![]() |
A ja gram dla zabicia czasu w 60%, w 10% bicia potworów z sd ( może to sie dziwne wydawać) np. teraz chce se iść na gsa solo i z sd bić :) up'n'down.
nabic z 45 mlvl, z 60 lvl, a eq jakie chce miec to the best :D czyli: Magic Plate Armor, Golden Legs, Mastermind Shield albo Demonka, Demon Helmet, Boh (mam), Platinum Amulet. A to co mi sie narazie udalo osiągnąć to widać w podpisie i pod avatarem (ee ja chyba nie mam :d) |
Ja chce być kimś z kim ludzie chcą robić wywiady, miec bardzodobre eq duuzo kasy i zrądzic servem! TAK!B)
|
Ja chcialbym mieć pacc 4ever czy cos takiego, zabic tetra z kyry na 31 lvl :PP
|
1.Zdobyć 100 lvl.
2.Zacisnąć w łapach Demon Armor. 3.Po wykonaniu ptk.1,2 porzucić grę, aby kiedyś do niej wrócić. |
mam dwa cele :
1) mieć 30 level druida 2) posiadać 40 level Rookstayera :) |
Moim celem jest glownie dobra zabawa i stworzenie wielonarodowej gildii...
Pomoc poczatkujacym.. Wykonanie wiekszosci questow, odwiedzeine wszystkich lokacji :] |
@Offtopic
Dobo nie będzie zadowolony... @Topic Kiedy grałem to grałem tylko i wyłącznie dla zabawy. Prawda że wyższy lvl dawał radoche większą, ale doszedłem do tego 40 lvla, załapałem hunta od jakiegoś głupiego PA i już nie gram. A prawdziwą radość mi dawała rozmowa ze znajomymi, duele i takie tam. |
Moim celem było osiągnięcie 100leva i zabicie kumpla bo ciągle się przechwalał jaki to on mastash w tibi.
|
Moim celem było wbicie większego poziomu od siostry (ona miała 57 ED).Jak widac udało się,dlatego już nie gram.
|
Mój cel w tibi
Na początek oczywiście dobra zabawa:D no i wbicie 50-100 lvl oczywiście może być większy :p .
|
Właściwie od początku grania w Tibie starałem się być dobry, jak mimo wszystko na paladyna przystało (moja pierwsza postać to właśnie pall). Paladyn jest z natury dobry, pomaga słabszym, jest przeciw wszelakiemu złu. Obecnie gram druidem, który również jest niejako charakterem dobry i prawym, pomaga ludziom, leczy ich etc. Celem samym w sobie nie jest dla mnie stanie się jakimś superhiperhlvl'em. Stanie się lepszym człowiekiem zaś owszem. I nawrócenie chociaż kilku innych na pomaganie potrzebującym.
|
Na początku kiedy zaczęłem grać w tibie chciałem zdobyć 100lvl. Udało się. Chciałem zrobić DH,ANNI, także się udało. Teraz nie mam już chyba żadnego celu. Chcę sę pograć only dla kolegów i dla zabawy ;)
|
Hmmm....
*Bycie przynajmniej przez jeden dzień na 50 miejscu w expie na Securze *100/100 *8 mlvl *Solo Demon Helmet Quest Już wykonane cele: *Annihilator za pierwszym podejściem *100lvl *Dobra gildia *Kumple! |
Moim celem w Tibi jest zdobycie wiekszości rarów, ale mie takich śmieci jak Ring of The Skies lecz Magic Sword, HOTA, Wingned helmet i takie tam pierdoły. Chciałbym też być w pierwszej dziesiątce na servie w skillach swordu.
|
Muj cel-osiagniecie 300lv:dance:
Narazie jest 84:faceoff: |
20 lvl new postacio
25 zeby muc hmm i sumon 27 zeby monjka sumonowac 31-32 fe rox potem to juz 40-50 i tak do anni i dh |
Moim cielem najwiekszym jest bycie najlepszym w axe na Silverze narazie jestem najlepszym polakiem na silverce w axe :)
|
My cel :D
Moim celem jest bycie jednym z najlepszych knightow na vinerze :D zaimponowc komuś...?:] może... :P Narazie mam problem bo niemoge sie polaczyc z serwerem... :( :( :( HELP!!
Pisze ze error z polaczeniem "you cannot connecting..." HELP!:( :( |
Początkowo nie mialem pojęcia o tibii. Zasówałem lvl żeby być lepszym od brata. Wbiłem 46 drutem dawno temu,zabili mnie (miałem pvp jak 12 lvl) i przestalem grac na pół roku. Póżniej troche pomagałem bratu w wojnie (po podszkoleniu pvp) i zrobiłem knighta. Knightem gra sie dużo lepiej (jak dla mnie) i gram dla zabawy. Chce przede wszystkim mieć lvl i skille takie, żeby móc zablokować bez wiekszych strat większość potworów, huncić je z moim Qmplem, no i np. solować dragi bez uh waste =-] ;)
|
Moje skromne cele :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:32. |