![]() |
Hity Palka sa troszke mniejsze ponieważ kusza ma mniej ataku niż naprzykład gs czy dragon lance
|
Kusza ma atak rowny 0.
|
no tak ale palkiem na np. 15 lvlu ubijesz mocniejsze potwory niż knajt.
ale jak potwór palka dogoni to mu większe dmg zada, a knajtowi mniejsze bo ma arma a przedweszystkim tarcze. pal ma p bolty z których zada mocne dmg, ale co z tego jak 100 takich to jest gruba kasa, kiedy się skończą bolty,arrowy to jak ktoś pisał pal musi uciekać i robić po drodze sobie amunicję knajci mają broń stałą nigdy niezniknie chyba że po dedzie. Paladyni solują dragi jak chcą a kasa z nich leci i zwraca się za bolty w 100% i odrazu palayni zarabiają. Knight do draga ma małe szanse, owszem zabije ale zużyje więcej Uh ponieważ stoi przy dragu który może walnąć mu combo<niewiem ile zada ale troche chyba jest> Sam w swojej tibijskiej karieże grałem knightem i to długo. Miałem około 70/70 skila i lvl około 30, pomyślałem sobie zabije sobie jakiegos 20 pala. Zaczołem mu siekać po około 70+ złejachałem mu do reda on sie vitnoł. Zaczol uciekać i walić z boltow po z takimi samymi dmg jak ja to mi czacha opadła. Moim zdaniem paladyn Rulez. |
UP
ta wbic 30 elv to baardzo dlugo Cytuj:
|
paladynowi skille rosna szybciej poniewaz bolt ma 30 ataku a zalozmy gs ma 45(?)
hity na tych samych skillach moim zdaniem bedzie mial wieksze Knight ilosc dmg nie zalezy od levelu |
double przez net sorry
|
Cytuj:
przykładowo: 10 level pall o 60 dysta wali od 20 do 90 25 pall z tym samym dystem wali od 40 do 90 :) to samo sie tyczy knighta ( a z magiem to niewiem) |
w przypadku run liczy sie mlev i lev
z tym ze mlev liczy sie "bardziej" od lev |
Grałem i knajtem i palkiem...
Knajt zadaje DUŻO większe hity... mówie o pvp... i zbliżonych skilach.... pal daje rade dopiero jak używa "gwiazdek do rzucania" :D może wtedy też założyć tarcze a to duży plus A tak to sux, sux, sux... pal nadaje sie jedynie do expienia :) To moje zdanie, nie twierdze że sie nie myle, ale tak mi sie to przedstawia. |
Grałem i knajtem i palkiem...
Knajt zadaje DUŻO większe hity... mówie o pvp... i zbliżonych skilach.... pal daje rade dopiero jak używa "gwiazdek do rzucania" :D może wtedy też założyć tarcze a to duży plus A tak to sux, sux, sux... pal nadaje sie jedynie do expienia :) To moje zdanie, nie twierdze że sie nie myle, ale tak mi sie to przedstawia. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
lol
Plek zadaje mniej obrazen niz knight i ma mniejsze best hity (najlepsze uderzenia), jednak paladynem latwiej jest przebic obrone potwora czy innego gracza. Np. w Giant spidera czesto udezalby po 50-70 (70 dist), a knight rzadko by go trafial.
|
Cytuj:
|
Pozwole sobie troszke odświeżyć ten temat, mam nadzieję, że nikt nie będzie miał mi tego za złe ^^
Wiecie co ile odnawia się mana i życie u pala?Jak liczyłem tak na oko to mi wyszło, że jeden 1mp odnawia się co 4s.Życia nie liczyłem. |
Cytuj:
|
-.-
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I na pewno nie 7 dni bo nieskillowany knight z barb axe w lapie expi z podobną predkoscia albo nawet szybciej od sorca z vortexem na rotach/larvach. (zakladam posiadanie pacca) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:26. |