![]() |
ja kupilem pacca w tibi od polaka :) zapytalem sie "sprzedajesz pacca a on tak napisz do brata to jego name %#$% troche sie wachalem ale zaplacilem i pacc doszedl w 10 min " niewiem jakim cudem ale sprzedal bez wachania ;) niektorzy polacy niekradna chociaz wiekszosc to zlodzieje itp
|
Już 7 razy kupowałam przez tibia.pl !! 100% pewności , więc raczej nie kupie u jakiegoś nooba : p
|
Ja mam juz pacca kupilem znaczy sie dostalem od kumpla:faceoff: a wy nie:dance:
|
Dlaczego ostatnie trzy sondy są tylko o PACC ?
|
Cytuj:
Wkrotce pojawia sie nowe pytania! :) |
Pewnie od resellera, ale nie od tibi.pl - ceny są dużo zawyżone i drom dobrze na tym zarabia (biorac pod uwage kurs euro placac 280zl za pacc nabijacie im kase)
|
Cytuj:
|
Nie wydaje mi się, aby kupno PACC za pieniądze i przedmioty z Tibii było legalne. Po konsultacji z tutorami jestem już pewien. :confused:
|
Kupię przez Tibia.pl- wg mnie najbezpieczniej ;p. może kiedyś np na Święta Bożego Narodzenia kupię za gps hyhyh nie legalne wieeem :P Oczywiście nic nie gwarantuję ;)
Ufff ostatnie pytanko... |
Cytuj:
Bo czekam i się doczekać nie mogę...:( |
Oczywiscie tibia.com i kredytowa :)
|
Ja najbardziej ufam firmie DROM i od nich kupie juz 2 pacca !! :P
|
Najchętniej kupiłbym przez pieniądze w tibi bo nie stać mnie naprawde na PACC ale musiałbym znaleść uczciwego sprzedawce a takich mało teraz :/
Jak nie to może coś ukulam :P |
Pacc
Nie wiem czy będę wogóle grać z PACC'em dlatego nie wybrałem żadnwj opcji.:(
|
No ja to tylko tibia.pl, juz raz zaufalem i nie zaluje :D:D:D:D
|
Moj pierwszy pacc byl kupiony przez tibia.pl dotarl dosyc szybko bo w 3 dni i chyba znowu kupie na tibia.pl :)
|
Ja to oczywiscie od resellera :D:D:DB) ;)
|
nie kupie bo za drogo ;(
|
Postaram sie kupic pacca za pieniądze w Tibi ponieważ szkoda mi 90zł na pacca... wkoncu to jest tylko gra i jak mnie ktos oszuka to znowu nazbieram gp i bede próbowal do skutku :/ a tych co mnie oszukaja postaram sie powybijać :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:48. |