Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   155 lv hacked (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=63670)

Bolexus 02-02-2006 19:25

O K*rwa. Rozumiem hackerów-Hackują,mają dużo itemów i mają z tego kasę. Ale po h*j rookowac postacie? Ja pier.... A ten hacker też jakiś ***niety...Hacknął high levela i zamiast za*******ic mu eq to robi filmik.... ****a jaki *****..... Przez takich s****ieli dużo osób przestaje grac w tibie :/

fckubol 02-02-2006 19:25

mnie jak hakli straciłem giant sworda i jakies 30k i sie załamywałem ale jak to zobaczyłem to nie wiem jak koleś sie poczuł jak wchodzi na tibie i tu 9lvl,na celescie hakneli 152 druida wzieli mu tylko rzeczy ale nie dedali nim wogule zostawili tylko liścik

Kamlot De'Kapy 02-02-2006 19:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filthy
hehe :D niezly loot :)

Hehe? Wiesz co to dla niego znaczy? Mnie niedawno hakli i wiem co to znaczy - "Horror", wylogowujesz sie, twój kolega kolega jest logniety z ghoulem bo komus stawił, a tu nagle hacker, jak gdyby nigdy nic sie loguje, Puff, parcele w ruch i papa eq na ktore sie meczyles, oczywiscie w dp tez nic nie bylo, kolega wogole sie nie skapnol, dopiero jak prawie go zabil, i zabil 2 moich kumpli, to zadzwonil, jak to zobaczylem - to myslalem ze dostane nerwicy! Nie zycze nikomu hacka, ja mialem 33 ek z c arm, k legami, warior helmetem, gs, bsem, c shieldem, bohami, 120k w dp, niby mala strata ale mnie bardzo zmartwila, dlatego ze teraz pacc poszedl sie je**c X( Wiec sie zastanow o czym mowisz, bo to wcale nie jest smieszne -.-, a zwlaszcza dla takiego 155 lv i z takim eq -.-.
@topic
Szkoda tego 155 lva, takich hakerow powinno sie wieszac za jajca i tyle... ze tez oni nie potrafia, uszanowac kogos pracy :/

Moto 02-02-2006 21:07

Jesli byl z niego dobry i uczciwy gracz to mi go szkoda.. jesli nie.. to dobrze mu tak..
Btw: Prawdziwy hacker nie usuwa danych w tym przypadku zabija..

Anatol 03-02-2006 08:33

Szkoda mi gościa ale tak to już jest jak się otwiera maile od nieznajomych, uzywa macro, albo dzieli się konto...:baby:

NooB from LW 03-02-2006 08:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tibusiek
Dziwne ze samobujstwa niepopełnil :>

Jeśli ty masz zamiary popełnić samobujstwo z takiego powodu to nawet nie kontynuj gry w tibie. Tibia to gra dla ludzi z rozumem a nie co by sie zaraz zabjali za haka. On ma więcej mózgu niż ty i nie popełnił samobujstwa

Gunzo 03-02-2006 09:10

Normalni gracze zyja z lootow,robienia runek i zabijania badz power abussingu
Hackerzy poniewaz nie maja czasu badz nie daja rady dorobic sie fortuny nie dadza rady zrobic wlasnej postaci zyja z hackow
Wkoncu trzeba z czegos zyc

pije piwo 03-02-2006 09:23

ja pier*ole ale *******ony hak*er takiemu to tylko wpierd*l spuscic -_- .....
ja jakbym stracil takiego knighta to bym sie załamał =\

~HWDH!!

Johny Rambo 03-02-2006 10:25

Alanus Lutinum ty tak mowisz ze bys wzial jego set i troche crystalow B)
ale zaloze sie ze jakbys takiego kolesia haknac to z radosci i tak byc mu wzial wszystko :p rozumiem jakby to byl 20lvl z k-armorem albo innym gownem to az zal sie robi zabrac kolesiowi k-armorke :p ale dh i mpa itp 8o nie wierze ze ktokolwiek by go oszczedzil B)

Kowek 03-02-2006 13:28

;(

TAKIE ITEMKI! Przeczytajcie jego opis na tibia.com. Do 9 lvl go zabili. Takie skille. napisał też że ukradł mu hacker 350 crystal coinsów! Szkoda gościa...;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( :(

Filthy 03-02-2006 13:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamlot De'Kapy
Hehe? Wiesz co to dla niego znaczy? Mnie niedawno hakli i wiem co to znaczy - "Horror", wylogowujesz sie, twój kolega kolega jest logniety z ghoulem bo komus stawił, a tu nagle hacker, jak gdyby nigdy nic sie loguje, Puff, parcele w ruch i papa eq na ktore sie meczyles, oczywiscie w dp tez nic nie bylo, kolega wogole sie nie skapnol, dopiero jak prawie go zabil, i zabil 2 moich kumpli, to zadzwonil, jak to zobaczylem - to myslalem ze dostane nerwicy! Nie zycze nikomu hacka, ja mialem 33 ek z c arm, k legami, warior helmetem, gs, bsem, c shieldem, bohami, 120k w dp, niby mala strata ale mnie bardzo zmartwila, dlatego ze teraz pacc poszedl sie je**c X( Wiec sie zastanow o czym mowisz, bo to wcale nie jest smieszne -.-, a zwlaszcza dla takiego 155 lv i z takim eq -.-.
@topic
Szkoda tego 155 lva, takich hakerow powinno sie wieszac za jajca i tyle... ze tez oni nie potrafia, uszanowac kogos pracy :/

get a life -.- to tylko gra... jest poradnik jak sie nie dać shakować i jeśli ktoś sie do niego zastosuje w 100 % to na pewno nie dostanie hacka. mnie to smieszy bo mialem kilka razy hacka i straciłem, co prawda nie takie rzeczy jak on, ale rzeczy na które długo długo pracowałem. jakoś sie nie załamałem i nie dostałem jak to ty piszesz "nerwicy"... po prostu grałem dalej

Hieyan 03-02-2006 15:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kowek
napisał też że ukradł mu hacker 350 crystal coinsów!

Nie. Można to mniej wiecej tak przetłumaczyć:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Villemansson
Drogi hakerze, szkoda że nie znalazłeś 350 crystal coinsów w Port Hope.

Gunzo 03-02-2006 16:02

Ja gdybym byl tym ziomkiem to bym posprawdzal wszystkie dp.Napewno hacknal go w nocy wiec mial kupe czasu aby posprawdzac wszystko dokladnie

Bokser 03-02-2006 17:07

Omfg ! to sie w głowie nie mieści ja bym takiego ***a za jaja powiesił -.^

MKM 03-02-2006 19:16

Ehh takie itemy, tyle kasy. k'p był jednym z lepszych hlvl-i na tym servie jeśli chodzi o zachowanie. Mugł mu wziąść już te itemy no ale po co dedy robić... :/

Duch Guardi 03-02-2006 23:56

WSPUŁCZUCIA:confused:
TO TRZEBA BYC NAPRAWDE GLUPIM ZEBY TAKI LVL SHAKOWAC DLA ROZRYWKI X(

Baniaq 04-02-2006 00:34

Niema co na kazdym swiecie znajdzie sie noob który wytnie high levela...
Stracić takom postać to naprawde ehh... z resztom Wielka szkoda! :(

Xawieri 04-02-2006 09:20

@Kamlot De'Kapy
Pfff taki shit stracic
woah ! :D

straciles kiedys ponad 2 mln gp przez głupote i zaufanie?
nie?
To siedź cicho ^,^

@Movie
W sumie ja bym też nie pomyślał o Port Hope
Wszystkie miasta,wyspy,Kazo ale PH?
to bym napewno o tym nie pomyślał :P

Film Fajny

Joker 04-02-2006 09:22

oo lipe ma chłopak xD

Ja bym się już zalamal ;(

Majok 04-02-2006 13:55

filmik ogolnie dobry sporo wtopil i zal mi typa

teraz dlaczego mogl zbic te 9 lvli dla niego:
nie lubil go
jak byl drugim ownerem to sie poklocil i bal sie ze straci czesc swojej pracy i chcial mocno 'uderzyc' w ownera z ktorym sie poklocil
poprostu nudzilo mu sie

dlaczego nie sprawdzil wszystkich miast(glupota przy takim hacku)
nie mial czasu
nie spodziewal sie ze w innych miastach moze cos miec jezeli na dara~ nic nie bylo

hack byl albo od kogos kto z nim walczyl/mial hunta od niego/dostalo mu sie kiedys od niego lub od innego ownera

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:16.