![]() |
O K*rwa. Rozumiem hackerów-Hackują,mają dużo itemów i mają z tego kasę. Ale po h*j rookowac postacie? Ja pier.... A ten hacker też jakiś ***niety...Hacknął high levela i zamiast za*******ic mu eq to robi filmik.... ****a jaki *****..... Przez takich s****ieli dużo osób przestaje grac w tibie :/
|
mnie jak hakli straciłem giant sworda i jakies 30k i sie załamywałem ale jak to zobaczyłem to nie wiem jak koleś sie poczuł jak wchodzi na tibie i tu 9lvl,na celescie hakneli 152 druida wzieli mu tylko rzeczy ale nie dedali nim wogule zostawili tylko liścik
|
Cytuj:
@topic Szkoda tego 155 lva, takich hakerow powinno sie wieszac za jajca i tyle... ze tez oni nie potrafia, uszanowac kogos pracy :/ |
Jesli byl z niego dobry i uczciwy gracz to mi go szkoda.. jesli nie.. to dobrze mu tak..
Btw: Prawdziwy hacker nie usuwa danych w tym przypadku zabija.. |
Szkoda mi gościa ale tak to już jest jak się otwiera maile od nieznajomych, uzywa macro, albo dzieli się konto...:baby:
|
Cytuj:
|
Normalni gracze zyja z lootow,robienia runek i zabijania badz power abussingu
Hackerzy poniewaz nie maja czasu badz nie daja rady dorobic sie fortuny nie dadza rady zrobic wlasnej postaci zyja z hackow Wkoncu trzeba z czegos zyc |
ja pier*ole ale *******ony hak*er takiemu to tylko wpierd*l spuscic -_- .....
ja jakbym stracil takiego knighta to bym sie załamał =\ ~HWDH!! |
Alanus Lutinum ty tak mowisz ze bys wzial jego set i troche crystalow B)
ale zaloze sie ze jakbys takiego kolesia haknac to z radosci i tak byc mu wzial wszystko :p rozumiem jakby to byl 20lvl z k-armorem albo innym gownem to az zal sie robi zabrac kolesiowi k-armorke :p ale dh i mpa itp 8o nie wierze ze ktokolwiek by go oszczedzil B) |
;(
TAKIE ITEMKI! Przeczytajcie jego opis na tibia.com. Do 9 lvl go zabili. Takie skille. napisał też że ukradł mu hacker 350 crystal coinsów! Szkoda gościa...;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( :(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja gdybym byl tym ziomkiem to bym posprawdzal wszystkie dp.Napewno hacknal go w nocy wiec mial kupe czasu aby posprawdzac wszystko dokladnie
|
Omfg ! to sie w głowie nie mieści ja bym takiego ***a za jaja powiesił -.^
|
Ehh takie itemy, tyle kasy. k'p był jednym z lepszych hlvl-i na tym servie jeśli chodzi o zachowanie. Mugł mu wziąść już te itemy no ale po co dedy robić... :/
|
WSPUŁCZUCIA:confused:
TO TRZEBA BYC NAPRAWDE GLUPIM ZEBY TAKI LVL SHAKOWAC DLA ROZRYWKI X( |
Niema co na kazdym swiecie znajdzie sie noob który wytnie high levela...
Stracić takom postać to naprawde ehh... z resztom Wielka szkoda! :( |
@Kamlot De'Kapy
Pfff taki shit stracic woah ! :D straciles kiedys ponad 2 mln gp przez głupote i zaufanie? nie? To siedź cicho ^,^ @Movie W sumie ja bym też nie pomyślał o Port Hope Wszystkie miasta,wyspy,Kazo ale PH? to bym napewno o tym nie pomyślał :P Film Fajny |
oo lipe ma chłopak xD
Ja bym się już zalamal ;(
|
filmik ogolnie dobry sporo wtopil i zal mi typa
teraz dlaczego mogl zbic te 9 lvli dla niego: nie lubil go jak byl drugim ownerem to sie poklocil i bal sie ze straci czesc swojej pracy i chcial mocno 'uderzyc' w ownera z ktorym sie poklocil poprostu nudzilo mu sie dlaczego nie sprawdzil wszystkich miast(glupota przy takim hacku) nie mial czasu nie spodziewal sie ze w innych miastach moze cos miec jezeli na dara~ nic nie bylo hack byl albo od kogos kto z nim walczyl/mial hunta od niego/dostalo mu sie kiedys od niego lub od innego ownera |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:16. |