![]() |
Jak ja kocham takie tematy:))) hahahahaha "HELP PK!!!!"
Dajcie juz spokoj i co z tego ze ma 26lvl. Niech go sharaczuje to sie dzieciak nauczy grac i bedzie OK. Jak teraz dzieciak nie dostanie w dupe to kiedys ktos mu dowali na wyzszym lvl a wtedy moze sie to skonczyc na 50k a nie 2k Pozdro |
@Kaczor
Serdecznie zapraszam,ja wielki boss na 26lvlu.xD.Yes i am strong!!!;].N/c.Całkowicie błędna ocena sytuacji:) @Yon Jakbyś przeczytał,to nie mojego stwora,tylko stwora mojego qmpla;].Rzucal jego spirami(Omufo twierdzi,że nie,ale pozwólcie,ze będe wierzył moim qmplom,a nie jemu;p) i ogólnie denerwował go(mojego qmpla).Ale omg...ja niewiem po co się tak rozwodzicie;].Btw.To nie haracz tylko opłata manipulacyjna;P @topic Pól aldory już z niego zlewa,więc plx zakończmy ten cyrk;) |
Rozwiążcie ten problem może w ten sposób:
Ile było warte przywołanie kreatury ? Ile ona ma HP ? A teraz przykład: 100 gp 50 hp 5 hp z 50 to 10% 100 gp razy 10% = 10 gp I niech tyle mu da. Oczywiście wiem, że kreatura miała więcej HP i więcej kosztowała. |
to juz zaczyna przypominac ZLEW i to zarzygany - pojdzcie na browar (w tibi lum na RL)
zamykac tez temat!!!!!!!!!!! -------------------------------------------- zachowaj przyrode nietknieta wloz wiewiurke do formaliny!!!!!! :P :D 8o ;) |
8o
LOL !! z tego tematu i z tego kolesia co to zaczoł to mozna tylko ze śmiechu zapluć monitor 8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
hi <nazwa_miasta> yes exiva.... sd sd Nie ma typa:PPP Pozdro;] |
Kurde zostawcie juz chlopaka...:/
|
Ciekawym czemu nikt wcześniej tego nie zamknął. Pogadajcie sobie o tym i wyjaśnijcie sprawę prywatnie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:00. |