![]() |
Cytuj:
co za diota nikt sie juz nie lapie na te linki z ta dioityczna gra.... DO WORA !! a temy panu up przydal bys ie ban ... |
Banda idiotów, jak zwykle milion "wszystko wiedzących" debili.
No ale cóz, propaganda w kazdej wojnie była,jest i będzie. |
Cytuj:
Dzieicaku waz slowa moze tutaj jest mocny w gadaniu ale w rl jak bys tak w rl mi powiedizla to bym cie zabill w 3 sekundy wiec wasz lepiej slowa i tak wiekoszc ludzi uwaza cie za idote to poco sie jeszce bardziej pograzasz? :) |
Cytuj:
Po co mieszasz sprawy z tibi, z Rl ? Jak narazie to Twoje wypowiedzi sa beznadziejne, pewnie nawet nie grasz na tym servie i nic o nim nie wiesz, tym bardziej o wojnie.... |
Cytuj:
No akurat wybraz sobie ze wiem :) uhh beznadziejen to juz towja subiektywna ocena:) |
Jak narazie kilka osob z Animy zapłaciło EM za freedom ;] zobaczymy kto dotrzyma słów ,, Loyal to End "
|
Cytuj:
|
Niech ktos wogole poda dokladny stan wojny bo chyba nie wiem o wysztskim a na pewno duzo osob by sie chcialo dowiedziec xD
Aha I jak mozna to fragi rowniez :) PZDR & THX z gory |
Cytuj:
|
Cytuj:
No wiec...w Animie zostało 13 osob ale niestety Masak~~ wyłapuje ludzi z em kiedy oni expia i zabija ich xddddd . O to fragi masakrowca : Little Elvis: -Mar 18 2006, 18:58:10 CET Killed at Level 101 by Masakrowiec Shael Elvenwood: -Mar 19 2006, 19:03:07 CET Killed at Level 136 by Masakrowiec Keisuk Cichy: -Mar 20 2006, 12:02:30 CET Killed at Level 104 by Penthelisea and by Masakrowiec -Mar 20 2006, 14:10:20 CET Killed at Level 103 by Masakrowiec |
Co tam Keisuk u ciebie slychac ? Nowy owner jest mniej wygadany ;)
|
Każdy wie że new owner Keisa...
A teraz ty powiedz kto siedzi na Masie :) Bo stary owner sie Załamał :( |
Masakrowiec ?:dance:
|
HaHa odpowiedź na poziomie jaki ma Haxel :
Tak się składa że Znam ownerów Masy B) Ale zostawmy już kwestie Sharerów :dance: |
Sa moze jakies nowe fragi po obu stronach ??
|
Tylko Ze Strony Masaka który stosuje partyzantke z Penthelisea:baby:
|
Cytuj:
Anyway Karol, u mnie wsyztsko wporzadku, powoli układam swoje sprawy w RL. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:05. |