![]() |
Hmm.. z jednej strony dobrze zrobiliście. Acc trading jest zakazane itp itd bla bla ale z drugiej strony: kolo myślał że jesteście kumplami, nie uhał się bo nie wiedział że możecie tak postąpić. Tutaj macie dowód że polacy mają gdzieś innych i tylko o eq, skillach, m levelu i co tam jeszcze wymyślicie. Ale loot ładny :)
|
Cytuj:
Na drugi raz daj film jak zabijasz taki lvl sam i w otwartej walce, a nie skakałeś w kółko z sd jakbyś pierwszy raz w życiu widział runy.... |
Prosze skończyć kłótnie.
Z wyrazami szacunku, Shinjix |
Co to mialo K***a byc ???? .... kumple ROxXXxxX ....
nie dosc ze kumpel to jeszcze go podstepem i loot za****li za to powinni byc gnembieni na tym swiecie !!!! |
po 1 tworcy tego filmu sa dla mnie DNEM. a po 2 ten koles co padl nawet sie nie skapnal ze oni to zrobili specjalnie;s
|
Heheh powinni was zbanowac....
|
nic dodac nic ujac , tacy sa polacy :/
|
Czy to ważne że to polak? czy szwed? czy Br? Czuje rasism.. A jeżeli jesteście patriotami to który z was nigdy nie zabił żadnego polaka? aff heh... Dostał to na co zasłużył. Its just a game.. ale chyba dla was to troche więcej...
|
fajni z nich koledzy nie ma co :/
|
Szkoda że to nie moj kumpel to po 1.
Po 2. Już nowy owner bo zamienił się za chara na Isarze ehh.. ~Nec. BAJ BAJ |
Powiedzcie co było w Loot!
Ej! mój komp to scierwo ;/ ale powiedzcie co loot'em bo zaraz nie wyrobie :]
Błagam, jak odpale tibie kam obojetnie jaka to mi norton gada ze ten program nie może działać na moim kompie bo coś tam bla bla bla! Błagam Powiedzcie zawartość LOOT'a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :] |
Niezly jestes :>
no niezly jest kolo pasc knightem jak dzieciak -.- "nie bij, bo szkoda uh" koles bedzie na Orshaabalu i powie ze nie bedzie sie uhal bo szkoda uh.Bedzie war tez mu bedzie szkoda uh widac ze koles to naprawde jakis 8 lvl :):baby: :baby: :baby:
|
.... nie mozna sprzedawac Accontów, i to własnie pod tym wzgledem powiniscie sie patrzec na to co zrobilismy.... i jeszcze jedno, zapamietajcie :
Life it's Brutal, i nie ma gadania:] |
Ciewake czy koleś nadal myśli że to były testy :D
|
lol
Mnie juz bily 3 osoby, ktorych uwazalem za przyjaciol;] Ale to juz jak mialem red skulla i konczylem z tym charem, szlem bez eq i jeszcze mialem fajna polewe bo mialem mu placic hehehe xD
Kodear Naphindor z Askary sux :P Na rs wypada cale eq moim zdaniem, padalem z 5 razy i all lecialo... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33. |