Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna AR vs. Domnesticus (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=66214)

drewniak89 21-02-2006 14:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio
http://rapidshare.de/files/13658440/war.rec.html
Filmik z dzisiejszej walki i wcale bym nie powiedzial ze owa gildia Domnesticus sklada sie tylko i wylacznie ze szwedow. :>

Tygrysek de'Ver
Feb 19 2006, 17:31:58 CET Killed at Level 24 by Zwid and by Lavius

Jak się ściąga z tamtąd filmu?? Trzeba miec PREMIUM??

KotiConqueror 21-02-2006 15:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rithien
Ehhh......

Co to za server, Weszłem do Vendetty i własny Vice-Leader poprostu wyrzucił mnie z kopali, mimo że byłem pierwszy...

Hmm... Jak tu grać ;/

EDITEEEEEEEEEEEEEEEEEEED

Protarus 21-02-2006 17:02

Cytuj:

Ch*j z nimi.... Chcieli wojny to ją mieli... Nie słuchali się mnie i skończyło się tak jak mówiłem ! Ja mam zamiar grać na Xarenie. Mam nadzieje, że wygrani nie będziecie naduzywac zabardzo władzy (choć dziś już mnie wyrzucono z koplani ;]

@ Shaman
JA NIE MAM POJĘCIA ? MAM POJĘCIE I WIEM CO DOSKONALE ZROBILI BYŁEM W AR, ALE ONI MNIE NIE SŁUCHALI I ROBILI SWOJE !

@ Protarus
Popieram co do Spoxstera, Imargama popieram za Spoxstera hehe, ale nie serio to na Furorze był spoko ;]

Znalismy sie moze na furorce? Serwer faktycznie byl fajny a raczej ludzie z kturymi gralem(smerfy, polowa sunblade, i sporo innych osob). Chociarz niezaluje ze przestalem grac w tibie w koncu sa znacznie wazniejsze sprawy.

dzg 21-02-2006 22:00

Cytuj:

Ehhh......

Co to za server, Weszłem do Vendetty i własny Vice-Leader poprostu wyrzucił mnie z kopali, mimo że byłem pierwszy...

Hmm... Jak tu grać ;/

Wybrales zla gildie ^.-

@ten co gadal, ze ci ktorzy sa ze Swe to asslick~
Teraz zadaj sobie pytanie, czy wolisz byc z osobami, z ktorymi walczylem na innych serverach (m.in. Kyra - LI) czy grac i walczyc z Polakami, ktorych nie znasz ani nie sa ani troche zorganizowani w przypadku wojny, huh?

Shaman 22-02-2006 07:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dzg
Wybrales zla gildie ^.-

@ten co gadal, ze ci ktorzy sa ze Swe to asslick~
Teraz zadaj sobie pytanie, czy wolisz byc z osobami, z ktorymi walczylem na innych serverach (m.in. Kyra - LI) czy grac i walczyc z Polakami, ktorych nie znasz ani nie sa ani troche zorganizowani w przypadku wojny, huh?

ZDRAJCO CO TO MA DO RZECZY?!?!?!?! JESTES POLAKIEM, MASZ BYC Z POLAKAMI!!!!!!!!!!!! POLACY CHCOM ZĄDZIC!!!!!! DOLONCZ DO POLAKOW ZDRAJCO, NOOBIE, TY SZWEDZKI LIZO[pupie] !!!!!!!! NIE MARZ PRAWA NAZYWAC SIE POLACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IC DO SWYH SWE KOLEGOW!!!!!! WYNOHA Z FORÓM TY SZPIEGU!!!
Mauahuahua
Signed,
A traitor.

Lisu 22-02-2006 13:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shaman
ZDRAJCO CO TO MA DO RZECZY?!?!?!?! JESTES POLAKIEM, MASZ BYC Z POLAKAMI!!!!!!!!!!!! POLACY CHCOM ZĄDZIC!!!!!! DOLONCZ DO POLAKOW ZDRAJCO, NOOBIE, TY SZWEDZKI LIZO[pupie] !!!!!!!! NIE MARZ PRAWA NAZYWAC SIE POLACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IC DO SWYH SWE KOLEGOW!!!!!! WYNOHA Z FORÓM TY SZPIEGU!!!
Mauahuahua
Signed,
A traitor.

HEHE OWN3D !
Btw... zobaczymy kto nie skapował i bedzie po Tobie jechał :)

Hail polaczki

dzg 22-02-2006 15:20

@sham, huwehwuhewhuehwu ;D

Tez jestem ciekaw ile osob zrozumie ;-)

Naiters 22-02-2006 15:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez drewniak89
Jak się ściąga z tamtąd filmu?? Trzeba miec PREMIUM??

Niepotrzeba wystarczy ze nacisniesz free obok napisu premium ;).

Moim skromnym zdaniem szwedzi sa lepsi od polakow w wielu zeczach np. szwed, szweda niezabije ani nic nieukradnie oni poprostu sobie pomagaja.
I polacy jak wielu mysli wcale im nieprzeszkadzaja prawda, zdazy sie czasem taki ktory nielubi polakow i ich zabija. A czy polacy niezabijaja szwedow dla zabawy? Nieraz widzialem jak polacy w 10 osob chodzili i zabijali kazdego szweda jakiego napotkali czy to 10lvl czy 50+. Gdyby ktos pomyslal troche tozamiast sie zabijac i niszczyc serwery nieustannymi wojnami zaczeliby w koncu wspulpracowac. Takie uklady naprawde sie sprawdzaja(dopuki sie niezaczna klucic ;P)
Sorki za bledy jesli jakies byly :P.

Shaman 22-02-2006 16:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Naiters
Moim skromnym zdaniem szwedzi sa lepsi od polakow w wielu zeczach np. szwed, szweda niezabije ani nic nieukradnie oni poprostu sobie pomagaja.
I polacy jak wielu mysli wcale im nieprzeszkadzaja prawda, zdazy sie czasem taki ktory nielubi polakow i ich zabija. A czy polacy niezabijaja szwedow dla zabawy? Nieraz widzialem jak polacy w 10 osob chodzili i zabijali kazdego szweda jakiego napotkali czy to 10lvl czy 50+. Gdyby ktos pomyslal troche tozamiast sie zabijac i niszczyc serwery nieustannymi wojnami zaczeliby w koncu wspulpracowac. Takie uklady naprawde sie sprawdzaja(dopuki sie niezaczna klucic ;P)
Sorki za bledy jesli jakies byly :P.

A moim nie-skromnym zdaniem to Szwedzi są lepsi od Polaków w jednej rzeczy, ale to na 100% :) Wiesz w jakiej? Znają swój ojczysty język i nie kaleczą go tak, jak Ty to robisz z polskim.

Rithien 22-02-2006 16:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shaman
A moim nie-skromnym zdaniem to Szwedzi są lepsi od Polaków w jednej rzeczy, ale to na 100% :) Wiesz w jakiej? Znają swój ojczysty język i nie kaleczą go tak, jak Ty to robisz z polskim.

Bueehehe, nom, ale trzeba przyznać, że choć napisał z błędami to napisał prawde.

Naiters 22-02-2006 17:39

Bledy robie od zawsze i nie kazdy rodzi sie polonista ;)

Btw. Ty nigdy nie robisz bledow?

Storiel 22-02-2006 23:40

hmm

Domenticsu hunca wszedzie i przy kazdym cavie maja letter na ktorym pisze
"Domenticsu guild peace or die" i takie tam...powinni zdechnac s****ysyny wszyscy

Shaman 23-02-2006 07:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Storiel
Domenticsu hunca wszedzie i przy kazdym cavie maja letter na ktorym pisze
"Domenticsu guild peace or die" i takie tam...powinni zdechnac s****ysyny wszyscy

większej bzdury nie widzialem w zyciu-.- mogę Cie zapownic, ze tak nie jest ;) A poza tym wybuchla wlasnie nowa wojna :D Domnesticus vs Krew :)

Thal Therdo 23-02-2006 07:51

Nub wojno, moon wygra

dzg 23-02-2006 17:20

No i z biegiem czasu wynikla kolejna wojna. Wiekszosc gildii vendetta(rodzina mort i znajomi) zaatakowali nasza gildie, podczas wojny pomagalismy im, a teraz odplacaja nam sie wojna. Zobaczymy co z tego wyniknie, z tego co wiem, to gildia krew ma zamiar rozprawic sie najpierw z nami, a pozniej z nastepna silna gildia(skladajaca sie chyba tylko z Polakow) Divonnium.

Tallur 23-02-2006 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dzg
No i z biegiem czasu wynikla kolejna wojna. Wiekszosc gildii vendetta(rodzina mort i znajomi) zaatakowali nasza gildie, podczas wojny pomagalismy im, a teraz odplacaja nam sie wojna. Zobaczymy co z tego wyniknie, z tego co wiem, to gildia krew ma zamiar rozprawic sie najpierw z nami, a pozniej z nastepna silna gildia(skladajaca sie chyba tylko z Polakow) Divonnium.

HAHAHHAHAH znam divonnium i mówie wam ;] niemacie szans:P

Storiel 23-02-2006 20:06

w Divionnium jest "Ale~ Clestarius" czy jakos tak to jest Espanol i sharuje 24h na dobe z 2 innymi ownerami 1 mnie caluje 2 mi daje expic 3 mnie bije za expienie z nim :P

kruliczek 23-02-2006 20:07

no wlasnie i co macie z tego pomagania? :X dostaliscie troszke kaski za paymenty a teraz te świry do was... najbardzej mnie wkurza Bobby'Ace jego to nalezy usunac z serwa poki czas, w pierwszych dnia walił PA na prawo i lewo

Tak czy owak mysle ze dacie sobie z nimi rade, poki co to oni chyba siedza offline? Pewnie w nocy was będa nękać :| a z nami (Divonnium) to wogole szans nie maja, co oni 17 osob maja w gildii nawet lvli nie sprawdzam... U nas 10 osob ma 35+lvl, to ma swoja wartosc ;]

btw, czemu na forum nic nie napisane, zadnych war frags itp :P na razie jest chyba 3 - 3? ale nie wiem bo nie chca mi sie sprawdzac wszystkich pokolei

p.s.
mam nadzieje ze znacie Phy Praefectus z poprzednich serwow, bo dla mnie nie jest on godny zaufania po tym co pokazalo Infestus na Kyrze

Bacik_ 23-02-2006 20:47

Co do fragów jest 6:2 dla nas

Co do Phy~ to jesli nie graliscie na kyrze to nie wiecie o c b :)
Co jak co ale tam chłopaki walczyli do końca (no prawie:p )

No ale czas pokażeB)

kruliczek 23-02-2006 23:24

co do Infestus to chodzi mi glownie o to ze Lucurm Ira waliło tam PA, ja gralem tam jak byla ta wojna Li vs Homeboyz ale bylem bez gildii i mnie PAowali m.in. Yordiq, Aequitas Crucio, Veritas Crucio i inni, dlatego mam uprzedzenia do Infestus :P

szkoda ze nie ma stronki z fragami bo to sie ciagle zmienia, tak się złożyło że właśnie padłes niedawno :( (teraz u mnie 23:15):

Feb 23 2006, 23:04:49 CET Killed at Level 37 by Acamas Mort

szkoda, ale jedziecie z nimi, dacie rade

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:38.