![]() |
Dobrze, ładnie... Kilka małych błędów jest... Ale małych... I obrazki za małe. Tej bazy to wogóle nie widać... Ale reszta SpoX...
P.S. Crowal(TM). Wszelkie prawa zastrzeżone ;) ..................................... Ale tylko dla noobków. Miło zobaczyć siebie w PRAWIE profesjonalnym fake'u! ;) Ale na serio, to możesz jeszcze z 6+ wskoczyć na 9 spokojnie... Moja ocenka: Grafixa: 8/10 Fabuła: ...7... W miare oryginalna (...) Ogólnie: 7.0/10 |
@ up Crowal™ ciekawe :P trudno musze cie usmiercic :D
|
prosze cie r4z0r
r4z0r prosze zrób mnie w tym fake'u jako jakiegoś żołnierza dobra a ocena to:
ogólna :10+/10 grafika :10/10 fabuła :11/10 |
@up
Lol, ale lizus ;) . A serio to chyba limit na żołnierzy wkrótce się wyczerpie, przez kolesi z postami typu "super ja hcem być rząnieżem ocena 100/1 zrup mnie rząnieszem plx". Nie bierz tego do siebie. @R4z0r Co sądzisz o moim (i po części LolnEgo) pomyśle? @R4z0r(po raz drugi) Dziurę w suficie zauważyłem. A co zabiło Avagera skoro żaden zombiaczek tam nie doszedł? A pociski lepiej popraw bo psują wrażenie dopracowanego fejka. Tyle na razie :P |
@ dłuuugi post alphadrona <nielubie cytować>
Szczątki to avager Martwe są zwykłe bo niechciałem kolorowac :p przyjzyj sie screnom z na zewnątrz<dach koscioła>a poźniej rozjaśniony punkt obok baradaxa:P to cos czerwonego to nie celownik tylka wiązka laseru.strzela w sciane bo za nia pevnie zombie stają<naweet ja tego nieweim>pociski dziwne bo to zolte kropki z painta ;p Zombie nie sa takie same http://img214.imageshack.us/img214/8412/zomb8oc.png |
@Dan:
Mi też... :P @top: 2 Część o WIELE lepsza od pierwszej. Drony troszke takie niesforne, ale dobre. 7,1/10 |
Cytuj:
Cytuj:
Ciebie wtedy nie miałem na myśli... ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Być zerzniętym przez zombie...yyyyhhh...yuck... Aż mi się niedobrze zrobiło :o
|
No teraz dobre.
Ocena ogólna : 9/10 Umieść mnie w faku pls chocby jako zombi. |
ehh xD
Moglbys poinformowac w tym temacie czy bedziesz dalej robil tego fake bo juz dawno nie bylo czesci wiec :/
plx odpowiedz albo na pw albo tutaj;( |
:(
zglosilem sie jako drugi zebym sie pojawil sie w tym fake ale mnie nabylo;( ;(
fake nawet dobre wiec: pomysl 9,9/10 wykonanie 9,99999/10 za to ze niema mnie...zartowalem:D |
Musiałem to zrobic prosze o komenty bez nich niepowstanie dalsza czesć<warna dostane ale co tam :P>
|
Mi sie podoba :) wykonanie ladne i ciekawe tylko krotke to jakies ;/ To moze byc naprawde dobre jak cos dolozysz...
|
Spoooooooooooko
szybko rób kolejną część:) spoko fake o przyszłości tylko żeby to nie bylo rzeczywistością:p
|
Buahaha a co to jest tytuł?
:D Spoko!!!!!!!!!!!!1 Bo lubie RD
|
Co jest, gdzie next part? Daj to go skomentuję i ocenię.(Skoro chce komentów...)
|
zrobiłbyś mnie jako postać w fake'u plax
PS jako przywódca ząbie albo coś takiegoB) ocena: 9+/10B) |
Następna cześć powstaje ale o 99% wolniej converter mi sie popsół ;/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:23. |