![]() |
@wieszok
Tak. Głosowanie powinno być do minimum wtorku. Ale ,że userzy się pokłócili to temat zamknięto. Znając życie ten też zaraz zamkną, bo znowu są kłótnie. |
Cytuj:
|
@Chessterr
oj tak! ja i moi poplecznicy by uwiecznić to wydarzenie od razu urządziliśmy sobie wielką bibę, wszak ta jawna prowokacja do której ktoś doprowadził z moich stronników udała się wyśmienicie! i odnieśliśmy wielkie zwycięstwo nim ktokolwiek zdołał zareagować!! muahaha... ;) teraz lepiej? a z tą kłótnią- jak dla mnie to była udana prowokacja, której modkowie nie zapobiegli i nie przedsięwzięli odpowiednich środków rygorystycznych, tylko po fakcie uczynili tzw. ‘zbiorową odpowiedzialność’ ;) no a tak naprawdę, to mi trochę szkoda niezbyt udanego konkursu :/ mam nadzieję, że jeśli się w takie coś zabawicie także po tym roku, to ktoś będzie stał na straży porządku i będzie niejaka informacja wcześniej trochę @Maethi nie muszę, ale także nikt mi nie broni mówić ;) zwłaszcza, że w poprzednim topiku jakoś zbyt mało reakcji ze strony moderatorów było, więc lepiej zapobiec przedwcześnie niż płakać zbyt późno :) @djkuter os? O.o zgadzam się z Matkiem jeśli chodzi o te %.. chcecie dogodzić całemu forum? 47 tysiącom użytkowników, z których 50% już tu w ogóle nie zagląda 20% sporadycznie, 20% spamuje a pozostałe 10% to normalni użytkownicy? XD (dane statystyczne wzięte z nieba, proszę się nimi nie sugerować..) zastanowić się można tylko, czy to nie jakaś miłość do tych %? :evul: i tak ma być! własne wąty na PW! d.Taube |
Cytuj:
|
@up
hehe ;) może to dlatego, że mijamy się w topikach mamy trochę inne kręgi zainteresowań, a ja wcześniej, póki miałam więcej czasu siedziałam głównie w twórczości (do której za pewne w wakacje znów wrócę :P o ile mojej uwagi nie przykują jakieś inne rzeczy, a trochę takich jest na obecną chwilę *^_^*) jeśli mimochodem słyszaleś gdzieś na forum o wrednej, lekko irytującej i rozstawiającej wszystkich po kątach :P użyszkodniczce to możliwe, że to ja byłam ;) a na forum jak łatwo zauważyć jestem od czerwca :) a to też na tym pewnie zaważyło d.Taube |
@ Taube
No tojuż wiemu wszystko. W Twórczości to ja się mogę znaleźć tylko przez przypadek. Wolę OWiON i fora prywatne (bardziej wyselekcjonowane). KuTeR |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:41. |