![]() |
ladne combosy :] szkoda ze Nemtor nie walczy ^^
|
Ja osobiście jestem neutralny (Giń Masa, giń! B) ). Ale podobało mi się jak chłopaki z EM rozwalili połowe Animy (i znowu powiniennem napisać: "Giń Masa, giń! :) )
|
No walki sa zaciekle i teraz juz powiedzialbym wyrownane , zycze powodzenia tylko jednej ze stron (wiadomo ktorej) !
|
Oh ..wczoraj było ciezko...wyłapałem teleporta do świątyni:)
Ale jak ja to uwielbiam...ten dreszcyk emocji.... OK....bless activated-ready to ROUND 3;) |
Cytuj:
3maj sie keis :D liczymy wiezymy w ciebie ze teraz ty zlapiesz fraga na masie :D |
Cytuj:
Po 1. Masa i Eli to jego dobrzy qmpel Po 2. To wojna Anima vs EM a nie Anima+Chosen Ones vs Em albo AnimavsEM+Chosen Ones... Zastanow sie zanim cos napiszesz |
Jestem na filmie :] jak milo.. zabilem Qufa i grzalem Eliego ale nic z tego nie robil .... Anima Rox, Masakra ROX, ALDRUHN ROX! WIZAK BOTTER!
|
film moze byc :P
|
Cytuj:
Po 3. to jak to wojna Anima vs Em to na *** tam pol sacri polazlo -.- |
Cytuj:
Gdyż Sac~~ jest zawsze gotowe pomóc EM i tak samo jest z EM |
Anima Roxx!!!
ANIMA ROXXX, MASA~ ROXXX, ALDRUHN ROXXX!!!:D Jak juz ktos powiedzial EM to emeryci.:] Mały Wizak to śmierdzący F*UT, a po za tym Masa solo składa Wizaka jak chce!!!B)
|
Cytuj:
-.- -Diam~ |
Cytuj:
ŻAL69 HAIL ANIMA |
Cytuj:
|
ale brac kogos nick to jest jedna z najbardziej lamowskich rzeczy jakie mozna zrobic
|
Cytuj:
hm, z twojej wypowiedzi to widac ze jestes nie wychowanym bachorem ktory sie podszywa pod kogos, nie majac o nim pojecia, widzialem twoje wczesniejesze posty tam bylo takie cos, brales nemtora domek, poprostu kopiowales z jego photobucketu |
good job Anima
Anima ładnie zafragowala xD tak dalej szkoda ze dzis em niechcialo battle ale cuz bywa xD
zal69 ^^ __________ Hail Anima |
Cytuj:
-Diam~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:48. |