![]() |
Vesper ty jestes lama ! grać nie umiesz a co do boba marleya i ojczula to zgadzam sie z nim w 100% xDD ty 14 latku pie*** zamknij się ! bo mowisz ze kogos sklepiesz a gowno mozesz zrobic ! Tu macie jego zdjęcia RL XDD : http://www.fotolog.com/vesper_rl :D dzieckooo ;P
|
hehe
LOl fajne zdjęcia bachor ma 8lat chyba:baby: mału\y
|
:] :] :] Gratuluje niezłe:] :] :]
|
GRATZ. Tez gralem kiedys na Xanterze ale mnie okradli z calego eq.....X( X(
|
Cytuj:
Respect 4you. Gratz za pływanie w kółku ratunkowym w kształcie samolociku(chyba) XD. Ale z ciebie ciota ja *******e jakbym wygladal tak jak ty to bym sie wstydził wyjsc z domu.Frajer z ciebie |
Heh tak sobie od jakiegoś czasu czytam ten temat i mocno śmiać mi sie chce. Co do Boba Marleya to on chce napisać coś mądrego ale mu nie wychodzi a Ojczul ma po prostu kompleks małego lvlu i nieudanej kariery tibijskiej. Takie jest moje zdanie.
Wytykanie Vesperowi że wszedł ostatni albo że nie blokował demonów jest bez sensu. Ten film nazywa sie: "Demon Helmet on Xantera" a nie "Demon Helmet by Vesper Drago" i kto go kręcił to wogle nie ma znaczenia. Jak ktoś sie o eq czepiał to CO GO TO OBCHODZI ??? Naprawde nie wiem. A już wytykanie rl wyglądu to szczyt szczytów głupoty. Przypuszczam że tak bedzie i chyba nawet dobrze by było jakby temat został zamknięty z powodu wzbudzania zbyt dużych kontrowersji. ;) |
troche za bardzosie uniesliscie w rozmowie i dlatego rozdalem kilka ostrzezen
pamietajcie ze: - nieobrazamy nikogo - nie spamujemy tylko edytujemy posty - w podpisie moga znajdowac sie obrazki nie przekraczajace w sumie 20kb - nie cytujemy posta przedpiscy w calosci to tyle ewangelii na dzien dzisiejszy |
jak juz ktos napisal ze vesper placi to wymaga a skoro wszycsy tacy modrzy jestescie to zrobcie se 104 lvl i robcei DH solo bo hyba wyscy tego wymagacie a co do teog ze ostatni wszedl. Wszedl kiedy mu sie podobalo chcial ostani to wszedl ostatni i tyle koniec sprawy powinniesice gratulowac zrobienia questa anie ze wszedl ostatni mial eq do dupy itp najpierw wy zrobcie DH w lepszym wykonaniu i umiesccie tutajo to moze wam przyznam racje
|
^.-
Ja próbuję być mądry i mi nie wychodzi. Weź mnie nie rozśmieszaj, pokaż mi jaki Ty jesteś mądry, może opowiedz jak zabiłeś druidka Agilityz i następnie oddałeś jej bohy i dsm, jak zabiłeś kolesia przed ss a następnie zapłaciłeś 50k, jak bałeś się kolesi, którzy straszyli, że przyjadą do ciebie i będą cie bili w rl. Więc Fisu się nie mądruj, chociaż normalka że bronisz vespera bo też jesteś w jego wieku o ile dobrze pamiętam.
Grożenie w rl zaczął vesper, look na wcześniejsze wypowiedzi że w rl skopałby tyłek ojczulowi. @Ojczul Nie wiem czy to samolocik ale dość fajna ta dmuchana zabaweczka :D @Vesper Polecam kurs pływania dla zuchów w leśniczówce u pana Gienia. |
Bob znowu mnie rozśmieszyłeś :D Przecież te moje "osiągnięcia" tu ZUPEŁNIE nic do rzeczy nie mają (pomijam, że prawdziwe z tego co napisałeś jest jakieś 50%). Jak ci brak argumentów to sie po prostu nie odzywaj.
@Ojczul: Zmień podpis, Vesper wbił 105 ;) |
Bob Starasz sie byc śmieszny , ale jakoś to ci nie wychodzi :]
|
Fisalu nie mądruj siem plx... kozak jesteś a to co wypisał Bob Marley to w 100% prawda, ty nawet nie umiesz blokować draga, latasz wokoło niego jak nienormalny ;P Vesper weź juz się nie odzywał bo czuje ze wpadniemy tam do tej twojej meliny i skopimy ci tyłek !!
I warna dostałem! lol za co? |
No i następny :) Wybaczcie że rozwine ten temat dalej chociaż wiem że to nie jest odpowiednie miejsce. Bohów i dsm nie oddałem za zabicie druidka Agilityz, tylko za próbe zabicia niejakiego Etriusa Drago. 50k za zdeadanie kogoś po SS nigdy nie dałem. Może chodzi wam o bohy dla Levity za zabicie jego RL. Żeby ktoś mnie straszył, że po mnie wpadnie w rl to sobie nie przypominam. Xariel chcesz sie popisać odwagą że wyzywasz wyższe lvle. A naprawde byś sie popisał odwagą jakbyś podał swój nick na Xanterze :D Btw. Bob też, tylko dla wiadomości.
|
Gz Wykonania co do eq napewno w dp masz lepsze :p ehh bez aola widac ze to nietwoje najlepsze eq... a ojczul i reszta zazdroscicie dajcie spokoj o wytykanu wygladu z rl (zreszta skad niby macie te zdj) a jak tacy madrzy pokaz swoje
|
No fajnie wam to wyszlo XD
GRATZ |
Ehhh.....
Vesper idzie na nowy swiat ,bo ma hunta :((( Vesper...wroc na xanterke pliska =))))))))))))) |
Gz
Nice, really nice...
|
Jest wyśmienicie ;D vesper dednoł ;D etrius też ;D zawsze mażyłem o tym ;] yeyeyeye :P a to wszystko przez Malardiana bo rzucał sie ;/ adii getes, i malardian też zaliczą deda xDDD Vesper wypier*** z Xantery !!! Etrius też !!
|
@xariel
Po pierwsze to nie wiem dlaczego uważasz ze przeze mnie chłopaki padli. Zapytaj ich bezposrednio to ci może odpowiedzą co i jak. Po drugie nie wiem czemu się cieszysz skoro ty do tego sie nie przyczyniłeś w najmniejszym stopniu. Po trzecie nawet jesli ja i Adii padniemy to zapewne również nie przez takiego nooba jak ty - elita venz nie dała rady to ty możesz nam naskoczyć najwyżej. A po czwarte jak cie spotkam na Xanterze to masz deda za gadanie głupot. @Bob Marley Sam stwierdziłem że Vesper nie WYKONAŁ DHQ tylko wszedł i wziął loocik, ale potem jak sie zastanowiłem to ja zrobiłbym dkoładnie tak samo, i każdy inny rycerz również z prostego powodu ze na tym levelu możemy najwyżej pomarzyc o solowaniu demonów, szczególnie 4 naraz. A ty Bobku, jeśli uważasz że możesz zrobić to lepiej - zrób filmik, pokaż, a dopiero potem krytykuj. HAIL TAKEDA ! HAIL RAGAZZI DOLCI ! |
Hail...
"J**** Ven, j**** i sie nie bac!!"
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:12. |