![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
Naprawde Wielkie Gz
Naprawde Wielkie Gz. :)
Jestem dumny z tego że mamy tak dobrą lub dobrego gracza. ;) Życze dalszych powodzen w Tibi |
Free~ kumpel mial taki sam eq na jeszcze mlodszym swiecie + g legsy wiec sie nie podniecaj bo to wcale nie jest super mega extra eq, Werek de'knight ma demon helmet mpa na 50 lvlu ;]
|
Cytuj:
po pierwsze co mnie interesuje twój kolega , może ma jakiś większy lvl , albo ukradł albo kupił na allegro , twojego kolegi sprawa. tylko poprostu wkurza mnie to że ktoś pisze coś typu " i tak nigdy tego mieć nie bedziesz " nic nie wiedząc o osobie do której się zwraca . btw ja się nie podniecam tibią nie wiem jak ty , dobra nvm , nie gadajmy już o tym bo mamy komentować ss'y a nie "cynić " kto ma lepszy eq .. kthxbye |
Gratz Zonka :P Może masz screeny jak biliśmy w bojowym ustawieniu Hyderkki :P 3 knightow i 1 druid :P] Szkoda że loota nie bylo :( Pozdro :D
|
GZ eq i lvl i wogle :p
fajne ss tylko szkoda ze takie male :(:cygaro: |
|
Fajne ss :) Miło że je przycinasz, szybciej się ładują. Trzymaj tak dalej :)
|
Gratz
Narawde Niezle ssy Gratz ale chcialbym miec chociasz polowe twojego lv to by bylo marzenie
|
nom loot troche slaby ale Gratz lvla ;d
|
Bardzo fajne ss'ki :D
Gratuluje levela :D Więcej prosze! |
Niegram Juz Na Securze Zmieniam Server C Ya ! Zonk Zaproponujesz Jakis?
|
Gratzz Zonek ;p Ale i tak swoją drogą za bardzo się przechwalasz ;)
|
SPÓKI!!!!!!!!!!!!!!!!!Chodź do nas na honera ; p..
rób pala /druta/sorca i masz już blokera : MNIE!! xDD 36 ek , 73/73 xDD Pozdro z honery dla starych znajomków z secury... and special pozdro dla Aniazonki za to , że chyba jako jedyny mnie jakoś zaakceptował !! |
Sklejka kilku ładnych exori :faceoff: :
http://i10.photobucket.com/albums/a1...ri/some400.jpg @Frapper Dzięki, wpadaj czasem na secure pogadac :) @Spuki II Dead to nie powód do zmiany servera -.-' @Funky LoL :baby: |
Bardzo fajne ssy, niezle exori oO
|
Fajna zlepka i hity wcale nie takie złe ;p
Btw. mogłeś linie jakieś zrobić bo to tak jakoś głupio wygląda ;) |
Gratz zonk jak bedziesz szedl skilowac to pójde tez jak nieodrobie skili to mi sie niechce ;/grac ogólnie Gratz
|
|
aty spania nie masz?kejbord mi sie zwalil...spacja sie tnie,cyfry nie dzialaja...
ale gz zonek xd |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:52. |