![]() |
Cytuj:
|
Po dojściu do ostatniej fazy gra poprostu nudzi ;( przynajmniej mnie, myślałem, że będzie lepiej
|
@up: Dokładnie! Pierwsze fazy wciągające. Faza stwora lądowego to dla mnie miodzio jest, ale gdy przychodzi do latania pojazdem kosmicznym to pograne już.
|
E tam, najgorsza to była faza cywilizacji. Brzydka, nudna, mało rozbudowana, wtórna.
Faza kosmiczna jest fajna, ma dużo opcji, ale jak odkrywasz, że Maxis chce, żebyś miał co robić wysyłając na ciebie nieskończone hordy Groxa (lub, gdy chcesz ich rozwalić, odkrywasz, że mają pod kontrolą kilkanaście tysięcy gwiazd), to wyłączasz grę i już do niej nie wracasz. Ja tak zrobiłem. Bezustanna i identyczna wojna (do tego łatwa, bo ledwo co ci ten Grox w walce robi, a nawet jak zrobi to masz przy sobie mnóstwo repair kitów) nudzi bardzo szybko. Rozwalając małe nacje, mające po 10-20 układów słonecznych ziewałem, mimo, że wyczyszczenie jednego zajmowało jakieś 2 minuty. Ale pierwsza przejażdżka do centrum galaktyki, z całą flotą Groxa na ogonie, to świetne przeżycie. Tak samo jak trzy pierwsze fazy z dużym naciskiem na drugą. |
[edytuję i ksuję, ten post to totalna pomyłka. ;P]
|
Cytuj:
A spore smierdzi. Nie podoba mi sie, juz wole simsy. |
O shit, ale jestem zacofany. oO
Tak to jest gdy siedzi się w jakimś lipnym mmorpgu. ;P |
Pomysł naprawdę świetny. Zabawa w ewolucję to jest coś. Szkoda tylko, że mój komputer tego nie udźwignie... ; \
|
Cytuj:
|
Witam.
Jest to mój pierwszy post. Chciałem powitać wszyskich serdecznie. A teraz bez wzajemnosci :D Spore jest spoko lecz...Gra nie ma końca a to ma swoje minusy i plusy :) Mianowicie: -Kiedy gra jest długa dziecko ma dłuższom zabawe :) -Gra bez końca z czasem robi sie po prostu NUDNA X( a to żadna frajda :/ |
Wytrzymałem do cywilizacji, potem jak miałem w każdym miescie ukladac 50 krzaczkow to zrezygnowalem
|
A próbowaliście Spore na javie? ;d 128x160 pixeli, ale można se pograć.
|
Spore Origins (na komorke) jest kozacki ;]. Spore da się "przejść" ale ja nawet nie próbuje, bo wracanie co chwile na X planete, żeby rozwalić 2 statki już jest denerwujące.
Pozdrawiam |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Top Faza komórki/stwora rox, reszta sux. Zwłaszcza, gdy co chwila musimy latać do sojusznika bo dzieciak sobie nie umie poradzić z atakiem na planetę >___> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:31. |