Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Zlot Fanów Tibii 2006 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=66835)

Creghan_Elysia 28-02-2006 23:01

jezeli niechcesz to niejedz i tyle ....
ja chce poznac troche ludu z tibie ktorych na rl nie poznalem a gram i np. gadam na gg od lat ... chce sie znimi napic bro i pogadac powspominac itp. ..

Bluelock 01-03-2006 00:20

Nie to,że nie jade, ale wiem, że i tak nic z tego nie będzie =)

Error85 01-03-2006 01:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raynold
Jeśli przyjadą studenci z łbem na karku (lub absolwenci), to można zrobić spotkanie w Kraku. na trasie Kraków - Katowice lub w ogóle gdzieś w okolicy. I wtedy mi wisi, czy grają w Tibię, czy w piłkę, czy co tam jeszcze - ważne, żeby nie stronili od piwa i mieli poczucie humoru :) W żadne inne spotkanie się nie mieszam.

jestem za ^^ ekipa z harmoni moze sie znowu zebrac w Krk
osobiscie sadze ze CK sie zjawi a z BC tez sie zjawia-o ile doczytaja tu ten poscik

co do wieku-fakt faktem z 12latkami mozna poklikac ale do knajpy raczej nie wejda :P wiec pelnoletni lub okolice 18 :P

Kosio 01-03-2006 07:57

wtrce swoje 3 cc

Moim zdaniem to był by fajny pomysł najlepiej na koszulkach napisac nick typa którym gramy i jedziemy tylko że jak by doszło co do czego z imprezki by sie zrobiła jedna wielka rozróba 8o :cygaro: dlatego to był by raczaczej pomysł do bani .

A jak tam ktoś napisał że bedą dzieciaki ja tam w sumie mam 14 lat i czasem lubie zaszaleć :dance: :dance: :baby: a Maniakalny zabujca ma gites pomysł spać pod gołym niebie i piecz boczek nad ogniskiem hehe .
To co tam wyżej napisałem to tylko po to aby ci co będą to organizować niech zadbają o pożądek .No to tyle jeśli chodzi o moje zdanie.

P.S. dont banned me jak coś.

Bluelock 01-03-2006 14:36

Taaa... Zawsze znajdzie się fajna grupka osób i też jakieś "debile", które będą się wyzywać, może dojść do bijatyki, albo jakieś pijaczyny....
Trudno zapanować nad DUŻĄ ilością osób ....

ripper 01-03-2006 15:28

Bo to raz chcieli zorganizować zjazd... No większą skalę to nie ma żadnego sensu. Zjazd Tibijczyków z jednego większego miasta, to już byłbym kłopot (np jak by było 50~ osób). Jeśli ktoś chce się spotkać z kumplami, których poznał w Tibii to niech się z nimi zgada i już, nie potrzeba zlotu.

eerion 01-03-2006 16:15

Wy tu stękacie, proponujecie i się kłócicie a:
- Żeby był zorganizowany zjazd ktoś musi być tym "organizatorem" i wziąść na sibei odpowiedzialność- a nie ma takeigo durnia co wezmie odpowiedzialność za grupę xxx dzieciaków w wieku dojrzewania głównie - bo nad tym się nie zapanuje.
To już wyklucza.
O kosztach, miejscu itd. nie ma co gadać - bo to nie ma sensu.
I tak nic nie wypali - chceice zrobić ogólnopolski zjazd, jak często nie wychodzą jednomiejskie zjazdy - dajcie sobie spokój, bo jedyne co tutaj może wyewoluować to spam/offtop/kłótnia - nic sensownego

Bluelock 01-03-2006 16:31

@up, up up
Racja :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:32.