![]() |
Mnie zapomniales dopisac :P ale i tak was dogonie :P A o tym "Royal Paldin" to nie slyszalem, ale zapytam Suchego :) on na pewno bedzie cos wiedzial :)
Hail Poland See Yaa In Tibia xD |
Cytuj:
Ehh xD a Mi sie wydaje ze na Danubi TERAZ rzadzi bardizej Płock niz Olecko (; Zreszta na paru swiatach jest duzo +100 lvli z Olecka i z Płock dajmy przyklad Danubia(Nexagon,Xsiao,Rastlin etc.) Aldora ( Masa,Vanessa etc.) Moim zdaniem the best miasta grajace w tibie to: 1.Płock 2.Olecko 3.Bydgoscz... maybe Piła? a moze Rzeszów? juz sam niewiem xD Wiem jedno...... Płock the best ( ; |
Olecko to banda noobów i PA z Masakrowcem na czele i cała Anima. Jada na 3 ownerow i podnieta. Ol~ to wiocha w ktorej panuje bezrobocie a pol miasta kradnie neta. Olecko suXXX Masakorwiec suXXX ( a noobki z polski sie podniecaja jego aimbotem ). Mam tylko szacunek dla jednego gracza z Olecka - Scratch'a. Reszta to banda noobow, PA i innego smiecia.
|
@up
naab, jak nie wiesz to nie *******, i nie ladnie sie przezywac na dzielnice, w ktorej ktos mieszka... fu |
Sir Pietruch nie wiesz kompletnie nic o Aldorze.
Może ktoś mi powie do jasnej anielki co wy się tak tych Szwedów czepiacie? |
Zawsze jest jak gdzies idziesz to 8 lvl mowi s*******aj a ty sie go pytasz bo co czemu a on Olecko :/ mnie duzo osob zna na aldorze ale teraz sie wyrownalo trohe ale mam nadzieje ze kiedys,, Eternal March Vs Olecko :):)ale tez mam spoko kumpli z Olecka ale som tez pszydupy ale jest spoko :P:cygaro:
|
@up
na kazdym swiecie tak jest jezeli bijesz jakiegos nooba albo kogos to cie straszy h lvlem jezeli kogos bijesz nie musi on byc z olecka tylko tobie tak mowi zebys go zostawil ehh |
Po co ten temat i tak regionalny nacjonalizm wygrywa. Kazdy powie ze jego miast (wies?) jest super itp. Jesli wejdziesz miedzy wrony... Bydgoszcz 4ever
|
Cytuj:
mmm. z tym najlepszym miastem ogolnie bym sie klocil. Mmy kilka tibijnych stolic w Polsce i miedzy innymmi tez do tej grupy nalezy Olecko. Poza tym na pewno Wloclawek, Plock, Bydgoszcz, Piła, Dabrowa Gornicza, Debica czy Lublin. A Olecko? ;] Na Selenie pokazali jaka maja sile na poczatku po czym zostali kickneci ;) No i hail boty u wiekszosci z nich :] Cytuj:
|
Hej no Kalversky jedziemy do Olecka robota sie szykuja :) zabierz ze sobą cementowe buciki...
No coz Black Widows juz nie ma, to kozaki sie rozmnażają jak by mnie ktos tak podskoczyl z protektorami to bym sie tylko smial :) a Polacy to n00by i pogodzcie sie z tym, zlodzieje, hackerzy, idioci oraz nie jednokrotnie uswiadomili mi na jakim poziomie stoi u nas Angielski ehh.. jednak na szczescie sa tacy playerzy jak ja :) no i niektorzy z was :P Ps. Czy aby Polacy nie byli jedną z plag egipskich? |
Smieszny temat :p piszcie piszcie miło jest sie posmiac z waszej glupoty;)
|
slyszalem ze w olecku psy dupami szczekaja
|
NIezmieina to faktu ze w Olecku jest najwiekszy nOOb śwaita mianowicei Paladinka i jego UTani hur na red HP ; ] mimo wszystko respect za wojne z lil demo .. która jakims cudem wygrali; ] OLecko OLecko.. eh; )
HAil Fingerout HAil GladiahtorB) |
Cytuj:
hah Szczerze? jesteś jedynym z OLecka ktorygo naprawde szanuje i bede CIe bronił jak ktoś Cie pojedzie; D.. moj kumpel z reala (tribee) opowiadal mi o TWojej 18mnastce; D SMiałem sie nieziemsko ; D pozdraiwam sdecznie; )) XD |
Cytuj:
eheheh czlowieku ty chyba nie wiesz co sie dzieje na innych serverach ;] dla mnie aldora jest i bedzie zawsze najlepszym servem na ktorym gralem. Mozesz zmienic serva ale wtedy bedziesz mial takie sytuacje co 2 dzien ;]... Beka z was. |
[quote=Massior]Jedni są z Iławy inni z Olecka inni jeszcze z innych zakądków Polski...
[...]Trójmieście skąd Pochodzi Seromontis i Taifun Devilry i jeśli chodzi o osiągnięcia tych dwóch panów to chyba każde miasto wymięka ;)[...] Taifun jest z Bielska Bialej. Bielsko tez ma niezly team tyle ze nieco rozrzucony po roznych servach ale moze w przyszlosciB) |
Ehh
Wniki macie... a mzoe zeby nie Olecko to
|
Zeby nie Olecko to świat pt.: Aldora bylby przecietnum swiatem z 400 ludzmi online w ciagu tygodnia a tak nie jest. Jednak ludzie tam graja a jak graja to maja po co, z tymi little PA jest najwiekszy klopot a tak wogole to Olecko ma chyba 2 swiaty o.O moze macie przyklady jakie swiaty maja np. plock? :>
|
Ludzie uspokujcie sie czy to wazne ktore miasto jest lepsze w tibie ?? Wazniejsze jest to co Polacy osiagneli a nie miasto w Polsce ... Moze zaraz bedziecie robic wojny zamiast np. Poland vs. Sweden to bedzie Olecko vs. Plock dajcie sobie na looz nie ma o co sie klocic Xd.
|
Hueh...
A tutaj sie klania Ganjalfus ( gralem nim jak byl 51 ek :P zreszta sprzedalem za 250 zl ale dzis ma z 15 lvl ¬¬ jakas lama nim grala xD ) . A co do tematu to z olecka znam z nickow i rozmow czasami ( bardziej od sellania 50 bp hmm xD ) Mase , Nemtora ( zecika ) i pare osob ktore mile wspominam (lol nie jestem z olecka tylko z Plocka ) . Korzystajac z okazji pozdrawiam :
Maslane Saska Fladre .... i reszte moich ziomow z Plocka xD. <rotfl> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:28. |