![]() |
20:08 GM Dalith: Derin is handing out free e-plates, msg him
20:08 Derin: GM Dalith will give you free UHs for every msg you send him. hahahahaha!!!!! ROTFL!!!!! |
dobo a jak ty garsz ;/ ja tez chce ;(
|
Jak będzie sie nazywał nowy serwer ???????
|
a po 2 sam zarobilem na dsa na liberi a raz mi z dla wypadl 8o :P
|
A NOWY SERV BEDZIE SIE NAZYWAL<<CHAOTICA>> :P
|
dlaczego cały czas wystepuje błąd connecting time out??
co to ?? odpowiedzcie PLX!!! X( |
Cytuj:
PRZESTAŃCIE PISAĆ ŻE COŚ WAM NIE DZIALA!!!! TRUDNO SIĘ MÓWI I TYLE, INNYM DZIAŁA~ |
Cytuj:
|
co!!?!
:rolleyes: :baby: 8) :] :( :)) :P :) X( ;) ?( 8o ;( co zrobic zeby sie zalogowaC??? dam krolestwo za wejscie na test :D :O
|
SZYBKO !!!!!!
POWIEDZCIE PRZEZ ILE BEDZIE TAKI TEST TRWAL????? PROOOOSZE SZYBKOOOOOOOO!!!!!!!!! |
U mnie juz nie ma connection failed :) Postepy ;) Teraz opisze too many players online .... X(
Edit : A teraz znowu connection failed, grrrrrr X( |
hej moderatorzy czy powieci mi wraszcie kiedy został wprowadzony test serv plx to waż :baby: ne
|
-->
pewnie pare dni :( moglby trwac z pol rooku :D
|
Ehh....probuje probuje i ciagle timeout ;/
Ale ja jestem cierpliwy :P |
Cytuj:
Nie masz nic do powiedzenia to... X( Co z tym testem? Ja będe albo na darashii albo kazz |
@ ileś tam up
Faktycznie postępy :) u mnie tez too many players... Ale niestety musze wyłączyć kompa wygląda na to że zagram na teście dopiero jutro... |
a ja wlazlem... demon mi walnal kombo i znowu sie nie moge lognac X( X( X(
|
huuu
teraz pewnie wszyscy w pz staja i sie boja wylezc pod demona, bo potem trudno sie lognac
|
Cytuj:
Kurcze nie logujcie sie bo ja chce wejść :D |
heh ja niestety słaby net mam i sięzalogowac nie mogę :/ znaczy już się zalogowałem raz, program do ss w pogotowiu jużsię uzbroiłem i kiedy miałem już masakre robić kick :/..ale zpróbuje coś koło 12 a jak nie o z samego rana :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:35. |