![]() |
Arcania
Może dużo osób dużo rookstayerów ale tam sami fajni goście i prawie sami polacy |
hejka,
jezeli ktos gra na Xenerze ( rookstayerem oczywiscie) to może napisac o tym w tym temacie :) ( prosze o podanie lvl) |
Cytuj:
|
omg
Czy ci ludzie umieją czytać? Napisane jest ze JEDYNIE EMPERA=pp nienabijajcie postow <wlasnie sobie 1 nabilem lol>
|
Inferno mat to mój kumpel więc wiesz;)
|
Mnie jest obojętne na jakim serwie więc moge na Empere jednak....kumpel
mi mówił że na Nepterze na rooku to raz na 10 min sie kogos spotyka albo dluzej;)Pozatym Empera wygrała w demokratycznym głosowaniu;) |
Niom Bravo Narescie Spox Pomysl
Wedlug mnnie to bardzo dobry pomysl !!!:) Ale chcialbym aby ta ekipy byla na beryli a nie na jakiejs honerzeX( Odpowiedz czy propozycja jest jeszcze aktualna na moje gg 3050404 !!
|
Berylia!!!
:cup: BERYLIA I W TO WCHODZE!!!
|
Ktoś może ma Rookstayer's na xanterze ?? gram na roku na xancie i na honerze pisac kto gra
|
Kurwa odezwij sie
Na jakim servie robisz team kurwa odpisz mi na gg jestem z kumplem hentny do teama moje gg3050404
|
ja mam swoj team na hibernie... i narazie mi wystarczy:baby:
|
Mozemy na kelterze?
|
Stop archeologom !! :o
|
Hmm ... po co team ? Nie lepiej od razu gildie ?
No chyba że Pacc nikt nie ma :p |
Cytuj:
|
No i po co taki temat?
@topic Trudno ci na servie dwóch kolegów fajnych znaleźć? |
Proponuje Obsidie :)
|
Cytuj:
Może nazwisko XXXX'archeolog np. forum.tibia.pl'archeolog albo jestem'archeologiem na forum? |
A ja mam taki pomysł, ustalcie sobie jeden świat na którym chcecie żeby to się odbyło. Każdy zrobi sobie new chara, dajcie sobie tydzień każdy wbije po 12-15 lvl i zaczynajcie jazde :)
Pzdr.. |
OK fajny pomysł ale powiedzcie na jakim serwerze w końcu gracie. Mi to jest obojętne bo grałem na aldorze i mi usunęło dp charów :D Straciłem dość sporo więc...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:15. |