Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Zamówienia na filmy. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=6297)

Triciol Pogromca 15-08-2004 14:50

Dzieki za kazda pomoc jakiej udzielono mi w tym temacie. Hg hg i jeszcze raz hg. Moge pokaza jak wejsc ale filmik bedzie trwal 10 godzin. Poniewaz bede szukal wyjscia. :) Na hg sie znam tyle co szedlem na paradoxa. Ale postaram sie znalezc. Banshee bardzo zadki potwor w sensie huntow. Nie wiem co u niej slychac po update wiec wole nie ryzykowac :). Co do questow znacie odpowiedz: NIE.spoling zakazany na tym forum by nie psoc zabawy w robieniu questow. Jak sie cos nie podoba to idzcie na www.tibia.xx.pl tam zezwalaja na spoling

Vevoter 15-08-2004 15:22

Ja zamawiam filmik z knightem na 100lvl + jak expi na dragach albo na guardach dzieki z gory i jak byscie mogli to wysylajcie na maila te filmiki moj mail to [email protected] czekam

arvegil 15-08-2004 17:24

Sorcerer

Proszę o filmik z sorciem gdzie można znaleźć cyce i jak je zabijać.

PoZdRo!

(możecie także wysłać go na mój e-mail: [email protected])

Xellos 15-08-2004 20:19

Ja poprosilbym filmik z (cut) quest(jesli taki istnieje :tongue: :tongue: ) i (cut) quest(ale zeby bylo rowniez pokazano droga np. z thais czy venore).

THX THX THX THX THX THX THX THX THX THX THX THX

------
Edit by Gremlin
...

Stomil 16-08-2004 22:11

Tyle jest tu tych "zlecen" na filmiki ale i tak ich nikt tu nie zamiszcza ;/
Moze jakis pan z wysokim lv by nagral pare jak by mu sie nudzilo:D. A teraz moje prosby na filmiki :Banshee, Demony, Behe

Dishman 16-08-2004 22:58

niechce nic mówić :/

NIe no czytam pokolei wszytkie posty kazdy coś prosi a widziałem zaledwie 2 filmy jeden z dragiem drugi o arkanum jakiś pak :/ A ten temat ma 5 stron i tylko 2 filmiki no troche to ejst smieszne ja bym cos dał ale za niski level mam żeby robić jakieś duże hunty :p

Dagorlad 16-08-2004 23:03

Znudzilo mi sie juz ogladanie zabijania demonow, dl, bk i innych takich :( ale chetnie zobaczylbym jakis film zrobiony na/w ghostland'zie. Moze w nim wystepowac ktokolwiek chce zobaczyc jak wygladaja tam tunele i jakie obrazenia sa w stanie zadac duchy i inne takie co sie tam znajduja :]

arvegil 16-08-2004 23:32

No właśnie

No właśnie, nikt nie zamieszcza filmików a każdy o nie prosi. Ludzie sprężcie się, przecież moja prośba o cyce nie jest dla lvl 60.

(jeszcze raz ją powtórze)

Proszę o filmik,(sorciem) w którym pokażecie mi gdzie można chodzić na cyce i jak je zabijać bez strat na hp. Mój e-mail: [email protected]

(sorry za błedy interpunkcyjne, ale mam z tym problemy :P)

PoZdRo!

Starkey 17-08-2004 16:57

Mam skromną prośbę: proszę o filmiki z huntów na dragony(solo lub z ekipą) najlepiej knighta, oraz hunty palka na lvl <25 solo( jeżeli koniecznie musicie to z ekipą :) ).

Jeżeli nie możecie/ nie chcecie zamieścić linka to wysyłać na maila: [email protected]

Z góry dziękuje.

Wookash 18-08-2004 11:07

A ja bym prosil o filmik z nowym BK. Podobno teraz uzywa exori. Chetnie bym to zobaczyl :D

Hez 19-08-2004 10:56

A ja mam prosbe natury technicznej :) jezeli ktos zrobi/znajdzie dany filmik niech go nie wysyla tylko zamiesci tutaj ok?

Xawieri 20-08-2004 09:02

Jak narazie nie widze żadnego filmu ... :/
a banshee bym sobie zobaczył :>

Misiek728 20-08-2004 20:26

Ja chcialbym dle na nowa wersje najlepiej knight ale z innych bede tez zadowolony ;] ty z gory

*M*A*R*C*I*N* 21-08-2004 08:36

Cześć wam !!!!!!!

Prezten nowy update nie mam zadnych filmów prosił bym cos z pk , ;) moze jakies hunty z dlami , i jeszcze najlepiej by bylo elf fortes

za wszystko thx prosze o speeda

narqa

Frank Parker 21-08-2004 10:44

A ja prosze o Pk'wanko w wykonaniu master sorca albo elder drud z gury Thx :D

Simsung 21-08-2004 18:09

Ja prosiłbym rozwalanke demona skeletona na niskim lvlu plx !!!

Szwedar 23-08-2004 21:48

Knight 15 lvl na:

- cyclopie
- ghoulu
- minotaurze guardzie
- orku warriorze

ancient kavu 23-08-2004 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Simsung
Ja prosiłbym rozwalanke demona skeletona na niskim lvlu plx !!!

Jaki to jest niski lev.? Jeśli 22 knajt z hmm to w zasadzie dałoby się zrobić. Ale prosze o odpowiedź czy 22lev może być.

Lord Czaja 24-08-2004 07:43

ja też prosze o HG, banshee i o dragi palem solo :)

Heliwurab 24-08-2004 10:33

ja bym chciał zobaczyć filmik jak 1 osoba lub kilka rozwala demona.ale żeby był filmik na wersje 7.3 czyli na nowy update albo jak kto woli na najnowszą tibiaCAM

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:53.