![]() |
Ja mam srednia 4.78, a moja klasa to klasa kujonow... najlepsza klasa w szkole, 18 osob (na 20) swiadectwo z paskiem! Najlepsza srednia 5.6! Chodzilem do 6 klasy podst.
|
Ja mam średnią 5.33.
Moja klasa jest słaba :P Na 26 osób 6 ma pasek i 3 wpisane do złotej księgi(trzeba mieć piątki i szóstki i wzorowe zachowanie) Najmniejsza średnia to 2.66. ;) Jestem drógi w klasie jeśli chodzi o średnią ;) . Edit: Chodze do 5 klasy:P |
3,87 w drugiej klasie gim.
|
4.14
3 klasa gimnazjum teraz czekam na ogloszenie kto sie dostal i gdzie |
A ja mam 3,6 w I klasie liceum :]
|
Argh... Mi ten rok nie poszedł zbytnio :(. Miałem 5,80 w II klasie gimnazjum. Ta szmata z fizyki mi nie dała 6 ;(. A miałbym 6.0 ;(.
|
Jestem teraz w liceum średnia 4.0 a w III gimnazjum miałem - 4,87 (80 z testu)
|
Kujonki widze :P
też zaczne od "lepszych lat" ... 4 kl. podstawówki - 5.25 5 kl. podstawówki - 5.0 6 kl. podstawówki - 5.1 1 kl. gimnazjum - 4.4 2 kl. gimnazjum - 4.57 |
Moje wyniki:
VI kl: 5,40 39/40 pkt. z egzaminu I kl gim: 4,8 :( IIkl gim: 4,86 ;( ( jestem cholernie zły na siebie i moje lenistwo, bo przy minimalnym nakładzie nauki mógłbym mieć średnią 5< ) |
4 klasa podstawówka 1 semestr-4,6 4 klasa podstawówka 2 semestr-4,10 5 klasa podstawówka 1 semestr-4.0 5 klasa podstawówka 2 semestr-3,9- z tego bardzo sie martwie ;(
|
I liceum- 4.0
III-gimnazjum-5.18 i 89 z egzaminu |
Zdałem do 2 gim a moje oceny z ostatnich lat to:
4 podst.-5.0 5 -----"------- 6 podst 5.4 39/40 z testu (odebrali mi za pismo ;( ) 1 gim 5.09 ale mieliśmy wymagających nauczycieli |
Bylo roznie, w podstawowce spadalo od 4.9 w 4 klasie do cos okolo 3.5 w 8.
W pierwszej Technikum 5.0 Pozniej wyjazd i High School po 3 latach skonczone ze srednia 97.53% Teraz studia i srednia 3.48 (w skali 0-4) |
Musze sie pochwalic :P
Na koniec gimnazjum mialem srednia 5,5 :] I 85 pkt z testu (razem 167 pkt) 5 na liscie przyjetych do liceum ;) |
Cytuj:
i to właśnie potwierdza teorie mojego nauczyciela angielskiego.... nie jest ważna ocena, ani średnia, tylko wiedza... ja również wyznaje taka teorie. pamietam jak kiedys opowiadal, ze chodzac do liceum uwielbial tylko 3 przedmioty: angielski, historie i geografie. ze wszystkich byl najlepszy w szkole, olimpijczyk i w ogole. a z reszty mial 2. czyli tak jak dzisiaj 1, ale nauczyciele musieli go przepuszczac bo byl swietny z anglika, historii i gegry. takze widzicie, ja w 1 klaasie liceum mialem srednia 3,87, a szczerze mowiac wiem ze umiem na duzo wiecej... ... bo w zyciu liczy sie pasja :) edit: @gremlin w stanach ten high school? jesli tak, to nie obraz sie ale to nie rewelacja, jak na Polaka. ode mnie ze szkoly uczen trojkowy, ze srednia 3,5 wyruszyl do stanow, a za 2 tygodnie zaczal przysylac gazety w ktorych bylo jego zdjecie i podpis "geniusz z Polski"... takze kto jak kto ale Amerykanie to sa dopiero nieuki.... co innego, ze moja szkola to nie byle co, ale w sumie - nic nie zalezy od szkoly tylko od podejscia :) btw. testu gimnazjalnego: po fiut o nim piszecie? ja mialem 86 pkt rok temu, srednia 4,5 i na luzach dostalem sie do najlepszej szkoly w S-rzu... a jeszcze co do sredniej - w zeszlym roku do naszej szkoly poszlo kilka osob ze srednia.... 6.0.... Boze, zenada :/ |
II gimnazjum srednia 3,9
A ty bysiek?? |
...........:::::::::::: 4.89 ::::::::::..........
|
Dwa lata temu miałem 3.45 około teraz ponaad 4.6
|
Średniaaaaa... po co to komu ?
Moja średnia to 3,46 w II gimnazjum. Zdolny ale leniwy - najczęstsze wypowiedzi nauczycieli z wywiadówek. No ale jak ktoś ( JA ;) ) sie cały rok opier...dziela to nic dziwnego :]
|
Cytuj:
------------------------------------------------------------------------ " Don`t be late for a school boy , Don`t be late for a school girl " -System of a down - "Shimmy" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:58. |