![]() |
PLXPLXPLXPLXPLX MORE ^^ :D:D:D
Z chęcia bym uslyszał co sadzicie o Annihilator movie :) prosze o wypowiedzi w tamtym topicu :) http://forum.tibia.pl/showthread.php...ht=annihilator Niedlugo zmontuje kolejny film z drugiego podejscia do Anni ;) Jak beda komenty oczywiscie :P Dzieki i pozdro. |
Dzieki za filmik wkrutce ide na banshe i chcialem zobaczyc film przedtem :)
|
Własnie na liczniku na rapidzie stuknął okrągły 1000 :D
|
Ogólnie jest ok !! :p tylko muzyka juz sie powtarza bo juz byla w innym WMP a tak ok:D mam pytanko jak sie nazywa ten program co robiles przejscia i te inne to bylo super !!:] Podaj Tytuł programu
|
Cytuj:
Eee... napewno nie w moim a jesli nie w moim to mnie to nie obhcodzi kto jakiej muzyki użył do jakiś swoich filmów ;) |
!!!
Gratuluje Panowie!!!
Hail Refugia!!!:cup: filmik i muza na najwyzszym poziomie;] jeszcze raz gz...;] |
NO KURWA MAC !
czekalem 1h bo bylo You must wait (70min) a potem.. Your IP-address 62.****** is already downloading a file. You have to wait until it is finished. Premium-accounts can download many files at the same time. Get your own premium-account now. Instant download-access! a niczego kur* nie sciagam no nie dawajcie plikow na rapidshare!!! |
Pochwała
Movie był spox niema co muzyka taka sobie ale może być :)
Ateraz odnośnie wszyskich: Prosiłbym o robienie więcej filmików wmv lepiej sie je ogląda :) sam bym pokombinowł ale ja jestem od bicia statsów a nie od majsterkowania :P |
5 stron komentów na 1345 ściagniec :(
Gogogo 1500 :D |
Cytuj:
|
No ladny filmik! Banshee rozwalaliscie na 4 hity? Moja ocenka to 666/10!!! :] Guano Apes roX :]
|
:d
Randal Robi Masz kozackie filmiki!! jeszcze z 2 obejrze i sie przenosze na refugie :D
|
Film bardzo ładnie zrobiony, ale troszkę za krótki ;( Pozdro B)
|
Wielkie GZ...Ja nie wiem co oni chca od twojego filmiku on po postu jest zajebisty...A ta sklejke se na tapete ustatwilem..:D...Mi sie bardzo podoba...A co do muzyki nie czepiajcie sie bo kazdy ma inny gust..!!!Mi ona pasuje!:dance: :dance: :dance: :dance:
|
Cytuj:
OMG NOOB PLAX...Kurde koles nie dostal dzisiaj free items i to przezywa... Ja to takich ludzi nie rozumiem...NIE DZIECIOM NEOSTRADY...A poza tym to GZ filmiku bardzo mi sie podoba i ta sklejka tez.. Filmik to chyba z 5 razy ogladalem i ta muza swietnie dopasowane...A jak nooby sie boja virusa czy jakiegos innego syfu to nie tego nie komentuja bo plik jest czysty!!!:evul: |
tez gram na refugii
spox filmik podobal mi sie bardzo i gz wykonania questa ;] |
Cytuj:
muzyka jak najbardziej jara ;] ZAJE***** FILMIK !! ja wlasnie na tego questa ide ---------------------------------------------- System of a down rlz xD |
Zarombist filmik tylko ci sie komp troche cioł bo twoja postac sie zacina a to nie mozliwe zeby bylo u mnie bo mam 1 giga ramu i procka 3 ghz <skromny>
|
krotki
Film fajny ale krotki:D Fajny text : utevo lux ciemno jak w dupie ale torcha nie kupie:D Nie widzialem tego czesniej;p
GZ QESTA, fajne efekty |
...
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:12. |