![]() |
Cytuj:
Jak się ściąga z tamtąd filmu?? Trzeba miec PREMIUM?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@ten co gadal, ze ci ktorzy sa ze Swe to asslick~ Teraz zadaj sobie pytanie, czy wolisz byc z osobami, z ktorymi walczylem na innych serverach (m.in. Kyra - LI) czy grac i walczyc z Polakami, ktorych nie znasz ani nie sa ani troche zorganizowani w przypadku wojny, huh? |
Cytuj:
Mauahuahua Signed, A traitor. |
Cytuj:
HEHE OWN3D ! Btw... zobaczymy kto nie skapował i bedzie po Tobie jechał :) Hail polaczki |
@sham, huwehwuhewhuehwu ;D
Tez jestem ciekaw ile osob zrozumie ;-) |
Cytuj:
Moim skromnym zdaniem szwedzi sa lepsi od polakow w wielu zeczach np. szwed, szweda niezabije ani nic nieukradnie oni poprostu sobie pomagaja. I polacy jak wielu mysli wcale im nieprzeszkadzaja prawda, zdazy sie czasem taki ktory nielubi polakow i ich zabija. A czy polacy niezabijaja szwedow dla zabawy? Nieraz widzialem jak polacy w 10 osob chodzili i zabijali kazdego szweda jakiego napotkali czy to 10lvl czy 50+. Gdyby ktos pomyslal troche tozamiast sie zabijac i niszczyc serwery nieustannymi wojnami zaczeliby w koncu wspulpracowac. Takie uklady naprawde sie sprawdzaja(dopuki sie niezaczna klucic ;P) Sorki za bledy jesli jakies byly :P. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Bueehehe, nom, ale trzeba przyznać, że choć napisał z błędami to napisał prawde. |
Bledy robie od zawsze i nie kazdy rodzi sie polonista ;)
Btw. Ty nigdy nie robisz bledow? |
hmm
Domenticsu hunca wszedzie i przy kazdym cavie maja letter na ktorym pisze
"Domenticsu guild peace or die" i takie tam...powinni zdechnac s****ysyny wszyscy |
Cytuj:
|
Nub wojno, moon wygra
|
No i z biegiem czasu wynikla kolejna wojna. Wiekszosc gildii vendetta(rodzina mort i znajomi) zaatakowali nasza gildie, podczas wojny pomagalismy im, a teraz odplacaja nam sie wojna. Zobaczymy co z tego wyniknie, z tego co wiem, to gildia krew ma zamiar rozprawic sie najpierw z nami, a pozniej z nastepna silna gildia(skladajaca sie chyba tylko z Polakow) Divonnium.
|
Cytuj:
|
w Divionnium jest "Ale~ Clestarius" czy jakos tak to jest Espanol i sharuje 24h na dobe z 2 innymi ownerami 1 mnie caluje 2 mi daje expic 3 mnie bije za expienie z nim :P
|
no wlasnie i co macie z tego pomagania? :X dostaliscie troszke kaski za paymenty a teraz te świry do was... najbardzej mnie wkurza Bobby'Ace jego to nalezy usunac z serwa poki czas, w pierwszych dnia walił PA na prawo i lewo
Tak czy owak mysle ze dacie sobie z nimi rade, poki co to oni chyba siedza offline? Pewnie w nocy was będa nękać :| a z nami (Divonnium) to wogole szans nie maja, co oni 17 osob maja w gildii nawet lvli nie sprawdzam... U nas 10 osob ma 35+lvl, to ma swoja wartosc ;] btw, czemu na forum nic nie napisane, zadnych war frags itp :P na razie jest chyba 3 - 3? ale nie wiem bo nie chca mi sie sprawdzac wszystkich pokolei p.s. mam nadzieje ze znacie Phy Praefectus z poprzednich serwow, bo dla mnie nie jest on godny zaufania po tym co pokazalo Infestus na Kyrze |
Co do fragów jest 6:2 dla nas
Co do Phy~ to jesli nie graliscie na kyrze to nie wiecie o c b :) Co jak co ale tam chłopaki walczyli do końca (no prawie:p ) No ale czas pokażeB) |
co do Infestus to chodzi mi glownie o to ze Lucurm Ira waliło tam PA, ja gralem tam jak byla ta wojna Li vs Homeboyz ale bylem bez gildii i mnie PAowali m.in. Yordiq, Aequitas Crucio, Veritas Crucio i inni, dlatego mam uprzedzenia do Infestus :P
szkoda ze nie ma stronki z fragami bo to sie ciagle zmienia, tak się złożyło że właśnie padłes niedawno :( (teraz u mnie 23:15): Feb 23 2006, 23:04:49 CET Killed at Level 37 by Acamas Mort szkoda, ale jedziecie z nimi, dacie rade |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:38. |