Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Aldora Wmv: Anima vs Eternal March (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=66051)

Wacu¶ Hydraulik 21-02-2006 15:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aldruhn of Aldora
Keisuk Cichy: dobrze wiesz ze ja nie mam fizycznych szans zabic cie na tibi

I wez mi tu gosciu nie gadaj kto to mna ne gra , bo klamac kazdy moze ale zabic mnie nikt. Czaisz? To git. Siedz dalej w PZ, wtedy 2 raz nie padniesz...
O kazdej porze dnia i nocy zgadzam sie na duel z Toba.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D TYLKO JAK BEDZIE TO TA BITWA TO GRAJ SAM ALDRUHNEM A NIE KTOS INNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I POKAZ SWOJE EKSTRA PVP !!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

/\/\ienki 21-02-2006 15:57

keisuk mowisz ze nie bedzie mi zezwolone granie na aldora ok!
mnie to akurat to nie obchodzi, zrobilem wszystko w tibii i nie poplacze sie tak jak ty w wypadku porazki

pozatym na piramidach przed updatem to i 50 osob moglo cie gonic i nie powinno zabic ZAL...

Elmin 21-02-2006 17:44

Ma ktos filmik jak zecik z masakiem zabili malego wizaka?

Arthevariel 21-02-2006 19:34

nie wiadomo czy w ogole to zostalo nagrane : )

Elmin 21-02-2006 20:30

widzialem ssa jak wizak sie chwalil dla nemtora ze ma na filmiku jak inni uzywaja aimbota, czyli on nagrywa filmiki... ale watpie zeby tym sie chcial pochwalic :D

Wacu¶ Hydraulik 22-02-2006 10:44

Hahaha I Tak CaŁe Olecko Korzysta Z Bota Od Nemtora !!!!!!!x( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

Ihuar 23-02-2006 23:42

Ja pier*ole... nie myslalem ze przez jakas gre moze byc taki dym... zaczalem grac w tibie jak byl koniec wojny z BW i moze wczesniej tez tak bylo (tzn podobnie do tego co sie teraz dzieje) i nawet nie wiedzialem ze tak sie moze dziac i jakos was nie rozumiem... Jestem ciekaw czy na innych serwach tez tak jest i czy tylko polakom tak odbija...

Btw. filmik good (:

Diamonic 24-02-2006 12:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez /\/\ienki
Keisuk zamknij morde bo i tak pierodlisz glup[oty jak zawsze ****ofonie

Dzieciak? Co ty sob± reprezentujesz? My¶lisz, że jeste¶ fajny? ...ŻAL...

-Diam~

-=DanieL=- 24-02-2006 13:04

Film, może być ładnie streściłeś.

Ale jedna uwaga JAK MOŻNA LUBIĆ takie techno? tą muzyke? jakieś 5 dźwięków dudni podczas tego utworu (i to nie jednoczesnie tylko na zmiane po 2 dźwięki naraz) i wy piszecie "dj tiesto rox!" jak to było dno jakiego mało.

Ihuar 25-02-2006 01:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=DanieL=-
Ale jedna uwaga JAK MOŻNA LUBIĆ takie techno? t± muzyke?

...a jak mozna lubic hip-hop, metal, disco polo... itd...?? nie sadzisz ze kazdy ma inny gust i ze akurat Tobie sie nie podoba ta piosenka to znaczy ze inni maja tez jej nie sluchac? na jakim Ty swiecie zyjesz...??

Naven 25-02-2006 11:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=DanieL=-
Film, może być ładnie stre¶ciłe¶.

Ale jedna uwaga JAK MOŻNA LUBIĆ takie techno? t± muzyke? jakie¶ 5 dĽwięków dudni podczas tego utworu (i to nie jednoczesnie tylko na zmiane po 2 dĽwięki naraz) i wy piszecie "dj tiesto rox!" jak to było dno jakiego mało.

Pff według mnie smieszny jestes i nietolerancyjny z tymi twoimi pogladami.. Btw. nie slucham techno ale cos w stylu rocka alternatywnego, punku itp itd. Aa i czego ty sluchasz panie super znawca swiatowych rytmow? Linkin Park moze? To bylo dobre kiedys, teraz to jest przereklamowane.

Kapiszon 25-02-2006 13:38

Hail EM

Najs film, tiesto rox. Mam nadzieje ze EM wygra. Wiecej filmow z tej wojny plx :D

Naven 26-02-2006 22:47

ty zi± :D :dance:

Elmin 27-02-2006 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wacu¶ Hydraulik
Hahaha I Tak CaŁe Olecko Korzysta Z Bota Od Nemtora !!!!!!!x( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

odezwales sie bo wiesz najwiecej na ten temat ;) tak to jest jak sie lyka wszystko co koledzi z podworka wciskaja ;)

Sir Haxel 28-02-2006 18:32

Dobra zrobilem sobie tutaj acc bo nie moge patrzec na to co ludzie pisza...Nie chce nikogo obrazac ani ponizac w tym co napisze ale chce napisac kilka slow :
1.Keisuk czepiasz sie do kazdego o sharing/trade postaci a dobrze wiesz ze toba tez gra ktos z Olecka.Artur Wasilewski? Zrobil pz locka pod gh pewnego razu i w sumie by juz byl 1 frag do przodu ale znam go od dziecka i "poprosil" zebym nie zabijal Keisuka bo to nie jego postac.Prosze o twoja odpowiedz Mr. Keisuk ;)
2.Widzialem duzo razy ze ludzie uwazaja ze uzywam Uh-bota wiec moje oficjalne zdanie na ten temat,nigdy na oczy nie widzialem Uh-bota , nie uzywam ani nie uzywalem bo boje sie zostac hackniety przez jakis smieszny program.Co to za gra kiedy nic nie robisz tylko chodzisz strzalkami, 0 adrenaliny.Jesli ktos uwaza ze uzywam/uzywalem UH-bota poprosze o jaki kolwiek dowod, moim zdaniem ludzie z EM to pisza poniewaz wkurza ich to ze nie moga mnie zabic i pisza to bo nie maja mi nic do zarzucenia.
3.A co do expowania w czasie wojny... Nie chce mi sie expowac, nie mam ochoty grac w tibie poniewaz doszedlem w niej do wszystkich postawionych przezemnie celow : anihilator , demon helmet , 100 lvl. Gram tylko dla swoich przyjaciol dla ktorych bede wierny az do "konca"

Hail Anima !

Prawdopodobnie to jest 1 i ostatni napisany tutaj post przezemnie.

Aldruhn of Aldora 01-03-2006 16:48

Hail Karol :P
Cos sie keisuk nie kwapisz odpisac? Kazdy wie ze sie boisz stawic czolo prawdzie..

Mikelp 01-03-2006 16:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Naven
Linkin Park moze? To bylo dobre kiedys, teraz to jest przereklamowane.

Tak samo jak twój punk i rock alternatywny...

nokurton 01-03-2006 17:10

:dance: lol jaka morda xD

poiuytrewq 01-03-2006 18:36

l
l
l
vv
mój właściwy post sorry za double posta :P

poiuytrewq 01-03-2006 18:37

Aldruhn zablokował swojego kolege z Animy Fiskuso przez co miał deda...(magic wallem)
Sir Haxel jak ci się udało wyj¶ć z tych trapów jestem pełen podziwu 8o (prosze o odpowiedz)
Sir Haxel zablokował Countila Eldoratha przez co miał deda...(ciałem)
Sir Haxel po co bili¶cie Vieri Azzurra'e??

Wszystko wiem z filmów i zeznań ¶wiatków więc niech nikt nie mówi że jestem jaki¶ noob i sie nie znam...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:03.