Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Del'Toro (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64505)

thewojtek 09-02-2006 22:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gallar
A czy ja do cholery powiedziałem ze jestem Kamils -.- ?
Przemilcze, nicka nie podam jak już mówiłem.
Dalej.
Ja gdy "dochodziło do jakiejs wojny" nie wychodziłem z gildi więc cos Ci sie chłopcze pomyliło ;]

@Thewojtek: :>

@jaronosk: Znajdz taką drugą grupe jak DT, treń z pół roku PvP i zgranie z ekipą na OTSach po LANie i masz szansę ;]
W grupie siła ! Pojedyńczo większość panów "toro" wiele nie zrobi. Ale cała grupka potrafi roznieść w pył dużo lepszego gracza..

ale i tak kamilsem duzo nie zrobiles... chwile chwile jesli ty to kamils to tez korus..... EVUL HACKER! ;)

Shinjix 09-02-2006 23:06

Najzabawniejsze jest w tym to, ze D'T to straszne ch..., a jednak (prawie) zawsze stawiaja na swoim.
Sprawa jest prosta - D'T dojdzie do władzy = end of Kyra. Jednak trzeba przyznac, ze jak oni wchodza do gry to robi sie o wiele ciekawiej. Ludzie zaczynaja sie bac, szykowac na boj, expic, jednoczyc. Jednak D'T juz nie jest perfekcyjne. To juz nie jest ten sklad z Isary, gdzie nikt ich nie mogl uwalic. Gildia sie rozpadla, przemieszala i nie jest tak potezna jak kiedys.

Kozi Hetfield 10-02-2006 15:46

Milutko ^^

Jeśli faktycznie na Kyrze siedzi Del Toro, to beda chcieli przejąc wladze :D
Ja tam Dt znam tylko z Beryli, a to nie był ten mega squad :/
Wojny GG vs DT były całkiem fajne :), najpierw DT grzalo pz a po jakimś czasie to GG już wiało, zostawały im tylko mass logi :), tak padł poncek =)
Baardzoo ciekawie by bylo na kyrze gdyby Torosi sie zabrali za wojne jakaś :p
A i ta nowa "Triada" ... żałosne, nie ma to jak jechac na cudzej opini xD

Satyr 10-02-2006 16:54

Dt rox

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kozi Hetfield
Wojny GG vs DT były całkiem fajne :), najpierw DT grzalo pz a po jakimś czasie to GG już wiało, zostawały im tylko mass logi :), tak padł poncek =)

pozdro Kozi;)
ja tam DT wspominam bardzo dobrze z Berylii:D zawsze mi pomagali i byli lojalni wobec przyjaciół,wcale nie sa tacy straszni,100000 razy lepsi niz ***any KnighthoodX(

Kanion 10-02-2006 18:50

Rotfl! co za bzdury napisales z tym ze na galanie bylo Del'Toro! Grałem na galanie obecnie gram na kyrze i znam Jejiheva (Xeretza), na galanie Jejihev mial gilde ktora sie nazywala Corientiros i on nie gral po to zeby zepsuc server, poprostu by panowac, to ze Konda jest taki glupi i mu ufal to ma zonka bo potem Jejihev wywalil go z servera :p, aa... i z tego co mi wiadomo Jejihev niczego nie planuje jak narazie na Kyrze, i nie gra po to zeby zepsuc server.
//Ol. chlopaczyna.

Alora 10-02-2006 22:17

Del'Toro i Kyra

Powiem tak.
Jeśli na Kyrze znajdą się Mediota,Diego(stary owener) (owenerzy Tebbu i Jeaero) Malozo itp to macie przesrane. DT jest bardzo mocne. Graja na LANie.
Mieszkają (chyba w jednym mieście) jeżeli jeszcze pomoga im szwedzi z innych serwerów to już po waszej ukochanej Kyrze. Rzeźnia niewiniątek.
Czemu DT stosuje PA? A czemu nie?! Nie po to biją ,lvle zarywają noce itp itd
żeby nie czerpac później przyjemności z gry. Wiem PA sprawia im przyjemność ale dzięki temu że większośc ludzi się ich boi i nie protestuje to oni szybko się bogacą i stają coraz potężniejsi. Grałem na Iridi pamiętam troche Triad. Powiem tak jak oni grali było dobrze bo było czuć że ktoś tam rządzi a teraz to jest do dupy, serio. Pozdro dla ludzi z Iridi,Isary i Beryli co żyli i żyją z Del'Toro.

(sry za błędy ale się starałem)

Maniack 10-02-2006 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kanion
Rotfl! co za bzdury napisales z tym ze na galanie bylo Del'Toro! Grałem na galanie obecnie gram na kyrze i znam Jejiheva (Xeretza), na galanie Jejihev mial gilde ktora sie nazywala Corientiros i on nie gral po to zeby zepsuc server, poprostu by panowac, to ze Konda jest taki glupi i mu ufal to ma zonka bo potem Jejihev wywalil go z servera :p, aa... i z tego co mi wiadomo Jejihev niczego nie planuje jak narazie na Kyrze, i nie gra po to zeby zepsuc server.
//Ol. chlopaczyna.

jeśli go tak dobrze znasz to czemu ci nie pomoże ?
(o ile sie nie myle jesteś retired z powodu hunta)

Co do Xertezy, jak narazie nie robi nikomu problemów, nie oszukuje, nie odstawia PA.

Chopkers 10-02-2006 22:41

Shin dobrze mowi.. nawet jezeli DT chce rzadzić na kyrze.. to i tak nie bedzie mozna porównać tej władzy, do tego jak grali na isarze... wtedy ludzie sie bali z dp wychodzic jak taki mediota, windale, diego czy ninja stali przed dp xP
Myslicie ze chce im sie teraz bawic na tym serwie, zeby poraz ~10 go zmienic? poprostu chcą sobie pograc, a dochodzenie do władzy maja we krwi i samo im to wychodzi.. (power abuser plx xD)

Atena von'Cookie 11-02-2006 13:50

Cytuj:

A czy ja do cholery powiedziałem ze jestem Kamils -.- ?
Przemilcze, nicka nie podam jak już mówiłem.
Dalej.
Ja gdy "dochodziło do jakiejs wojny" nie wychodziłem z gildi więc cos Ci sie chłopcze pomyliło ;]

@Thewojtek: :>

@jaronosk: Znajdz taką drugą grupe jak DT, treń z pół roku PvP i zgranie z ekipą na OTSach po LANie i masz szansę ;]
W grupie siła ! Pojedyńczo większość panów "toro" wiele nie zrobi. Ale cała grupka potrafi roznieść w pył dużo lepszego gracza..

offtop: Jeżeli ty to Kamils to odezwij się na PW powspominamy Berylie ;) Powiem ci tylko ze jechalam na 2x ownerów z moim bratem ( nasz char Dobry Ludek :p )

topic: wiecie jakie złe DT było to wiem ale wolalam Berylie za panowania DT niz KH.

szkodi 11-02-2006 15:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kozi Hetfield

Poncek to nie d't. Mylicie kilka roznych faktow - Del'Toro od ludzi ktorzy im pomagali na Galanie/Berylii/Iridii.

Co do wszystkich ktorzy mowia ze Xeretza nic nie robi zlego to daje wam max 2 tygodnie ;) Przekonacie sie nieco o tym co mowicie ;] Jeji (bo jako Jejiheva go znam) nie bedzie sie bawil z Polakami -.- On nie gra po to aby grac tylko aby wladac. A te wasze D't to moze 2-3 osoby na Kyrze. Reszta to ekipa Jejiheva z Galany czyli BM. Bardzo dobrze zorganizowani, maja dobre pvp - tylko szwedzi ;) Good luck and have fun panowie ;)

Ango Von Valour 11-02-2006 18:35

Cos tu nie pasuje...
Jejihev na Beryli to był Xeano a potem zrobił sobie sorca do pekowania Soena.
Wiec Xeretza to nie Jejihev albo sprzedal konto.
Przypuszczam ze Jejihev to Xoreso.
Tak by wynikało z tego na jakim koncie sie znajduje dana postac.
Chodz Xeretza ma taki sam comment jak Jejihev.
Cos tu jest nie tak =)

szkodi 11-02-2006 23:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ango Von Valour
Cos tu nie pasuje...
Jejihev na Beryli to był Xeano a potem zrobił sobie sorca do pekowania Soena.
Wiec Xeretza to nie Jejihev albo sprzedal konto.
Przypuszczam ze Jejihev to Xoreso.
Tak by wynikało z tego na jakim koncie sie znajduje dana postac.
Chodz Xeretza ma taki sam comment jak Jejihev.
Cos tu jest nie tak =)

o bozeeee... Jejihevem gralo 2 braci Micke i Markus. Na koncie Micke (Xeano) jeden z braci stworzyl najta Xoreso. A Markus na innym koncie utworzyl Xetentze :) Wiec wszystko jest tak :] A co do commenta to zauwaz ile ludzi ma komenty taki jak D'T, Jejihev, Bapupa, Seromontis... JA sam widzialem nawet skopiowany moj opis ;) Na opisy sie nie patrzy...

Gallar 12-02-2006 09:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Satyr
pozdro Kozi;)
ja tam DT wspominam bardzo dobrze z Berylii:D zawsze mi pomagali i byli lojalni wobec przyjaciół,wcale nie sa tacy straszni,100000 razy lepsi niz ***any KnighthoodX(

Standard.. maxyma DT..
Pomoc, lojalność, uczciwość dla przyjaciół
Śmierć, zniszczenie, nienawiść dla wrogów...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szkodi
Mylicie kilka roznych faktow - Del'Toro od ludzi ktorzy im pomagali na Galanie/Berylii/Iridii.

Dokładnie.. ja sie za żadnego wielkiego Pana Toro nie uważam (teraz to sobie moge jak chara nie mam:P) i nie uważałem.
Ot, zwykła pomoc. Ale jakby nie patrzeć w DT byłem.
Prawdziwe Del'Toro to skład z Isary..

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jaronosk
chłopie , widać że pipka jesteś i jakl usłyszysz <Dee Teee> to odrazu masz kisiel w gaciach. Niechce sie chwalić ^^ ale nienażekam na moje pvp ;]

Yhm. Równiez niechce się chwalić i na swoje PvP równiez nie narzekam.
Ale skoro jestes taki mądry.. pokonaj[cie] DT to wam zgrzewke browca postawie <bezalkoholowy ofkoz..>

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thewojtek
ale i tak kamilsem duzo nie zrobiles... chwile chwile jesli ty to kamils to tez korus..... EVUL HACKER! ;)

Oki, przyznaje się, jestem Mr. Thor. Nie, nie evul hacker. Z tego co sie orientuje obecnie postacią gra juz.. pomijając mnie.. 2 owner ?
Coś takiego. Więc to raczej nie ja hackowałem.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Atena von'Cookie
topic: wiecie jakie złe DT było to wiem ale wolalam Berylie za panowania DT niz KH.

Własnie... nie przesadzajcie. DT nie było AŻ takie złe. Wystarczyło nas unikac i trzymac sie w cieniu =P

Impalex 12-02-2006 15:58

Heh na kyrze już niedługo zacznie panować DT =) 100% jestem tego pewien ponieważ jeśli się niemyle to juz 3 osoby tu czyli na kyrze grają którzy na beryli byli założycielami DT :PP Ci co grali na beryli wiedzą jak tam było =) Pozdrawiam Ango~ :S tu Impaler~ o ile jeszcze mnie pamiętasz ^^

Casteama 16-02-2006 20:31

Nie bardzo pol Li na kyra bylo Dt teraz zostalo ich z 3 a reszta new serw juz widze ze lączą sie z rodziną mort czyli duze PA na Askara polacy nie pograją na new serwie a tu nie zapanują juz. Bo jak mieli wygrac ich 30 vs 106 osob z forsaken i jakies nooby pomagaly ?? Grałem na Isara Dt to było cos teraz juz nie to samo :evul: diabły wcielone :P

Elder Nagan 17-02-2006 15:23

jest pare osob z del'tora na kyrze z ktorymi gadalem..normalni gracze tyle ze nie sa noobkami a co do tetra to po co pare sorcow z 15 mlvl wystarzy 2 i on juz leb w kibel wsadza i wylacza kompa zeby niemusial sie bezskutecznie bronic

Morximal 17-02-2006 18:46

A wiec tak zaczne swoja wypowiedz od tego ze prawdziwi Del Toro typi mediota juz nie graja w tibie,nastepna rzecza ktora chcem powiedziec jest to ze na prawie wrzystkich servach na ktorych byli del toro zostali z nich wy***ani, kolejna rzecza,jak ogladam filmiki z isary jak slawni DT walcza to trace do nich respekt, no i musze dodac ze wojny typu 10 osob vs all server nie sa mozliwe z powodu skull system, a dotego uwazam ze NG nie ma zlej organizacji dotychczas sie sprawdzala wszedzie.

/Xezbeth

notop 17-02-2006 21:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morximal
A wiec tak zaczne swoja wypowiedz od tego ze prawdziwi Del Toro typi mediota juz nie graja w tibie,nastepna rzecza ktora chcem powiedziec jest to ze na prawie wrzystkich servach na ktorych byli del toro zostali z nich wy***ani, kolejna rzecza,jak ogladam filmiki z isary jak slawni DT walcza to trace do nich respekt, no i musze dodac ze wojny typu 10 osob vs all server nie sa mozliwe z powodu skull system, a dotego uwazam ze NG nie ma zlej organizacji dotychczas sie sprawdzala wszedzie.

/Xezbeth

ehm znow zaczeles pic?:D

a co do deltoro czy dla ciebie prawdziwymi deltoro byli/sa tylko ci co maja/,mieli w name koncowke deltor?

ja znam wiele ktorzy byli od zawsze w DT i niemieli name z DT na koncu i graja na kyrze i swietnie sie maja i ty o tym wiesz ze ja wiem:D ktorzy to ;] wkoncu sie bratalem z nimi:D

thewojtek 18-02-2006 01:14

Cytuj:

Oki, przyznaje się, jestem Mr. Thor. Nie, nie evul hacker. Z tego co sie orientuje obecnie postacią gra juz.. pomijając mnie.. 2 owner ?
Coś takiego. Więc to raczej nie ja hackowałem.

ty byles kamils thor, korus~ to tez byla twoja postac? z tego co wiem to kamilsem gra 5-ty albo 6-ty owner a jak go 1-wszy owner selowal to mial chyba 64 lv teraz ma kolo ~65 -,-

Legiren 18-02-2006 08:33

heh ja juz sam nie wiem czy gra te deltoro na kyrze czy nie ;p ale Xeretza widzialem ze zabija niektorych graczy z ng -.- i paru 50 lev + co w ogole do Kyry watpie zeby jakas gildia przeciwstawila sie Ng bo maja dobre pvp ( ogladalem filmiki z Arcani :P ) Hail all ;]

ps. mozecie podac nicki tych ludzi z del toro ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:04.