Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Czyżby Olecko przejeło pałeczke od Szwedów ??? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64050)

Knox 28-02-2006 13:38

Mnie zapomniales dopisac :P ale i tak was dogonie :P A o tym "Royal Paldin" to nie slyszalem, ale zapytam Suchego :) on na pewno bedzie cos wiedzial :)

Hail Poland
See Yaa In Tibia xD

Msl 28-02-2006 18:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lafiks
wiec wychodzi na to ze my to banda pk i pa ;> nie powiem ze nie ma tego u nas ale jest kilku graczy ktorzy sa naprawde respektowani na swoich swiatach.
co do tego ze olecko najlepsze jest..... hmmm na kilku swiatach tylko :) szczegolnie danubia aldora
moim zdaniem z miast polskich ktore licza sie w tibii to olecko i plock
i nie wyskakujcie ze macie xx graczy z lvl 100+ ... sorry nie powiem wam ile jest w olecku ale ta liczba jest tak duza ze nie sposob mi teraz wszystkich zliczyc do tego czesci nawet nie znam.
ze olecko rzadzi na kilku swiatach to nie ma watpliwosci i nie chodzi tu o lvl ale o pvp na pewno wiekszosc z was slyszala o zeciku i vetebinie
ale czy to naprawde wazne kto jest lepszy ?? przynajmniej dla mnie nie jako polacy powinnismy byc razem wiekszosc z nas tego nie robi ...trudno nie dziwie sie
Lafi
Danubia
Olecko < tak teraz mozecie mnie zjechac

Ehh xD a Mi sie wydaje ze na Danubi TERAZ rzadzi bardizej Płock niz Olecko (;

Zreszta na paru swiatach jest duzo +100 lvli z Olecka i z Płock dajmy przyklad Danubia(Nexagon,Xsiao,Rastlin etc.) Aldora ( Masa,Vanessa etc.)

Moim zdaniem the best miasta grajace w tibie to:
1.Płock
2.Olecko
3.Bydgoscz... maybe Piła? a moze Rzeszów? juz sam niewiem xD

Wiem jedno...... Płock the best ( ;

Sir Pietruch 28-03-2006 21:24

Olecko to banda noobów i PA z Masakrowcem na czele i cała Anima. Jada na 3 ownerow i podnieta. Ol~ to wiocha w ktorej panuje bezrobocie a pol miasta kradnie neta. Olecko suXXX Masakorwiec suXXX ( a noobki z polski sie podniecaja jego aimbotem ). Mam tylko szacunek dla jednego gracza z Olecka - Scratch'a. Reszta to banda noobow, PA i innego smiecia.

scorp 29-03-2006 08:24

@up
naab, jak nie wiesz to nie *******, i nie ladnie sie przezywac na dzielnice, w ktorej ktos mieszka... fu

Rethfing on Aldora 29-03-2006 08:29

Sir Pietruch nie wiesz kompletnie nic o Aldorze.
Może ktoś mi powie do jasnej anielki co wy się tak tych Szwedów czepiacie?

pempek^^ 29-03-2006 15:18

Zawsze jest jak gdzies idziesz to 8 lvl mowi s*******aj a ty sie go pytasz bo co czemu a on Olecko :/ mnie duzo osob zna na aldorze ale teraz sie wyrownalo trohe ale mam nadzieje ze kiedys,, Eternal March Vs Olecko :):)ale tez mam spoko kumpli z Olecka ale som tez pszydupy ale jest spoko :P:cygaro:

Eldyn 30-03-2006 00:01

@up
na kazdym swiecie tak jest jezeli bijesz jakiegos nooba albo kogos to cie straszy h lvlem
jezeli kogos bijesz nie musi on byc z olecka tylko tobie tak mowi zebys go zostawil ehh

Teo 30-03-2006 15:47

Po co ten temat i tak regionalny nacjonalizm wygrywa. Kazdy powie ze jego miast (wies?) jest super itp. Jesli wejdziesz miedzy wrony... Bydgoszcz 4ever

szkodi 30-03-2006 16:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Msl
Dobrze ze sie tylko uwaza bo chyba wszyscy wiedza ze najlepszym miastem grajacym w tibie jest Płock xD.! :)

mmm. z tym najlepszym miastem ogolnie bym sie klocil. Mmy kilka tibijnych stolic w Polsce i miedzy innymmi tez do tej grupy nalezy Olecko. Poza tym na pewno Wloclawek, Plock, Bydgoszcz, Piła, Dabrowa Gornicza, Debica czy Lublin. A Olecko? ;] Na Selenie pokazali jaka maja sile na poczatku po czym zostali kickneci ;) No i hail boty u wiekszosci z nich :]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Latek
Oni są najlepszym polskim miastem grającym w tibie, nawet udało sie im wygonić z jakiegoś serwera (nie pamietam nazwy) del'toro

ktory serwer? ;]

zwiastun ciemnosci 30-03-2006 17:20

Hej no Kalversky jedziemy do Olecka robota sie szykuja :) zabierz ze sobą cementowe buciki...
No coz Black Widows juz nie ma, to kozaki sie rozmnażają jak by mnie ktos tak podskoczyl z protektorami to bym sie tylko smial :)

a Polacy to n00by i pogodzcie sie z tym, zlodzieje, hackerzy, idioci oraz nie jednokrotnie uswiadomili mi na jakim poziomie stoi u nas Angielski ehh.. jednak na szczescie sa tacy playerzy jak ja :) no i niektorzy z was :P

Ps.
Czy aby Polacy nie byli jedną z plag egipskich?

Sir Haxel 31-03-2006 16:01

Smieszny temat :p piszcie piszcie miło jest sie posmiac z waszej glupoty;)

Drazharm 01-04-2006 18:55

slyszalem ze w olecku psy dupami szczekaja

eben 12-04-2006 13:31

NIezmieina to faktu ze w Olecku jest najwiekszy nOOb śwaita mianowicei Paladinka i jego UTani hur na red HP ; ] mimo wszystko respect za wojne z lil demo .. która jakims cudem wygrali; ] OLecko OLecko.. eh; )
HAil Fingerout
HAil GladiahtorB)

eben 12-04-2006 13:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lafiks
wiec wychodzi na to ze my to banda pk i pa ;> nie powiem ze nie ma tego u nas ale jest kilku graczy ktorzy sa naprawde respektowani na swoich swiatach.
co do tego ze olecko najlepsze jest..... hmmm na kilku swiatach tylko :) szczegolnie danubia aldora
moim zdaniem z miast polskich ktore licza sie w tibii to olecko i plock
i nie wyskakujcie ze macie xx graczy z lvl 100+ ... sorry nie powiem wam ile jest w olecku ale ta liczba jest tak duza ze nie sposob mi teraz wszystkich zliczyc do tego czesci nawet nie znam.
ze olecko rzadzi na kilku swiatach to nie ma watpliwosci i nie chodzi tu o lvl ale o pvp na pewno wiekszosc z was slyszala o zeciku i vetebinie
ale czy to naprawde wazne kto jest lepszy ?? przynajmniej dla mnie nie jako polacy powinnismy byc razem wiekszosc z nas tego nie robi ...trudno nie dziwie sie
Lafi
Danubia
Olecko < tak teraz mozecie mnie zjechac

hah Szczerze? jesteś jedynym z OLecka ktorygo naprawde szanuje i bede CIe bronił jak ktoś Cie pojedzie; D.. moj kumpel z reala (tribee) opowiadal mi o TWojej 18mnastce; D SMiałem sie nieziemsko ; D pozdraiwam sdecznie; ))
XD

Miltoner 12-04-2006 19:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Micha
Pierwszy raz spotkałem sie z oburzonymi graczami 30-40+ lev
pare dni temu, jakoś im jednak nie uwierzyłem że Gracze z Olecka już nie zależnie od lev każdemu lev dogadują i groża tylko "hunted" . Wielu nie chce już grać na Aldorze z tego powodu, a mianowicie z takiego że jakieś 8 czy 17 levelove postaci wyganiaja ludzi z respó albo już w przypadku wyższych lev biją lub żądają haraczu za to że jakiś zflustrowany gracz na 40+lev zabił osobe z olecka [od 8 lev do 26lev] która jak na jego lev za dużo sobie pozwalała.
Do dziś naprawde jakoś mnie to troche bawiło, jednak trafiło i na mnie.
Dziś zostałem wygoniony przez 17 druida który groził, sklinał i wymieniał tylko swoich protektoró [wszystko z olecka i wszystko zna (z widzenia)] oczywiście może i to nie prawda bo wielu udaje że ma protektora a ja nie odważyłem sie zagadać do najlepszego sorca na servie ale on w odróżnieniu do innych był strasznie przekonywujący. Ale to nie wszystko bo w końcu poszedłem pod depo a tam 5 osób bije kolesia ktury zabił jakiegoś 8 lev, później dowiaduje sie że już zapłacił za to 20k ale im to nie wystarczyło każdy by chciał dostać po 20k .
Z przykrością stwierdzam że toważystwo sie rozwydrzyło i nie wiem czy szwedzi nie byli lepsi, choć to jednak jest wątpliwe, ale co bedzie za jakiś czas nikt nie wie :(

eheheh czlowieku ty chyba nie wiesz co sie dzieje na innych serverach ;] dla mnie aldora jest i bedzie zawsze najlepszym servem na ktorym gralem. Mozesz zmienic serva ale wtedy bedziesz mial takie sytuacje co 2 dzien ;]... Beka z was.

Risofek 12-04-2006 19:50

[quote=Massior]Jedni są z Iławy inni z Olecka inni jeszcze z innych zakądków Polski...
[...]Trójmieście skąd Pochodzi Seromontis i Taifun Devilry i jeśli chodzi o osiągnięcia tych dwóch panów to chyba każde miasto wymięka ;)[...]

Taifun jest z Bielska Bialej.

Bielsko tez ma niezly team tyle ze nieco rozrzucony po roznych servach ale moze w przyszlosciB)

Meki 13-04-2006 00:38

Ehh

Wniki macie... a mzoe zeby nie Olecko to

Meki 13-04-2006 00:40

Zeby nie Olecko to świat pt.: Aldora bylby przecietnum swiatem z 400 ludzmi online w ciagu tygodnia a tak nie jest. Jednak ludzie tam graja a jak graja to maja po co, z tymi little PA jest najwiekszy klopot a tak wogole to Olecko ma chyba 2 swiaty o.O moze macie przyklady jakie swiaty maja np. plock? :>

Miltoner 13-04-2006 00:58

Ludzie uspokujcie sie czy to wazne ktore miasto jest lepsze w tibie ?? Wazniejsze jest to co Polacy osiagneli a nie miasto w Polsce ... Moze zaraz bedziecie robic wojny zamiast np. Poland vs. Sweden to bedzie Olecko vs. Plock dajcie sobie na looz nie ma o co sie klocic Xd.

ThcHunterek 13-04-2006 04:24

Hueh...

A tutaj sie klania Ganjalfus ( gralem nim jak byl 51 ek :P zreszta sprzedalem za 250 zl ale dzis ma z 15 lvl &not;&not; jakas lama nim grala xD ) . A co do tematu to z olecka znam z nickow i rozmow czasami ( bardziej od sellania 50 bp hmm xD ) Mase , Nemtora ( zecika ) i pare osob ktore mile wspominam (lol nie jestem z olecka tylko z Plocka ) . Korzystajac z okazji pozdrawiam :

Maslane
Saska
Fladre
.... i reszte moich ziomow z Plocka xD.

<rotfl>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:28.