![]() |
...dobra dobra... z tym tekstem o calym swiecie tos palnął jak o drzewo..
layout frontu extra. pozdro |
kul layout. naprawde niezly.
teraz pozostaje sprowadzenie wyglau forum do tego samego poziomu |
No nie... wstaję dzisiaj rano. Włączam kompa. Myślę może jakiś news nowy na www.tibia.pl, więc warto sprawdzić. I jak zobaczyłem nowy layout to, aż mnie zatkało. Pierwsze wrażenie: to całkiem inna strona chyba coś źle wpisałem. Ale po chwili przekonałem się, że to jednak prawda. Nie wiem co powiedzieć. Po prostu: Wielkie gratz.
|
cool wyglad strony oby tak dalej a wygracie z all stronami tibi
|
ooo. ja tez jestem zaskoczony tym co widze (nie moglem byc na IRCu przez kilka ostatnich dni i jak widze cos mnie ominelo ;)
Jest tutaj jeszcze kilka rzeczy do poprawy (od strony graficznej), ale nic wielkiego nie planuje. Nie piszecie ze sie powoli laduje, wiec chyba tak nie jest ;) to ql. Co do forum. to bedzie z czasem :) ni nic. dziekuje za cieple i krytyczne slowa :P |
co wy zescie zrobili z tibia.pl !! dajcie tamten layout i nie zmieniajcie go... X(
|
Bardzo, bardzo zaje... no wiecie jak, tak mi sie podoba jak niewiem co :D
|
Wypas załączyłem ją wczoraj i pacze i WOW wypas layout :] odrazu wczuwa sie klimaty tibi jako gry RPG
|
Wreście wyjebisty skin ^_^ ten niebieski smętny kolor już mnie dobijał i niewchodziłem prawie na tą stronke o Tibi, a teraz to będzie moja najczęściej odwiedzana stronak o Tibi. 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
|
stronka teraz swietnie wyglada :D wyglad nadeje wajnego klimatu :))
|
Supeeer!! Zajefajny layout!! Najlepszy na świecie!! Dla mnie bomba!! ;)
|
O wiele lepiej niz wczesniej! Znudził mi sie juz wczesniejszy wyglad. 8o
|
JAa tu sobie wchodze... Qrna, pomyślelem że znalazłem się na jakiejś innej stronie!!! Wypas, nie wiem czemu tylko forum pozostało bez zmian.
|
No REWELACJA 8o
Jeszcze tylko wygląd forum zmienić i będzie coś p r z e p i ę k n e g o :)) |
Mma oytran iue
Mam pytanie czy moge uzyc paru informacji z tej strony do swojej strnki http://adek211.fm.interia.pl
prosze odpiscie mi na gadu gaud 5088212 albo napsizcie mi an blogu http://blog.tenbit.pl/adimaxio |
jak chcecie byc popularni poza polska to po pierwsze, zrobicie druga opcje strony po angielksu , tak jak na tibia.de !! inaczej nie przejdzie
|
No po prostu super - spodziewalem sie layoutu ale nie takiego wypasionego zmiencie jeszcze wyglad forum to bedzie w ogole ok
|
Stronka teraz wyglada wysmienicie choc wczesniejszy wyglad tez mi sie pobobal te jasne kolory. Ale teraz wprowadza w taki klimat rpg :]
|
Mi osobiście podaobał sie stary wygląd... :)
|
Nowy wyglą jest po prostu ODJAZDOWY
Nie rozumiem tych ludzi co odpowiedzieli "do bani" w sondzie na stronie głównej |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:39. |