![]() |
Powiem tylko jedno:
kto pod kim dolki kopie ten sam w nie wpada :] ale super ssy. zrób kompiks plz 8) |
Naspętnym razem zastanów sie co robisz huju.Nie lubię gs, bo mnie kiedyś zabił pod venore(zrulowany) i straciłem noble armor.Przez jebanego 111 royal.
|
ile jeszcze nieaktywnych tematow odswiezysz i powiesz cos kompletnie bez sesu i nic nie wnoszacego by miec wieksza cyferke? masz szczescie ,ze nie mam tu wladzy choc posredniej bo bys nawet ostrzezen nie dostal.. idz sobie dzieciaku policzyc wlosy na glowie
|
Powiem to tak. JUPIJAJEJ MADA FUCKA :D
|
A jaki byl loot z trupa? Bylo czego zalowac?
|
Niom....niom....niom niezly HUNT
Niezly hunt :)) a loot tez niezly widac ze tos szedl z deserta :P ;)
_____________________________________________ Danubia DIEGO REVENAGE |
heheh ale miales farta ze zabił takiego bogatego kolesia ja jak byłem na GS to zabił kolesia na 34 lvl i miał tylko BP SD FireSworda i 2 k :(
Thebesciak |
omfg , niech tylko zobacze ciebie z gsem obok mojego chara to zobaczysz.. :P
niesmieszo mnie takie zabawy , wiec daj sobie spokoj i pokazac takie zdjecia dla gma i ban =0 good bye moim zdaniem temat do kasacj :P |
I hate Lurer:evil:
|
Wszystko byłoby OK, gdyby nie pracujące w tle Tibia GG i Tibia Proxy. Mogłeś chociaż wyciąć to ze screenów -.-`
|
nie no gratz tobie najlepsze to było "siemsz chodz z amna pokaze ci fajny respawn low lvli" :D
|
Świetne, masz poczucie humoru.
|
LURERZY SUXXXXX ale z drugiej strony to mi nawet nie przeszkadza bo czase mfajnie zabic Gsa na rozluiznienie i nie musze przy tym latac na poh :D
|
hehe oczywiscie :) a ostatnio ktos na moich ss napisal ze nie wierzy w gsy kolo mostu dwarfow :)
|
ty jestes noobem... kurka ja mam 16lvl i mam plate legs i knight armora ty na 33 masz chain legs i scale armor
buahahaa POST DO KASACJI <hahaha> W tibii prawie nic mnie jusz nie zdziwi... ale takie coś... Lurowales potworka (kolege OMG) który cie zjadł (dobrze ci tak) o zgrozo chciałbym zeby cie zrzucili do 8 lvl... |
Cytuj:
|
:king: KRÓLUJESZ GOŚCIU
Musze też zlurować gs ale jedno mnie zastanawia jak ty uciekałeś przed tym gs przecież jest szybki a z hp i many niewygladasz na high lvl |
:] dobre , dobre ja mam dopiero 17 lvl i jeszcze sie bojem troszke.
*** Bex Dragon 20 level knight - Isara Bex Swietna Laska 17 level paladin - Isara |
dzisaj zabilem juz 3 gsa pod drwalf bridge na isarce.. ciekawe kogo to sprawka..
dobrze ze k-legsy wypadly -.- :)) |
Jak ja lubie sie posmiac z twoich SS... lubie ogladac PK... a te komenty ;) zadzisz bracie ;D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:36. |