Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   54Ek Pada! Wypas Loot! Musisz Zobaczyć! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=63510)

Harven 01-02-2006 21:30

Hmm.. z jednej strony dobrze zrobiliście. Acc trading jest zakazane itp itd bla bla ale z drugiej strony: kolo myślał że jesteście kumplami, nie uhał się bo nie wiedział że możecie tak postąpić. Tutaj macie dowód że polacy mają gdzieś innych i tylko o eq, skillach, m levelu i co tam jeszcze wymyślicie. Ale loot ładny :)

zimne_piwo 01-02-2006 21:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Necrius
Oj Piwko Piwko.. No przepraszam jeżeli uraziłem twoje uczucia.. Naprawde wybacz mi proszę.. Myślę jednak że, powinieneś poznać jakąś niewiaste w której mógłbyś sobie wkońcu zamoczyć. Co do piwa, bo nie daje mi to spokoju. Masz taki nick, czasami mogłbyś napić się tego piwa bo to rozluźnia a na kółeczku różańcowym i trzepaniu się przed monitorem nic nie zrobisz. :* A co do tego żeby mnie spotkało to samo.. Eh ja robię co chce, nie żal mi tego co mam.. to tylko gra i nie ma w niej miejsca na płacz. :* a jeżeli chce przenieś to do rl to zapraszam. :) Love me or hate me. :)

@Soferim

To kiedy hyderki? :)

Zmieniłem zdanie...Bardziej niż tego kolesia, żal mi Ciebie. 19 lat? Człowieku weź nie kompromituj się...Nie masz żadnych argumentów to lepiej wogóle nie rozpoczynaj rozmowy...

Na drugi raz daj film jak zabijasz taki lvl sam i w otwartej walce, a nie skakałeś w kółko z sd jakbyś pierwszy raz w życiu widział runy....

Shinjix 01-02-2006 22:46

Prosze skończyć kłótnie.

Z wyrazami szacunku,
Shinjix

Johny Rambo 02-02-2006 11:02

Co to mialo K***a byc ???? .... kumple ROxXXxxX ....
nie dosc ze kumpel to jeszcze go podstepem i loot za****li
za to powinni byc gnembieni na tym swiecie !!!!

Suzorewu 02-02-2006 12:45

po 1 tworcy tego filmu sa dla mnie DNEM. a po 2 ten koles co padl nawet sie nie skapnal ze oni to zrobili specjalnie;s

Sow@ 02-02-2006 13:03

Heheh powinni was zbanowac....

Medivh Shady 02-02-2006 13:18

nic dodac nic ujac , tacy sa polacy :/

Necrius 02-02-2006 21:52

Czy to ważne że to polak? czy szwed? czy Br? Czuje rasism.. A jeżeli jesteście patriotami to który z was nigdy nie zabił żadnego polaka? aff heh... Dostał to na co zasłużył. Its just a game.. ale chyba dla was to troche więcej...

grzelu8 02-02-2006 22:06

fajni z nich koledzy nie ma co :/

Necrius 03-02-2006 00:53

Szkoda że to nie moj kumpel to po 1.
Po 2. Już nowy owner bo zamienił się za chara na Isarze ehh..

~Nec.

BAJ BAJ

Cris The David 03-02-2006 01:18

Powiedzcie co było w Loot!

Ej! mój komp to scierwo ;/ ale powiedzcie co loot'em bo zaraz nie wyrobie :]
Błagam, jak odpale tibie kam obojetnie jaka to mi norton gada ze ten program nie może działać na moim kompie bo coś tam bla bla bla!
Błagam Powiedzcie zawartość LOOT'a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :]

QSiu 03-02-2006 09:15

Niezly jestes :>

no niezly jest kolo pasc knightem jak dzieciak -.- "nie bij, bo szkoda uh" koles bedzie na Orshaabalu i powie ze nie bedzie sie uhal bo szkoda uh.Bedzie war tez mu bedzie szkoda uh widac ze koles to naprawde jakis 8 lvl :):baby: :baby: :baby:

Lithen 05-02-2006 16:26

.... nie mozna sprzedawac Accontów, i to własnie pod tym wzgledem powiniscie sie patrzec na to co zrobilismy.... i jeszcze jedno, zapamietajcie :
Life it's Brutal, i nie ma gadania:]

Aureański newbie 05-02-2006 19:43

Ciewake czy koleś nadal myśli że to były testy :D

Myrod 06-02-2006 07:29

lol

Mnie juz bily 3 osoby, ktorych uwazalem za przyjaciol;] Ale to juz jak mialem red skulla i konczylem z tym charem, szlem bez eq i jeszcze mialem fajna polewe bo mialem mu placic hehehe xD
Kodear Naphindor z Askary sux :P
Na rs wypada cale eq moim zdaniem, padalem z 5 razy i all lecialo...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33.