiec nie *******cie, ze padl, bo nie byl przygotowany. Zawsze trzeba byc przygotowanym i ubezpieczonym na takie wypadki. Prawda jest taka, ze tetro to noob, a "swoje za***iste pvp" zawdziecza tylko waleniu ue -.-".

Eliminatorek 24-01-2006 21:20

Najss

Tak ale jak sie bije sorcem All respy to raczje się niema many a na necro uhy sa niepotrzebne my¶le ze teraz bendzie mial UH's ale tetra Pvp Nie jesT najlepsze :D Btw Najlepsze pvp w Tibia ma Bekas ( azura ) Nemtor ( aldora )
Co do Ownerów tetro ich niema zobaczcie ile on jest online dzienie a ile Makaroneczek :D

Pozdro dla Mestor , Eliminator on Furora ... Erien Sunblade

Sent 24-01-2006 21:25

znoobil to troche .. ale Qmpli ma wielu ;] jak przylecieli xD eheheh ..

ehehehehe!!!
zapraszam .. http://www.tibia.com/community/?subt...er&name=Yordiq
koles chyba jest huntowany przez Tetra ;] skonczyla sie jego gra na Kyrze?! ;]

Yaram 24-01-2006 22:02

pech...

zdaza sie kazdemu na przyszlosc bedzie ostrozniejszy... po drugie byl to najgorszy moment dla maga, kiedy nie jest sie namansowanym i watpie zeby komus w jego sytuacji udało sie z tego wyjsc cało >>to moje osobiste zdanie<< ;)

Juru¶ 24-01-2006 22:24

noob

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nerdis
Tetro~ na 100% nie ma 1 ownera bo to ejt nie mozliwe poprostu tyle przed kompem siedziec i broncie go bo padl jak noob zamiast tego mana shielda który dal mu 100 hp to móbl by 2 razy waln±c exure gran i wiecej by mu to dalo.
Tetro~ - noob

no to w******* taki level w takim czasie będziesz dobry.

Rychulec 24-01-2006 22:28

LOL widać że jaki¶ głupi owner grał główny owner by spokojnie z tego wyszedł bo go z deczka znam a ten nawet UHów niemiał?:p

WielkiSorc 24-01-2006 22:41

Dobrze ze rzucil manashielda, tylko powinien szybko sie "Aaah'ac" troche zanoobił fakt, głównie brakiem uhów. A ten kto założył temat to nie mestor :) Znałem go na furorce i aż taki noob nie był żeby postawic się bez powodu tetrowi.

Tylko dodam, wczoraj po dedzie miał 70 lvl o godz. 17 dzisiaj godzina 22 ma 77. Hail 1 owner !

Thristen I 24-01-2006 22:44

Padł jak lama..
Nic dziwnego jak wstal budzic 2 ownerów zeby mu pomogli bo nie wie co robic

Lu-kas 24-01-2006 22:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez WielkiSorc
Tylko dodam, wczoraj po dedzie miał 70 lvl o godz. 17 dzisiaj godzina 22 ma 77. Hail 1 owner !

Chyba co¶ Ci sie pomyliło on padł na 77lvl
Jan 23 2006, 17:26:45 CET Killed at Level 77 by Yordiq

Carissa 24-01-2006 23:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez WielkiSorc

Przestan tak *******ic..
Jan 23 2006, 17:26:45 CET Killed at Level 77 by Yordiq
Ktory ****a mial lvl?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:53.