Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Sondy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=128)
-   -   Premium account (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=66352)

Alekanusek 23-02-2006 20:59

Pacc do cudenko. :faceoff: Niedoscy ze mozna na nim wbic 2x szybciej lvl, to jeszcze te domki itp. Mam PACC drugi raz ( ale nie na tym samym koncie):cygaro: Moze i ktos myslec ze Pacc to strata pieniedzy. Ale jesli lubisz cos robic np. grasz w pilke nozna, to ile wydajesz na korki, strój, gale itp.??? WYjdzie z ponad 500zl (chyba troche mniej, ale o orginalki mi chodziB)
Tak czy inaczej, jesli lubisz grac w Tibia ( u mnie kazdy kumpel z podwórka co ma neta to pocina :dance: ) to mozna zainwestowac, bo sie oplaci. :faceoff:

Fenixon 24-02-2006 07:24

Zabraklo opcji "Mam premium account ale juz nie gram"

@up
oplaci? niby jak? Pilka nozna to sport i na 100% wyjdzie na zdrowie. A tibia? Bedziesz siedzial 5 lat przed tym gownem waga ci urosnie o 20kg na starosc bedziesz gorzej chodzil. I jak skonczysz grac w tibie to powiesz "nie jestem juz dzieckiem zeby grac na podworku w pilke" oraz "zmarnowalem 5 lat swojego zycia :("

Yoh Asakura 24-02-2006 23:30

Mam,gram i przedłużam :d

Alex Thor 25-02-2006 12:26

Pacc to super rzecz i radze kazdemu kupic :D;p

Horgar 25-02-2006 21:13

Mam, zamierzam przedłuzyc i polecam innym :D .

Mastereczkka 26-02-2006 08:31

Dromku .. jak bym nie mniała pacc to napewno bym nie grała w tibie. Kupiłam juz 7 razy, w Kwietniu będzie 8 i może na rok. Zależy jak kasa pozwoli ; d

Ardes 26-02-2006 16:02

hihi
nie miałem, kupic chciałem, grac przestałem:baby:

Ziomall 26-02-2006 20:01

Pacc

[quote=AdiTheMaster]- Mam taki sam problem jak ty lecz ja z tego wybrne :] mam swoje sposoby jednym z nich jest to ze sam nazbieram kase i ich wyblagam(oczywiscie rodzice maja na to kase ale nie wola mi za to kupic cos innego :( )mysle ze cierpliwie do 1 kwietnia uzbeiram 95 zl i kupje na tibia.pl bo tu chyba najlepiej,najlatwiej i najszybciej.

Bardzo Polecam wszystkim kupno pacca bo bardzo ulatwia gre i nikt cie nie tknie (chyba ze ma pacca albo +80 lvl).;)

Cyber Demon 27-02-2006 07:49

kupowalem PACC przez Tibia.pl i bylo super :P
w marcu kupie 2 raz

Horuss 28-02-2006 15:58

pacc

ja nie mam i nie bede mial raczej (slaby budzet:) )

ale kolega ma i wiem ze daje to olbrzymie korzysci.
jakbym tylko mogl to bym kupil

Gatho Gokhinin 10-03-2006 10:44

Nie mam, ale kupię :P Odp nr. 1

Ethorahses 23-03-2006 23:24

Ja pacca niegdy jeszcze niemiałem, ale mam zamiar kupić na wakację żeby pozwiedzać nowe Wyspy. Oczywiscie prze Tibia.pl ;)

@Drom
Przydały by się sondy takie jak na tibi.com ale przetłumaczone na polski, lub zrób dział w którym można pisać propozycje sond.

Kamil_Guma 08-04-2006 19:33

Facc -> pacc

Elo
Jest Taka Mozliwosc Zeby Miec Tylko Outfit Pacc A Miec Facc (ale Zeby Kazdy To Widzial A Nie Tylko Ja !) Jak Bedziesz Ktos Wiedzial Jak Mi Pomoc Gotowy Jestem Zaplacic W Gp Na Swiecie Lunara!!!
Gadajcie Do Mnie Na Gg :8687663
Z Gory Dzieki !!!
Scroll Down

No,scroll Up !;]:)

Gallar 10-04-2006 07:36

Mam premium account i zamierzam go przedłużyć..
180zł to jakby nie patrzec nie dużo za pół roku (patrząc na to ze gdyby chciec np. kupować jakąś nową, oryginalną gre, co miesiąc, juz po dwóch miesiącach wydalibysmy pewnie więcej niz za tego PACC).

Gdzie przedłuże? #tibia.pl ofkoz!

Mystic.Molesta 24-04-2006 10:58

Chciałem kupić, lecz brak pieniędzy daje o sobie znać. Mam plan kupić, lecz jest tymczasowo nikły, ponieważ później będę musiał przedłużać... Ciężka sprawa. :)

Varetix 03-05-2006 09:52

Yea Pacc rox ;p Mialem i bede miec ;]

poisoner 03-05-2006 09:57

Ja miałem pacca, ale juz mi sie skonczyl i narazie nie kupuje nastepnego, bo odechcialo mi sie grac w tibie. I oczywiscie polecam kazdemu kto chce miec lepszy level niz 30 w tibii zeby se kupil pacca bo bez niego nie da sie grac.

Maciek Mastah 03-05-2006 17:55

sonda PACC'a

kiedyś w wakacje... ;)

tomili 03-05-2006 19:37

a zna ktos kogos na elerze który kupoje pacce za przedmioty?(kase)

Yoxe 04-05-2006 13:05

q(-_-)p

premium account jest rzeczą wspaniałą ale prosiłbym cie Dr. Omader abyś w końcu je zakupił dziś mija juz 9 dzien od daty mojego wyslania pieniedzy a napisalem juz z 4 moze 5 maili i odpowiada mi jakis automat.:o
ale mimo to poprzedniego pacca mam dzieki tibia.pl i bardzo polacam, tylko teraz chce go przedluzyc i nie zostal jeszcze zakupiony... :( ;(
prosze o kontakt bo jesli cos jest nie tak to nadal mam dowod wplaty...
mimo to fajnie ze chociarz, ze jest w polsce ktos kto moze zakupic dla nas pacc :]

O juz doszedł, Dzieki ci Dr.Omader sorka że cie męczyłem PM ami na tibii ale zrozum moją sytuacje mialem malo dni i gildie na karku...
jeszcze raz dzieki!! http://www.tibia.pl RULEZZZZZzzzzz

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:58.