![]() |
Hmm...
Cytuj:
Ale w tibii? Nie wiem czy jak walczysz ze smokiem, to zaczynasz sobie wyobrażać przerażającą bestię. Albo jak expisz w kopalniach, to czy wyobrażasz sobie walkę z krasnoludami? Ja przynajmniej tak tej gry nie odbieram. Może faktycznie nie mam wyobraźni, ale ciekawi mnie to, czy Ty masz takie wyobrażenia podczas grania. :D (No chyba, że źle rozumiem znaczenie pojęcia "wyobraźnia w tibii") W tibii grafika jest jaka jest i wyobraźnia wg. mnie nie jest tutaj do niczego potrzebna... ;) |
Jak to "Wulfgar zajbia za nic"
Kazdy by cie za nick zabijl Sam wiem otmy bo gadalem z Catti w Depo (Bylem na Slubije ich :D) Do znam Catti dobze i walsnie sie Loggam do Dp patze Cattie w Dp i muwej Yo dobra gadamy i muwj mi ze jej okradli Bsa ja sie pytam jak ale niestety net mi sie zerwal i juz nie dowiedzalem sie odpoweidzi Wulfgar nie zabijl za nic okraldes i nie gadaj glupot |
LoL Lepper muwj prawde?
Tak pzed chwilom mi Muwjom :p Dobra looz lepperku ^^ |
Wulf zrobił to co powinien każdy mąż w takiej sytuacji . Pod*******asz BS'a i jeszcze upierasz sie że to nie ty i jeszcze mowisz żeby Wulf oddał ci Demon SHielda a oddasz mu BS . Kto mądry ,by zamienił 60k(shield) za 20k(bs) . Ale cóż taka jest Tibia i różni są ludzie .
Wulf wielkie GZ za lvl i powodzenia !!!:) |
Cytuj:
|
@Brozyn nejstety mieszkam w Niemcheh i polskiego sie nie ucze
To prawda w profilu stoj ze miesczkam w Koszaline ale tylko na Ferie :D Nom muj Polski jest slaby ale moszne sie domyslc co pisze :p |
Cytuj:
|
koleś weź wyparuj..
Cytuj:
o boże,fuj,ale mu w rów wchodzisz. takiemu tylko pociąć morde nożem. |
Cytuj:
|
Nie wiem co sobie mysli ten 125 rp , zabijanie za nic pa to najgorsze co moze byc ... niech lepiej uwaza , bo wkoncu ludzie moga sie wkurzyc i bedzie po jego grze .
|
@Tomciu
Ciekawe jak ty byś był w takiej sytuacji, gdyby tobie osoba której ufasz (koleżanka/dziewczyna jak w przypadku Wulfgara) powiedziała, że ten koleś jej coś ukradł, a ty po spytaniu się, że tak powiem złodzieja to uwierzył byś mu ? Jak tak to dziwny z ciebie koleś :P. Cytuj:
@Topic Jest tu troche bez sensownych wypowiedzi. Doszedłem do wniosku, że ten temat nie powinien tu być. Ponieważ: 1. Jest to pojedynczy przypadek i po tym nie można oceniać, że Wulfgar to jakiś PA nie z tej Ziemi. 2. Patrz pkt. 1. 3. To jest oskarżenie osoby poprostu, a nie wydarzenia ze świata. @Down Poprawione :P |
Cytuj:
|
Wulfgar von'Cookie ukradles mi mpa oddwaj zlodzieju bo pozalujesz zabije cie i zobaczymy
Wulfgar~~ kazdy moze klamac nie masz zadnych dowodow ze jej ukradli bs'a |
dokładnie
Cytuj:
nie ma dowodów...to kolejny PA.....wymysla głupie idiotyzmy zeby zasiać ziarno niepewnosci. kiedys jeden koles rzekomo cos ukradł (podobna sytuacja) tylko ciekawe ze nie był wtedy online ;/ to jest tylko takie pie.....nie "why? -beacuse" czemu? BO KU....a TAK! DAWAJ I NIE PI.......L ,płać albo J....b sie i zdychaj. |
Tak niema dowodów a wienkszosc osob z pandori lize dupe temu 125lvl -Tak trzymaj sie niejstes noobem wiezymy ze on go ukrad- marnie myslonc ze on na nich zwroci uwage
n/d Brozyn :p |
Cytuj:
Myslisz ty wogóle? Skoro to jego zona to czemu ma jej nie wierzyć tylko jakiemus noobowi ktorego nie zna? |
dajcie sobie spokoj o moj boze i po co ten temat tutaj ?? jak zwykle zaczna sie wyzywac a i tak Ci to w niczym niepomoze....
|
Jestem ciekawy jak jej ukradno tego bs'a mysle ze to bylo tak:
Zjodziej: Dawaj suk.... bs'a albo cie zastrzele Zona Wulfgara:aaaaa ratunku Zjodziej:Zamknij ry... i dawaj bs'a bo mi sie spieszy Zona Wulfgara:Nom ok ale nie chcesz tego Dsm'a ktory mi wulfgra dal jak robil pa? Zjodziej: Skup sie i dawaj tego bs'a ZOna Wulfgara: ok masz narazie Zjodziej: ok dzienki cya Zjodziej:Aha jakby co to jestem lepper von kisiel Zona Wulfgara: ok narazie No bo jka inaczej mogl ukrasc tego bs'a?? |
@up
:D Hahah, uśmiałem się. Ale było z deka inaczej;) |
Lepper on oddal ci ta demonke?? bo wtedy on tez jest thief...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:30. |