![]() |
Mam jedna prośbę
moge sie zalozyc ze zaden z was nie ma knighta 100+ więc nie wypowaidajcie sie! Malo brakowalo zeby zabic tego orsha~jesli bylbym ja dzitzy i mirox w temacie byly by same GRATZ ale nas nie bylo... Trudno moze niedlugo dostaniem 2 okazje |
Ale gafa z Fishim ;) Zawsze sądziłem ze swe jest :)).
A mirox sie pojawił w drugiej cześci podchodów ale za późno . A skile ma jakie ma. Na robieniu Hota padł ~~ 4 razy. Więc skile mu spadły ;) |
Haha :P Filmik niezły gdyby nie to że ten Orsh uciekł i sie uleczył to by go zabili :p Ale jak on uciekl na redzie wrócił na full hp i puścił 2 Gfb na shooterów to już tam nikogo nie było xD
Btw. Ten bloker miał masakryczne skille... |
Cytuj:
|
@ci co mowia o skillach
Co ma piernik do wiatraka ? Skille przy blokowaniu orsh/demon i innych potworach atakujacych magia nie daje tak duzo, najwazniejsza rzecza przy blokowaniu jest HP. Zreszta kazdy ma swoj sposob grania [; Jedni traca czas na trening a inni poprostu expia. A co do orsh to by go zabili gdyby nie beznadziejna ekipa taki Gandalf~, ogladajac jego filmik mozna sie posmiac przyszedl zbierac loot, a jego sdki z 400+ hp napewno by pomogly w zabiciu orsh. |
Cytuj:
|
Gz dla bloker. Co sie smiejecie ze skili moze chlopak expi -,- albo sie expi albo treni widocznie zaczyna od expienie a pozniej "dotreni" skile. Mam propozycje do filmiku "Prawie robi wielka różnice II" ale nie Danubia tylko Refugia ;}. No niestedy pelno n00bqw ;(
|
"Bloker nosił takie rary jak MPA i Stonecutter Axe, Mastermin Shield, G-legs itp." << myślisz, ze to był zwykły eq Fishiego? Po prostu, na wszelki wypadek, nie chciał tracić MPA, M Shielda czy G legów-.-
"No może jakas akcja byla gdzie lepiej bylo bo lurujący nie zginoł tylko bloker użył chalenge." < Chalenge.. zaklęcie działa na 1 kratkę.. Orsh wtedy wyszedł.. troche zbyt ryzykowne byłoby wejść, a jakby demon przyszedł?(i tak przyszedł;p) "A i orch nie zdołał wywalic kawaleri (demonów)" < bo mieliście fuksa? [/quote] Ale i tak większosc słabo działała prócz Fishiego;s |
Bloker nosił amulet of loss bo mu stone skin amulety nie byly potrzebne. A użycie chalange może było ryzykowne ale w polu widzenia nie było demona ani sie nie pojawil. Poszukajcie filmik to bedzie ze bloker uzywał chalenge. Ale nie pamietam na którym serwie był Orchabal ale u nas chalenge nie było i lurujący pewnie dedl(tak jak najlepszy osc na serwie :P ), a orch nie przyzwal demonów gdyż pewnie już były przyzwane ale ktoś kto rulował nie był idiotoł.
|
Cytuj:
melee ( grubo powyzej 1400 ) gfb ( sporo, mysle ze pod 900 ) exori ( trudno powiedziec ) poison ( j.w ) Knight zaklada SSA - wystarczy mu 3-4 uhajacych, eq nie potrzebuje. Padnie tylko i wylacznie gdy nie zdazy zmienic amuletu. Knight zaklada best eq + AoL - przy pierwszym kombosie idzie do piachu chyba ze ma 150+ level. Liczba uhajacych nie ma znaczenia dla szans na przezycie. To dla tych ktorzy nie zauwazyli roznicy pomiedzy blokowaniem Orsha przez goscia na ~200 ktory padl, i goscia na 105 ktory prawie przezyl. |
szkoda blokera ale nastepnym razem sie uda ;xD:D :D
|
Prawie sie udalo ...
|
Heh.
Gratz dla blokera, ze wogole sprobowal. Co do jego skilli to jego sprawa jakie chce miec. To ze padl to wina shooterow, po 1 nie walili m walli a po 2 to nie wiem czy ktos zauwazyl Orshabaal byl uhany:confused:
Ps. padlo 250+ osob ;] edit: nie zwyzywajcie mnie od noobow, wiem ze orsha sie leczy ale nie tak czesto jak pod koniec filmiku. Po kadym hicie mial full hp ;] |
Cytuj:
masz full eq [sratatata i AOL'a] melee ( grubo powyzej 1400 ) > spada o jakies max 300 dmg [ bedac optymista ] gfb ( sporo, mysle ze pod 900 ) > dmg sie niezmienia exori ( trudno powiedziec ) > spada o jakies 300 dmg [ bedac optymista ] poison ( j.w ) > dmg sie niezmienia podsumowanie = full eq zmniejsza ci dmg o jakies 500-600 punktow [ bedac optymista ] masz olej w glowie [ k set paczka stoneskinow i might ringow ] melee ( grubo powyzej 1400 ) > spada o jakies 1000 dmg gfb ( sporo, mysle ze pod 900 ) > spada o jakies 200-250 dmg exori ( trudno powiedziec ) > spada o jakies 80-90% wartosci poison ( j.w ) > spada o jakies 30% wartosci podsumowanie = olej w glowie zmniejsza ci dmg o jakies 70% wartosci reszte zostawiam wam do wymózdżenia |
Co tu duzo mowic wielkie gz dla blokera za odwage ja sam bym sie na 100% nie odwarzyl, atakerzy dali troszke ciala ale pewnie to przez stres itd.(szkoda ze tam mw nie poszedl bo by sie na 100% polozyl) w koncu orsha nie bije sie codziennie;)
next time bedzie lepiej @up popieram w 100% mojim zdaniem to mozna go nawet brac na jakims p-secie z dragonka byle byly ss i m-ringi. Po 1sze zmniejszasz o wiele obrazenia(w rezultacie zwiekszasz o wiele swoje szanse), po 2gie nie tracisz dodatkowych 50K w przypatku zgonu. @skile po co mu skile przed ani czy dh po to zeby je odrabial w przypadku niepowodzenia? jak machnie je to pewnie podskiluje. Do tych questow z tego co wiem potrzeba troszke szczescia (w anhim chyba szczescia i umiejetnosc uhania sie a z tego co sie orietuje kazdy takowa posiada a za wiekszosc robi to jakis bot wiec pozostaje tylko szczescie) Pozdrawiam Browek |
Nie bede oryginalny mowiac, ze szkoda... ;)
Jak dla mnie to Fishii zbloczyl tego orshabaala, watpie zeby padl, to byl kwestia chwili, zeby ten orshabaal padl... Krecilem sie tam na poczatku z moimi sd, ale po ponad godzinie czekania, az ktos zluruje go(przemilcze fakt, ze kolo sdkerow/uherow i Fishiego krecilo sie ze 20 noob charow, ktore mogly posluzyc do lurowania, ale po co? Lepiej stac w miejscu i sie podniecac -.-"") znudzilo mi sie, spakowalem kompa i ruszylem tylek do kumpla, jak dotarlem to sie dowiedzialem, ze juz po wszystkim :/ Pozniej byla druga proba "zabicia" Fishii sie zebral, ludzi sie znalazlo troche, Dzitzy poswiecil zycie lurujac orshabaala, ktory zniknal 5 minut pozniej -.-"" Szczyt chamstwa -.-"" No i szkoda, ze nie udalo sie rolffa ubic, a juz byl strapowany w pewnym momencie :P Cytuj:
Co do ludzi co sie czepiaja skilli blokera: zal wam dupy sciska? On z takimi skillami dal rade blokowac, wiekszosc z was bez bota by sie uhem nie trafilo w takiej sytuacji. I nie! Moj nick to nie Virgo de'Drom! To kumpla postac! Juz i tak biedny cierpi bo go ludzie o pacc mecza, a ja nie jestem samobojca zeby sobie takiego nicka wziac... On wzial taki przez przypadek, mial mi domek drugi tylko trzymac, potem sam zaczal grac ;) |
No nie zly filmik, najlepzy moment to jak orshabaal przezuca sie na grupe za rzeka:D
pozdro wystawiajcie wiecej takich filmikow ;) 8o |
You lose 1362 hitpoints due to an attack by Orshabaal.
You are dead. You were downgraded from Level 105 to Level 104. GZ dla blockera. Po tym jak sie Orsh~ przezucił na red hp było juz praktycznie wiadomo ze im sie nie uda-Połowa padła a druga połowa uciekła i blocker praktycznie sam sie UHał. @skills- No wszyscy wiedzą ze lepiej by było na takim levelu mieć troszke lepsze ale to jego sprawa. Wiadomo ze teraz kazdy praktycznie na 100 levelu bedzie chcial blokować orsha~ bo może wypadnie jakis fajny rar. No high leveli było mało i wogle mało z SD walili ale i tak BIG GZ dla Refugii. |
Film super :D Orsha ucieka z mapy wszyscy lol a tu nagle boom boom na kolesi za rzeka. W pierwszej chwili wydalo mi sie smieszne Orshabaal na redzie i nagle s*******a gdzies do gory a dalej przychodzi na prawie full hp i atakuje tych za rzeka (orsha inteligent xD)
|
saphira lepsza ;d ;-) nam sie udalo go zabic : D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:37. |