![]() |
Mhm nie sądzilem ze kiedy kolwiek tutaj postne no ale tak wyszlo
Irytuje mnie wasze gadanie o pvp w szczegolnosci na temat Spasha gildie ktore walcza przecikow niemu i ich koledzy zawsze mowili ze ma pvp do d*** a co zrobil xulo po ostatniej bitwie ? zaczol mowic ze spash usuje aimbota ^^ ciekawe co nowego bedzie jutro :) //Majare |
Cytuj:
Majar pamietaj o flaszcze! xD! |
Cytuj:
nom i jestem pewien ze to ty mi ja kupisz :D |
Cytuj:
hahaha chyba sie z glupim przez sciane macales xD! |
Cytuj:
nie i nie mam zamiaru sie z toba kiedy kolwiek macac :P |
Cytuj:
>:(((((((((((((( |
19:06 Majare: zreportujemy was do gm za to ze nie dajecie nam grac
19:06 Majare: a my za to placimy 19:06 Szyderca: lol 19:06 Majare: i all bany dostaniecie hahaahaa |
12:16 Szyderca: i mialem dosc
12:16 Szyderca: lizania dupy 12:16 Szyderca: Duzzle 12:16 Majare: a teraz lizesz dona ? xDDDD 12:16 Szyderca: taa 12:16 Szyderca: od 50 lvlu |
Cytuj:
|
Moje trzy grosze.
Dołączyłem do wojny, gdyż wierzę, że Eternia z Panami ze starego RoD/Rev (oczywiście nie wszystkimi) będzie lepsza niż z Panami z IA. Czas pokaże... PS. Hozugi - chciałem napisać coś podobnego do Twojej wypowiedzi, ale wystarczy, że napiszę, że w pełni się z Tobą zgadzam. |
Ja mysle tak jak Micx, tyle tylko ze mam low chara i jeszcze bardziej low fps :O przy moich 7 fpsach to nic nie moglbym zrobic =/
|
Wszyscy tak dorzucaja swoje grosze....ogolnie najs. Dajcie z zeta jeszcze i bedzie na wino ;)
|
;d
10 grosz dla jadzi
niech se jadzia wsadzi:ban: |
Ja dam blache ty dasz blache i będziemy mieć na flache:faceoff:
|
Dzis mialo miejsce bitwa ktora Ia wygralo :(:(
|
Niestety popelnilismy wiele bledow i drogo za to zaplacilismy.....
Miejmy nadzieje ze niedlugo odbeda sie jakies bardziej wyrownane bitwy ;) |
Cytuj:
|
No i dorwali i ubili Spash'a :faceoff:
Mar 31 2006, 00:36:56 CET Killed at Level 156 by Devirus Devirus - 118 RP z guild Devarity tak trzymać Aliance!!!! |
@up
ale zauwarz, ze Xulo tez padl :P Mar 31 2006, 17:07:23 CETKilled at Level 128 by Xantea and by Zuzawoh^^ Bogowie chyba sprzyaja IA, bo po wojnie Devirus dostal pieknego banana :P Banished:until Apr 30 2006, 23:42:16 CET because of account trading Musiala byc niezla bitwa, liderzy oboch gildii popadali ;o, ktos krecil film? Jesli tak to prosze o link, bo forum IA jest zablokowane :S |
Cytuj:
noooo i dorwali spash'a i go zabili ale jak go zabili to spash zabil 2 osoby zanim padl ale noi gonili to on im uciekal z 30 min jak go gonilo 20+ osub i co ty na to smyku btw wogule jak ty to napisałes ile ty masz lat 13 xD?:baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:49. |