![]() |
- czyścimy.
|
@TOPIC
Baradax ma racje. Jakie szanse mają demony jeśli są te amulety? Chyba że będzie jakaś bramka i żeby przez nią przejść trzeba będzie je poświęcić. Mam nadzieje ze to ciekawie zrobisz. Czekam na kolejne czesci (i tak szybko robisz). @OFF TOPIC Mam prośbe. Może ktoś dać linka do piosenki Crawling (Linkin Park)? PS. Nie dawac jakiegos breaking the habit, numb, in the end, from the inside bo to mam... tylko to mi trzeba. ewentualnie mozecie dac my december... THX Z GORY! |
No niezle tylko mowilem ze ArtiMaster przez duze M!!! :P Przy okazji zapraszam do mojego fake pt. Przygody Serowej Druzyny, ktory juz jest na stronie :D
|
Nice Nice Mnie się podoba :) 9/10 bo bardzo krótkie :(
|
Suppper! 8/10!
|
Cytuj:
Wiesz... czytajac twego posta na cos wpadlem... Tak wogole, to ci ludzi moga miec tych demonow gleboko w dupie, bo co moga im zrobic z tymi amuletami? Moga se po prostu je nosic i zyc normalnie, bo demony nic im nie moga zrobic. Coz, mam na dzieje za jakos autor to rozwiaze. |
Mam prosbe zeby po drodze dolaczyla do nich babka o nicku: Badnashka von'troygel!! PLZ
|
Hmm...
Wielkie GRATZ
Fajny fake, good fabuła. Czekam na wiecej ;) :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p |
mnie mógł bys tesh wziąńć :P:cygaro: fake fajny ale te twoje wlosy ekhm nietegoes popraw :PP narq
|
UP@: Wiem, nad włosami cały czas pracuje ;]:cygaro:
|
Za krótka ta druga część ale czekam z niecierpliwością na next part.
P.S: Thx że mnie wzięłeś. |
fajne... ciekawe jak potocza sie dlasze losy... i mnie tez ta sprawa nurtuje... po co walczyc z demonami skoro sa te amulety? masz na to jakis dobry pomysl? czekam na kolejne czesci... pozdro...
|
- czyścimy.
|
Superowe 9,5/10 Ale cholernie króciutkie ;( Wex zrób troche Dłuzsze Plz!
PS: Zawiodłem się myślałem że bendę Bossem Demonów :D |
Super fake mi się bardzo podoba
No ale z ocenom sie wstrzymam FOR THE END!!!!!!!!!;) |
Ale miałem fuksa :] . Podobnie jak kiedyś w Tibi gość mnie huntował i nie trafił z UE ^^. I takie pytanko. Czemu Boss się tak głupio nazywa? No bo Boss to takie troche głupie. Mógłby być jakiś Maksymylian :faceoff: .
|
- czyścimy.
|
Szybko robish :)
|
no wiesz chyba sie poplacze ;p
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:50. |