Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   WAR - Law & Order vs. Twi (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=63816)

Cer'is 18-02-2006 00:44

Wojna

Ja tam sie z wami nie zgodzę dzis byłem ogladac dzialania "wojenne" na pohu i co poprostu mala grupka ludzi z L&O siadzili w dziurze na pohu a n00bki z Twi staraly sie ich nie wypuscic gm wpadl zbanowal blokujacych noob charow i ...
nic to trwalo na tyle dlugo ze all z twi dalo loga zostal wladimix sanei i drasen osobiscie im powiedzialem ze juz powinni sobie zalozyc chary na tamtym nowym servie i dostalem hunta ;) lecz i tak uważam ze czas Twi sie skonczyl juz nie sa tacy swietni pvp jak kiedys poprostu upadaja a jak oni upadna to thoria bedzie lepsza bo i Niah i Bex'y I Kayantris oraz Pasha nie sa tak podli jak ci z twi L&O musi wygrac bo jak przegraja to nikt juz nie bedzie mial zadnych szans na ciekawa gre na tym servie a ty Karajakataka powinienes bardziej popierac Jariaza który dzisiaj sellal jak powiedzial 1 z pierwszych gsow na servie Dla mnei ta wojna jest skonczona Twi przegra bo wszyscy 50+ sie zbiora wkoncu i ich pokonaja oni sie chytaja juz "ostatnich desek ratunku" bo na wojnie przyszli z 20+ LVL wiec nie jest z nimi dobrze

Diders 18-02-2006 20:35

Kunkers'Thor

Thoria była jest i zawsze będzie światem na którym będą wojny. Na kolegów trzeba mieć wy****** tak jak na rl... Grałem tam miesiąc od pierwszego dnia, postać miałem w top 20-40 w expie zawsze i co z tego? nic głupi świat. Każdy postępuje tak jak uważa. Ty Karajakatako dla mnie zawsze będziesz zdrajcą tak samo Gorthard i Drasen. A co do najlepszych sorców z polaków to jest Cwanish... bez wątpienia.

Karajakataka 19-02-2006 00:37

Jariaz jest z Karlina, wiec sam sobie reszte dopowiedz:)
A nie obchodzi mnie co myslicie o mnie:) Kazdy z was na moim miejscu postapilby tak samo...

Crazy Onion 19-02-2006 02:49

Ostatni battle niestety wygralo Twi, dalismy piekny przyklad dezorganizacji, ale nie ma co sie lamac, moze nastpenym razem bedzie lepiej ;)

W dziale "filmy" umiescilem 2 filmiki z wojny ( autor: Megakila, niestety na pierwszym filmie padl :( ), tutaj macie linka:
http://forum.tibia.pl/showthread.php...472#post706472

Pramus 19-02-2006 11:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crazy Onion
A mnie wcale nie dziwi payment Damera, ma przynajmniej nauczke za ladowanie sie Wzyckom do dupy. Btw to chcial juz wczesniej do nich dolaczyc.
Kolejna rzecz:"...Wdlg mnie bicie hyder z czlonkami dwoch walczacych ze soba gildii nie jest niczym zlym. " - nie hyder a hydr, i nie z czlonkami dwoch walczacych ze soba gilidii :p ( no chyba ze poszedl na te hydry np. z Pasha i Feawyn B) ).
PS. kolejne osoby chca sie wyplacic:
Sanei
Sir-demoledor
Xadery
Mabi

Dobra moze zrbilem tupare bledow, ale pisalem to w pospiechu przed angielskim xD. Przyznaje sie bez bicia :P.
Damer wczesniej chcial byc neutral i nie mial zamiaru dochodzic do zadnej z gildii - wiem, bo znam go bardzo dobrze. Nie chrzan, ze Damer wchodzi Wzyckom w dupe, bo z tego co wszyscy pamietamy po ostatniej wojnie Damer placil Wzyckom...

Crazy Onion 19-02-2006 12:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adi Olsztyn
Dobra moze zrbilem tupare bledow, ale pisalem to w pospiechu przed angielskim xD. Przyznaje sie bez bicia :P.
Damer wczesniej chcial byc neutral i nie mial zamiaru dochodzic do zadnej z gildii - wiem, bo znam go bardzo dobrze. Nie chrzan, ze Damer wchodzi Wzyckom w dupe, bo z tego co wszyscy pamietamy po ostatniej wojnie Damer placil Wzyckom...

Placil, po czym do nich poszedl...zreszta niewazne, sprawa i tak juz jest nieaktualna.
Aktualnie we fragach 19-11 dla Twi.

Cer'is 19-02-2006 18:09

War

Karajakataka (niedawno nauczylem sie tego nicka czytac :D) ja tam uwazam ze karlino jest wporzo bo jestesm z brd :P ale nie o to chodzi dla mnie najgorszymi h*jami byli drasen oraz wover no bo to oni nas opuscili nas polakow w trudnych chwilach kiedy cala reszta nas bije ciebie karajakataka (wez mi powiec wogule mco to za nick bo mnie to ciekawi) jescze zrozumiem

Karajakataka 19-02-2006 20:30

Moj nick to zagadka :)
Wover byl pierwszym h lvlem wyrzuconym z serwera ... Cale CS bralo udzial w jego unicestwieniu ...
Drasen teraz nie mial wyjscia, bo tylko Feawyn chcial mu pomoc w odzyskaniu wolnosci ... Z tego wzgledu ja go rozumiem ...
A co do wojny dzisiaj padl Leathal Bex i to Twi dzisiaj zdobywalo lvle ...
Pozdro

Wojtas 20-02-2006 16:11

Yo! :)
Od niedawna gram na thorii i mam 12 lvl ? :P
Chciałbym bardzo się czegoś dowiedzieć o tych wojnach, może mógłby mi ktoś powiedzieć jakiej narodowości są ci TWI(jak szwedzi to zatłuke :P )
I nie wiem, widziałem, ze tam ktos wczesniej pisal ze na wojne z 20+ przyszli, chętnie bym takiego delikwenta zatłukł ...z moja rodzinka ;p
Moglby ktos dac mi jakies namiary na takiego typka ??
Aha i jaka jest gildia sprzymiezona z L&O taka co gdzies od 25-30+ lvlka przyjumja ???

songo ku of thoria 20-02-2006 21:09

ja tam mysle ze TWI wygra wojne poniweaż opracowywują wile taktyk na OTE-sie i to ma bardzo duze znaczenie w wojnie!!!!!!!!!!!!!!!!

Crazy Onion 21-02-2006 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wojtas
Yo! :)
Od niedawna gram na thorii i mam 12 lvl ? :P
Chciałbym bardzo się czegoś dowiedzieć o tych wojnach, może mógłby mi ktoś powiedzieć jakiej narodowości są ci TWI(jak szwedzi to zatłuke :P )
I nie wiem, widziałem, ze tam ktos wczesniej pisal ze na wojne z 20+ przyszli, chętnie bym takiego delikwenta zatłukł ...z moja rodzinka ;p
Moglby ktos dac mi jakies namiary na takiego typka ??
Aha i jaka jest gildia sprzymiezona z L&O taka co gdzies od 25-30+ lvlka przyjumja ???

Twi to w wiekszosci Szwedzi, ale takze w L&O jest ich kilku.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez songo ku of thoria
ja tam mysle ze TWI wygra wojne poniweaż opracowywują wile taktyk na OTE-sie i to ma bardzo duze znaczenie w wojnie!!!!!!!!!!!!!!!!

to wzruszajace B)

Wojtas 22-02-2006 15:11

a tacy polacy h-lvle jak np kajata... :P to są za L&O czy nie maja strony ???
Aha i znacie moze takiego typka jak toxic guard z rs'em biega i zabija 13-15 lvli teraz chce zebym mu placil bo mu ucieklem jak mnie lal :/
Moglibyście mi z nim pomóc ?

doors 22-02-2006 21:11

Cytuj:

a tacy polacy h-lvle jak np kajata... :P to są za L&O czy nie maja strony ???

oni nie maja strony. tylko srodki cieżkości(albo czyszczące, już nie pamietam)

Cytuj:

Aha i znacie moze takiego typka jak toxic guard z rs'em biega i zabija 13-15 lvli teraz chce zebym mu placil bo mu ucieklem jak mnie lal :/
Moglibyście mi z nim pomóc ?

cos wczesniej wspomniales o tym, ze masz rodzinke. zatem do dziela don wojtku:) zreszta ten toxic guard to na pewno parszywy szwed, tym gorszy ze mowi po polsku:)

pisales tez, ze szukasz gildi sprzmierzonej z lao, a ktora skupia nizsze lvl. proponuje taka zalozyc, a szybko poznasz odpowiedz na to pytanie.

a tak powazniej, to odpowiem tylko na jedno pytanie. otoz obie gildie to miedzynarodowki, skupiajace takze polakow. zreszta tu od dawna jest taki galimatias jesli idzie o jakas przynaleznosc do gildii, ze radze sie nie doszukiwac zwiazkow narodowosciowych. poza tym mamy XXI w a nie pozne sredniowiecze. pozdrawiam

doors 22-02-2006 21:20

[quote=Karajakataka]Moj nick to zagadka :)

pieprzenie!
zrobie to dla spokoju tego forum i thorii. napisze jak sie powinno fonetycznie czytac nick "karajakataka". otoz fonetycznie brzmi on nastepujaco:
KA RA TE KA, a dla kumpli polskie karate.
teraz juz nikt nie moze nic powiedziec o tym nicku i radze go przyswoic rownie dobrze jak price liste. inaczej hunted.

Karajakataka 22-02-2006 21:25

Doors posadzasz mnie o tyranie ?? :(

Spell'coaster 22-02-2006 21:29

Kara n00b :faceoff:
owned :P

http://rapidshare.de/files/13780687/...-_Twi.wav.html

Karajakataka 22-02-2006 21:35

O niee ...
Tylko Ciebie tu brakowalo :cygaro:
Zacznij cos grac B)

doors 22-02-2006 21:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karajakataka
Doors posadzasz mnie o tyranie ?? :(

kurcze, moze i masz "ciut" wyzszy level, no ale tutaj to ja chcialem rzadzic:)
no i trzeba bronic praw udanych nickow do tego by ich inni nie profanowali zla wymowa..

Spell'coaster 22-02-2006 21:51

tesknisz misiu? :P

niechce mi sie grac na tym servie...

wzycki, nooby jak ty (xD) i wzycki :P

msg me jak im skopiesz dupsko to wroce

Btw... Kara. GoGo lvl 100 (masz blessy?)

doors 22-02-2006 21:53

skopalby juz dawno, ale nie ma mu kto uhow robic. wiec wroc a twoje zyczenia sie spelni, i znowu bedziesz mial swojego misia na dluugie tibijskie noce :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:44.