Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Beasts v1.3 [update 26.03.2006] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64853)

darkdodzie 17-02-2006 20:47

A u mnie nie działa;/
"Polaczenie wygaslo."

Okelm 17-02-2006 21:46

Super :)

Poprostu Extra Gra ! Hydra dopiero sie rodzi :) Nazywa sie Madafak :) Poprostu super! Polecam...

Mentos 17-02-2006 22:16

A zgadnijcie kto robił hydrę ^^

Co za skormnośc...

Kitka 19-02-2006 17:34

No nie wiem

U mnie to jajo jakoś tak wygląda:
http://img424.imageshack.us/img424/3739/jaja5wa.png

I jak to się będzie długo wykluwało?

Hieyan 19-02-2006 17:45

@up
5 godzin od rozpoczęcia gry.

@darkdodzie
Niemożesz zostawiać tego włączonego, i nie wpisywać tego kodu. Jeżeli nie wpiszesz kodu w przeciągu (chyba) 10 minut, to połączenie wygasnie.

Rupert 04-03-2006 20:11

No właśnie.. co jest z grą?
Jakiś przejściowy błąd ? zmiana servera czy to tylko u mnie ??

404 Not Found
The request /beasts/index.php was not found on this server.

besn 04-03-2006 21:04

Jakies 10 minut temu wprowadzilem nowa wersje. Tym razem numerek 1.20a.

Zapraszam wszystkich do testow i zycze milej zabawy.

Oto lista zmian:

Cytuj:

> Nowa bestia do wyboru: Manticore, czyli ognisty lew.
> Wprowadzenie wielu nowych przedmiotów, w tym również jedzenia.
> Loot z potworów jest teraz wiele bogatszy, a dokładniej o części ich ciała, np. ogon szczura, czy skóra węża.
> Brak zakładki Akcja.
> Nowy system poruszania się po grze.
> Calkowicie zmieniony system walki, teraz masz wladze nad kazdym ruchem, decydujesz czy walczyc wrecz, uleczyc sie, uzyc czarow czy tez uciec z pola walki!
> Grota, czyli tam gdzie znajduje się twoja bestia, można w niej trenować, odpoczywać, czarować bądź tez wyjść na zewnątrz.
> Jeżeli chcesz cos upolować musisz udać się np. do lasy czy gór i tam poszukać potworków, zwiedzanie tych miejsc kosztuje trochę energii.
> Energia potrzebna do walki z danym potworkiem jest proporcjonalna do ciężkości jego zabicia.
> Głód znacząco wpływa na szybkość przyrostu energii i pozostałych czynników.
> Od tego, jaka rasa grasz, zależy szybkość przyrostu poszczególnych atrybutów.
> Aby kupić odpowiednie czary, musisz spełniać wymagania, tzn. posiadać np. 15 mądrości, aby kupić czar tworzenia jedzenia.
> Zostały zmienione proporcje potrzebnej ilości punktów magicznych na niektóre czary.
> Dodane zostało dużo czarów, głownie są to czary specjalistyczne, których mogą używać tylko wybrane rasy (np. tylko hydra może używać wodnego pocisku).
> System antyafk został polepszony, czas w którym się pojawia został wydłużony, lecz jest tez bardziej losowy.
> Zmienione grafiki niektórych przedmiotów, np. ikony czarów czy złoto.
> Skrzynka wyzbyta została z błędów z poprzedniej wersji.
> Tzw. "View", wystarczy podać imię, bądź id, aby zobaczyć wszelkie statystyki danej bestii (w dziale Top100).
> Zmieniony system Top Wiek, gra pokazuje jedynie osoby, które zalogowane były w ostatnim tygodniu.
> Do grona gry dołączył Limenu, został on głównym grafikiem gry oraz moderatorem, a także Bryndii.
> Gra posiada od jakiegoś czasu nowa domenę, o której zapomniałem napisać, jest to: www.beasts.pl.
> Od tej pory każda bestia w stadium 3 i wyżej może uczestniczyć w cotygodniowych turniejach organizowanych w zamku. Zapisy odbywają się w każdą sobotę, zaś sam turniej w niedziele (niewymagana jest obecność, w dziale opcje ustawiamy w jakich przypadkach i czy w ogóle używać czarów podczas walki), nie trzeba również się uleczać, brane są pod uwagę jedynie maksymalne wartości pkt. życia i pkt. magicznych. Koszt przystąpienia jest zależny od wielkości bestii.
> W produkcji jest Poradnik, w którym znajdziecie WSZYSTKO dotyczące techniki gry oraz samych bestii, jego alpha jest: tutaj.
> Dodana została również opcja 'Przypomnij hasło'.
> Nowe potworki zostały dodane do gry, aby je znaleźć musicie przeszukać wiele zakątków.
> Od czasu do czasu, będą przeprowadzane różne ciekawe wydarzenia, takie jak przyjazd dziwnych NPC do wioski, czy turniej ras w zamku.
> Dodanych jest kilka questów, lecz aby je w ogóle zacząć trzeba spełnić kilka warunków tak, więc nie pytajcie jak zdobyć jakiś quest, musicie dojść do tego sami i mieć trochę szczęścia :P.

Hegemmon 04-03-2006 21:10

rotfl, Besn, własnie miałem to napisać i przypomnieć, że istnieje coś takiego jak forum bests :P

btw:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez staty
Bestia: Hegemmon
Gatunek: Hydra
Sila: 25.264
Szybkosc: 74.431
Madrosc:
22.536
Wielkosc: 3 (91%)

Geli 04-03-2006 21:41

O co w tym chodzi :P:P:P:P?????

edit@
kiedy ta larva czy jaja zrobią się wiekrze musze czekać czy coś zrobić bo nie wiem

Eugeniusz Siekiera 04-03-2006 21:55

Hehe

A super mega inteligent EuG. Chcial nazwac bestyjke never mind ale sie zapędzil i ma never mi:D

Zenuś 05-03-2006 14:06

Bestia: Orleawoo
Gatunek: Banshee
Sila: 10.715
Szybkosc: 10.453
Madrosc: 10.093
Wielkosc: 1 (11%)
Moja dziewczynka juz jest na tym świecie i jest bardzo głodna :evul:
niedługo wypuszcze ją z jaskini na jedzonko więc lepiej sie strzeżcie

Adamsik 09-03-2006 20:24

Mam problem. Mój kumpel z sieci dostał bana na forum i ja tez nie moge go przeglądać. Nie dalo by się czegoś z tym zrobić? Nick kumpla na forum to: Antyfan.

@Hege
Ok.
Może mi ktoś podać e-mail besna lub jego nick w grze? :D

Hegemmon 09-03-2006 20:49

UP: to juz sprawa nie na to forum. pisz do besna w grze albo cos.

Andolus 22-03-2006 16:26

Wtf??

Czemu ja nie widze na tym ekranie nic oprócz mojego jajka??

Spójrzcie sami
http://img148.imageshack.us/img148/5691/beast7mo.png

Kajulec 22-03-2006 17:02

@Up:
Zalecam jeszcze raz przeczytac wymagania 'sprzetowe'.

besn 26-03-2006 19:48

Kolejny update, tym razem duzo wprowadzajacy duzo nowosci :)

Jak zwykle szczegoly nt update mzoecie znalezc na naszym forum:
http://www.mojeforum.net/beasts/beasts-v13-vt143.html

Jak zwykle, zapraszam do gry.

Aval'yah 26-03-2006 19:57

Nareszcie chodzi przyzwoicie na MSIE :D Zaczynam gre :P

Adamsik 26-03-2006 21:13

Cytuj:

Wystapil problem powtarzalnosci ip.
Ktos jest zalogowany z identycznym ip.
Jezeli grasz tylko na jednym koncie skontaktuj sie z adminem.
Mam z tym problem. Mój kumpel w sieci osiedlowej tez gra w beasts i jak on gra to ja nie moge :/ Mozesz coś z tym zrobić?
NA forum beast nie moglem napisac bo ten sam kumpel ma bana na forum i nie moge sie na nie zalogowac ani go oglądac.

@Limenu
Tak. Już wcześniej napisalem o tym posta ^^
Mogłbyś zdjąć bana na ip? plAx

limenu 26-03-2006 22:41

czy ten twoj kumpel to przypadkiem nie "antyfan" >.<

miki II 30-03-2006 17:29

Czekam na odpowiedz na forum beasts.pl ponad 4 dni i dalej nic..
Co mam zrobic jak niemoge zabic rata ani zadnego innego stwora bo jak klikam atak widze tylko "Szczur uciekl zanim sie zblizyles~"
Czytalalem ze ktos juz mial taki problem ale jest on spowodowany bledem gracza(zaduzo razy klikal atak) ale ja klikam tylko RAZ i za kazdym razem mam to samo..
Jak nie dostane odpowiedzi co z tym zrobic moja bestia niedlugo zdechnie z glodu...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:03.