Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Użytkownik 2005 wyniki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64678)

Chessterr 11-02-2006 12:56

@wieszok
Tak. Głosowanie powinno być do minimum wtorku. Ale ,że userzy się pokłócili to temat zamknięto. Znając życie ten też zaraz zamkną, bo znowu są kłótnie.

PiXik 11-02-2006 13:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Walekifa
Jak mógł wygrać ktoś,kogo nie lubią?? Przecież sama sobie głosów nie dała,a wielu,którzy głosowali przedstawili opinię w tych tematach.Więc nie widze problemów. ;)

mówie o wszystkich którzy sie czepiają.bo nie wygrał ich człowiek.jeśli nadal nie jarzysz wytłumacze ci na pw bo nie chce nikogo obrażać ani wymieniać elity bo znowu bedzie powtorka z rozrywki cyrk na kulkach i wogole

Taube 11-02-2006 15:52

@Chessterr
oj tak! ja i moi poplecznicy by uwiecznić to wydarzenie od razu urządziliśmy sobie wielką bibę, wszak ta jawna prowokacja do której ktoś doprowadził z moich stronników udała się wyśmienicie! i odnieśliśmy wielkie zwycięstwo nim ktokolwiek zdołał zareagować!! muahaha...
;) teraz lepiej?
a z tą kłótnią- jak dla mnie to była udana prowokacja, której modkowie nie zapobiegli i nie przedsięwzięli odpowiednich środków rygorystycznych, tylko po fakcie uczynili tzw. ‘zbiorową odpowiedzialność’ ;)

no a tak naprawdę, to mi trochę szkoda niezbyt udanego konkursu :/ mam nadzieję, że jeśli się w takie coś zabawicie także po tym roku, to ktoś będzie stał na straży porządku i będzie niejaka informacja wcześniej trochę

@Maethi
nie muszę, ale także nikt mi nie broni mówić ;) zwłaszcza, że w poprzednim topiku jakoś zbyt mało reakcji ze strony moderatorów było, więc lepiej zapobiec przedwcześnie niż płakać zbyt późno :)

@djkuter
os? O.o

zgadzam się z Matkiem jeśli chodzi o te %..
chcecie dogodzić całemu forum? 47 tysiącom użytkowników, z których 50% już tu w ogóle nie zagląda 20% sporadycznie, 20% spamuje a pozostałe 10% to normalni użytkownicy? XD (dane statystyczne wzięte z nieba, proszę się nimi nie sugerować..)
zastanowić się można tylko, czy to nie jakaś miłość do tych %? :evul:

i tak ma być! własne wąty na PW!

d.Taube

djkuter 11-02-2006 20:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Taube
@djkuter
os? O.o

Ostatnio nie byłem wiele czasu na forum i możeto przez to, ale to nie trwało cały rok. Jakoś Ciebie nie kojarzę...

Taube 11-02-2006 20:41

@up
hehe ;) może to dlatego, że mijamy się w topikach
mamy trochę inne kręgi zainteresowań, a ja wcześniej, póki miałam więcej czasu siedziałam głównie w twórczości (do której za pewne w wakacje znów wrócę :P o ile mojej uwagi nie przykują jakieś inne rzeczy, a trochę takich jest na obecną chwilę *^_^*)

jeśli mimochodem słyszaleś gdzieś na forum o wrednej, lekko irytującej i rozstawiającej wszystkich po kątach :P użyszkodniczce to możliwe, że to ja byłam ;)

a na forum jak łatwo zauważyć jestem od czerwca :) a to też na tym pewnie zaważyło

d.Taube

djkuter 12-02-2006 10:22

@ Taube
No tojuż wiemu wszystko. W Twórczości to ja się mogę znaleźć tylko przez przypadek. Wolę OWiON i fora prywatne (bardziej wyselekcjonowane).

KuTeR

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:41.