![]() |
Anhil
Taifun MA 3 ownerow. Nie dostanie bana za to, bo jak graja na tym samym kompie to jest to samo ip. Jednego ownera Taifuna wywalili zze szkoly przez tibie.... Ale i tak gz za anhila :):) 200 lvl wbil na anhilu po zrobieniu questa. Zabil wszystkie demony :)
|
Cytuj:
Wlasnie takie posty osob ktore nic nie wiedza mnie dobijaja. :S Jak wbil 200 to kazdy moze przeciez zobaczyc bo film zostal zrobiony.. |
Odp
wczesniej sie ktos pytal o cos i mu odpowiedZialam bo nie widzial filmiku...X(
|
Najlepsze, że tu każdy wie "na pewno" ile taifun ma ownerow. I każdy podaje inna liczbe;) ...
Prawie kazdy kto jest teraz w top 10 na kazdym serwie teraz sharuje, no ale nie wszyscy - zawsze znajdzie sie pare nienormalnych maniakow ktorzy siedzą all day na tibi i swiata poza nia nie wiedza...:D btw. fajnie wbil ten 200 lvl - postawil wszystko na jedna szale, albo 200 lvl albo dead :p no ale gratz udalo sie mu :) |
Eee no niezupełnie, Seromontis nie gra dużo, a jest w drugi pod względem levelu w tibi, a Taifun? NON-STOP gra, kiedy nie zobacze na tibia.com, kiedy nie wejde na furke, on jest... nie ma możliwości żeby on(i) nie sharowali...
Ale jedno musze powiedzieć, gratz dla was! Pięknie zrobiliście chara xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Edited -.-
|
Dizzy, dobry pomysl, daj jego fotke :D Garbaty gruby okularnik ? xd
|
:p:d Gz Taif :):d
|
Nom ladnie ladnie Taifun lvla nabil ;) i to w krótkim czasie :]. U nas na galanie jest 165 lvl max (byłby wiekszy ale ktos mial hack albo ban :( ) jest to szwed do tego taki PA ze szkoda gadac chyba sie przeniose tu do was:p ale daje tu ten post zeby pogratulowac Taifun Delviry za te 200 lvl (zostan najlepszy na swiecie bo seromontis (252 hiberna EK) niegra od 4 marca a jest best pl .Mam pytanko jeszcze : U was tez jest takie PA jak na galanie bo to co tam sie dzieje to przesada odpowiedzcie to mzoe sie przeniose bo gram ale kazde 20+ lvl to hack ;/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
masz na mysli gracza o niku Konda ? no cos o nim wiem gral na tebuli jako Ferry potem Iso ale za jego czasow na nebuli bylo jeszcze ok :D potem juz nie bo wizz i sqeensy dali rade :D a teraz polacy tam rzadza :D |
Cytuj:
Taa mam na myśli Konde:] to co on robi na Galanie jest poprostu smieszne X( |
Eternal Oblivion 266 lvl 308,981,970 exp
Seromontis 252lvl 263,349,383exp jest różnica tylko 14lvli a w expie 45mln ;/ Taifun Devilry 203lvl 135,371,094exp a tu jest rówżnica tylko 63lvli a wexpie 173mln raczej nie dogoni EO |
chyab ze przestanie grac D: albo go hackna albo *** wie co ó.ó
|
heh
Cytuj:
Mam dokladnie takie same informacje, że gra z yberem :] ;) |
Jasne wszystko by się zgadzalo. Internet cafe, dwóch dobrych graczy i jeszcze kilka osób do pomocy. Wszystko by bylo, dobze, ale zobaczcie, co odwala na furorze,czy mu wladza do głowy za bardzo nie udezyla. Wycina najlepszych graczy jeden po drugim, czyżby sie bal o swoje dupsko? Dzis przyszla pora na spoxtera i co 166 MS tez ma sie pożegnać z serwerem.
Bylbym dumny z Taifuna walic to ze ma kilku overow bo jest najszybciej expiaca postacia poki co bez bana. Ale nie jestem! wedlog mnie jest zasranym egoista ktory chce miec caly serwer dla siebie i kilku pachołków na posyłki, paru makerow. Cala furora ma się kręcić wokół jego osoby ? Przesada. |
Dobra ****a ... zostawcie tego Taifuna, ma 2 ownerów, jest najszybszym 200 lvlem w Tibii i pewnie ma w dupie co o nim piszecie, więc nie ma sensu tego ciągnąć, umówić sie na gg i gadajcie sobie.
~Yours Jojo |
Cytuj:
I nikt sie w okol niego nie kreci, lol. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:09. |