![]() |
Cytuj:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D TYLKO JAK BEDZIE TO TA BITWA TO GRAJ SAM ALDRUHNEM A NIE KTOS INNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I POKAZ SWOJE EKSTRA PVP !!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
keisuk mowisz ze nie bedzie mi zezwolone granie na aldora ok!
mnie to akurat to nie obchodzi, zrobilem wszystko w tibii i nie poplacze sie tak jak ty w wypadku porazki pozatym na piramidach przed updatem to i 50 osob moglo cie gonic i nie powinno zabic ZAL... |
Ma ktos filmik jak zecik z masakiem zabili malego wizaka?
|
nie wiadomo czy w ogole to zostalo nagrane : )
|
widzialem ssa jak wizak sie chwalil dla nemtora ze ma na filmiku jak inni uzywaja aimbota, czyli on nagrywa filmiki... ale watpie zeby tym sie chcial pochwalic :D
|
Hahaha I Tak CaŁe Olecko Korzysta Z Bota Od Nemtora !!!!!!!x( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
|
Ja pier*ole... nie myslalem ze przez jakas gre moze byc taki dym... zaczalem grac w tibie jak byl koniec wojny z BW i moze wczesniej tez tak bylo (tzn podobnie do tego co sie teraz dzieje) i nawet nie wiedzialem ze tak sie moze dziac i jakos was nie rozumiem... Jestem ciekaw czy na innych serwach tez tak jest i czy tylko polakom tak odbija...
Btw. filmik good (: |
Cytuj:
-Diam~ |
Film, może być ładnie streściłeś.
Ale jedna uwaga JAK MOŻNA LUBIĆ takie techno? tą muzyke? jakieś 5 dźwięków dudni podczas tego utworu (i to nie jednoczesnie tylko na zmiane po 2 dźwięki naraz) i wy piszecie "dj tiesto rox!" jak to było dno jakiego mało. |
Cytuj:
...a jak mozna lubic hip-hop, metal, disco polo... itd...?? nie sadzisz ze kazdy ma inny gust i ze akurat Tobie sie nie podoba ta piosenka to znaczy ze inni maja tez jej nie sluchac? na jakim Ty swiecie zyjesz...?? |
Cytuj:
|
Hail EM
Najs film, tiesto rox. Mam nadzieje ze EM wygra. Wiecej filmow z tej wojny plx :D
|
ty zi± :D :dance:
|
Cytuj:
|
Dobra zrobilem sobie tutaj acc bo nie moge patrzec na to co ludzie pisza...Nie chce nikogo obrazac ani ponizac w tym co napisze ale chce napisac kilka slow :
1.Keisuk czepiasz sie do kazdego o sharing/trade postaci a dobrze wiesz ze toba tez gra ktos z Olecka.Artur Wasilewski? Zrobil pz locka pod gh pewnego razu i w sumie by juz byl 1 frag do przodu ale znam go od dziecka i "poprosil" zebym nie zabijal Keisuka bo to nie jego postac.Prosze o twoja odpowiedz Mr. Keisuk ;) 2.Widzialem duzo razy ze ludzie uwazaja ze uzywam Uh-bota wiec moje oficjalne zdanie na ten temat,nigdy na oczy nie widzialem Uh-bota , nie uzywam ani nie uzywalem bo boje sie zostac hackniety przez jakis smieszny program.Co to za gra kiedy nic nie robisz tylko chodzisz strzalkami, 0 adrenaliny.Jesli ktos uwaza ze uzywam/uzywalem UH-bota poprosze o jaki kolwiek dowod, moim zdaniem ludzie z EM to pisza poniewaz wkurza ich to ze nie moga mnie zabic i pisza to bo nie maja mi nic do zarzucenia. 3.A co do expowania w czasie wojny... Nie chce mi sie expowac, nie mam ochoty grac w tibie poniewaz doszedlem w niej do wszystkich postawionych przezemnie celow : anihilator , demon helmet , 100 lvl. Gram tylko dla swoich przyjaciol dla ktorych bede wierny az do "konca" Hail Anima ! Prawdopodobnie to jest 1 i ostatni napisany tutaj post przezemnie. |
Hail Karol :P
Cos sie keisuk nie kwapisz odpisac? Kazdy wie ze sie boisz stawic czolo prawdzie.. |
Cytuj:
|
:dance: lol jaka morda xD
|
l
l l vv mój właściwy post sorry za double posta :P |
Aldruhn zablokował swojego kolege z Animy Fiskuso przez co miał deda...(magic wallem)
Sir Haxel jak ci się udało wyj¶ć z tych trapów jestem pełen podziwu 8o (prosze o odpowiedz) Sir Haxel zablokował Countila Eldoratha przez co miał deda...(ciałem) Sir Haxel po co bili¶cie Vieri Azzurra'e?? Wszystko wiem z filmów i zeznań ¶wiatków więc niech nikt nie mówi że jestem jaki¶ noob i sie nie znam... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:03. |