Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Annihilator z baaardzo nietypowym zakończeniem. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=69218)

Vice 15-03-2006 14:33

Nie no co za koleś :faceoff: choć i tak nie dokonał do końca swojego dzieła zniszczenie, bo jeden koleś padł :p

P.S. Ten co padł może mówić oszczęściu w nieszczęściu padł ale nie stracił nagrody B)

Gallar 15-03-2006 14:58

IMHO jesli ekpia z anni~ znała Ti'ego choc trochę, to powinna wiedzieć że on robi takie numery. Znam go, nie zbyt dobrze, ale znam.. podobne akcje zrobił na np. banshee quest.
A jesli nie znali.. kto położy SCA, czy SoV przy kims kogo nie zna.. ?

Luthi 15-03-2006 15:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Taka Tuca
Jak widac, niektorzy 100+ juz zaczynaja sie zachowywac jak nooby na rooku, ktorzy wrabiaja newbie... Tibia schodzi na psy...

Zgodzę się z Tobą, teraz tibia jest mniej magiczna. Kiedys ci starzy wyjadacze mieli takie sposoby i sztuczki,ze omfg :), a teraz CipSoft robi ... złą robote, co update to gorzej...

@topic

ten wyczyn napewno był chamski, i to bardzo. Aczkolwiek nie był "noobowaty" ;-), no bo przecież Tibia nie zakazuje thiefowania. Thief & PK is part of a game!.
Ja bym sie bał, żeby ci goscie bez SoV i SCA nie popełnili samobójstwa (powaznie).
Takie cos...
:(

Koszyk 15-03-2006 16:16

Mhm wszyscy mowicie ,,WOW GRATS ale wyczyn ale ich zrobil uhuahuahu''

Ale postawcie sie w ich miejscu? co wy byscie zrobili gdyby wam skradziono SoVa albo SCA? chyba byscie skoczyli z bloku czy cus. Nie smiejcie sie. Tym to mowili ze jest dobry zycze wam zeby ktos was tak oj***l. Niby wielki wyczyn ale noobowski i to strasznie.

Zal.pl mi tych gosci to stracili tak cenne rare items

Astro'Fix 15-03-2006 16:23

Many ich wy***al na takie rary omg ... oby to odzyskali ... jak czatuja pod temple 24/7 to odzyskaja chyba ze nie wyjdzie ;s ;p

ciemne dropsy 15-03-2006 16:34

Jejku... Ti... Wiecie ile on broil? to byl taki chodzacy przeszkadzacz ludziom... Za czasow kiedy jeszcze gralem na antice to glosno o nim bylo caly czas w thais, ciagle cos broil, kradl, zabijal summony do trainu itp. Fajnie by bylo jakby go w koncu zhuntowali.

Vrael 15-03-2006 16:45

Bardzo ciekawy film : p nie spodziewalem sie czegos takiego... Tak w ogole to on mial chyba niezla lape ze tak szybko zakosil... albo bota xD

BlackD 15-03-2006 17:43

Wiekszość z was to 20-40 lvl które nigdy.. (bywaja wyjątki) nie wykonają Annihilator Quest. Nie rozumiem dlaczego się cieszycie ?! Czy jest on waszym idolem?
Strata takiej rzeczy nie jest smieszne! Sam straciłem w taki sposób SoVa i to 3 dni temu... Ularis i Urael podczas SS zaje.bali to na co czekałem od dawna!! Teraz widząc tą "akcje" kipie.. pogardą temu któremu ukradl! Pogarda dla was, dla tych którzy się cieszą..
Uważacie : -"Ja nigdy bym nie wylozyl rzeczy wartej 1500k+ albo 1200 PLN !" a otórz jestescie w błędzie.. robienie ss na najważniejszym (jak narazie) quescie na Tibi od dawna! Po wykonaciu Anni Room i stojąc z RARem w backpacku nie odczuwasz wartości tej rzeczy!

Przestancie pieprzyć ! Zacznijcie mysleć

btw. tyczy się do tych którzy się cieszyli!

A shame on You !!

~Wegorz

DaNiO149 15-03-2006 19:00

=]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diabel Marcin
Ti juz raczej nie pogra sobie na tym serwerze. Bylo widac ilu graczy od razu zareagowalo na to co zrobil. Zdaje mi sie rowniez, ze tych dwoch odzyska SoV'a i STA :)

Huashuahsuashuaau LoL? Jesli ma hunta i nie ma co grac to jeszcze bedzie oddawal SCA i SOV'a? Watpie ... Kazdy chyba wolalby sprzedac to w rl jak stracil chara niz oddac a i tak miec hunta:P

@ film

Koles ziomek tez lubie wy***ki <Aurea RoX?>

Sir Radzio Angelus 15-03-2006 19:35

Zgadzam sie z innymi, jak ja bym wlozyl tyle czasu na zrobienie lvl zeby wykonac anni i chwile potem stracic nagrode to chyba bym sie zalamal. Koles to thief i najgorsze ścierwo, hui mu w dupeX( . Współczuje okradzionym:( . Dla nich Cipy powinny zrobic wyjatek i dac mozliwosc wykonania anni drugi raz lub oddac itemy:] . Oczywiscie jest to tak prawdopodobne jakby słońce miało zamarznąć:p .

Palladyn von hellgate 15-03-2006 19:54

ja bym sie w****il i bym sie popytal paru sub gdzie on mieszka i bym chyba kupil bilet lotniczy i sie do trgo noba przejechal z toporkiem (kupil bym na mijscu) i my roz***al kompa i reszte smieci w domu nie jestem morderca :P

Phoelerius 15-03-2006 20:18

You see Ti (level 104) He is a noob.

Luthi 15-03-2006 20:24

[;

Skończcie się obrażać, chyba można wyrazić swoją opinię na temat filmu?
Można się pośmiać prawda?
Jeżeli już się smiać (ofc.) to z głupoty tych 2 gości, którym Ti ukradł itemki.
Skoro miał taką a nie inną reputacje to po jaką cholere w ogóle robili "sska" ?
Założę się, że kilku z Was /Nas (jak kto tam woli) zrobiłoby to samo co Ti, bez namysłu bo taka natura ludzka (pazerność).
Ten filmik bardzo ładnie pokazuje, jak trzeba się pilnować.
Pokazuje, że można ufać tylko bloodbrother'owi;).

Co do Cipsoftu i oddania itemków-BZDURA!. Myślisz, ze Cip'y beda takie łaskawe?
pffff...

Morał z całego tego filmu taki (w/w), ze trzeba się pilnować i nie ufać byle komu. A to, że ktos dał nam mf'a czy bp uh, jescze o niczym nie świadczy :).

@edit: nie nazywajcie go noobem- 104 lvl, jest tylko chamem i ... ,a to wieelka różnica!

Piorek 15-03-2006 20:32

ja na tym filmie nie widze zeby cos kradl i zeby go zabijali -.-:confused:
,moze to inny link :cygaro:

Mastadi, little meteorite 15-03-2006 20:52

Żal mi gości... zdobyli setny poziom... wykonali jeden z najtrudniejszych questów w tibii... a tu taki dupek im to za***ał... mówicie n.p.:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kosmo_karol
facet wie jak zarabic aby sie nie narobic ! madrze pomyslal i widac skutki :P szkoda ze to nie serwer non-pvp to by mial wszytskich gleboko w tylku a tak bedzie huntowany chyba ze od nowa bedzie gral jakas postacia heheh

No a pomyśl sobie... jesteś w szkole, przerwa. Grasz sobie n.p. na PSP . (kosztuje około tysiąc złotych) Koleś podchodzi do ciebie, i prosi ci abyś mu pokazał. Pokazujesz mu, on ci wyrywa to z ręki, i zaczyna zwiewać. Koleś uciekł, już go nie złapiesz, tysiak w c*** poszedł. Miło by ci było? Ciekawe czy byś wtedy powiedział "facet wie jak zarabic aby sie nie narobic ! madrze pomyslal i widac skutki". Ech...

Phoelerius 15-03-2006 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luthi
@edit: nie nazywajcie go noobem- 104 lvl, jest tylko chamem i ... ,a to wieelka różnica!

A co ma noob do lvla? A pozatym to postac kupiona jest.

Luthi 15-03-2006 21:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Phoelerius
A co ma noob do lvla? A pozatym to postac kupiona jest.

Moim zdaniem człowiek, który wbił 104 level nie zachowuje się jak noob.
Mianowicie nie spamuje, nie robi ch*****.
Moze jest chamem i thiefem ale nie noobem, bo noob to okreslenie kogos kto .... wie a duzo gada i robi... no:).

A jezeli kupiona to naprawde jest kurde siara...
Ja bym na miejscu poczatkowego ownera Ti zatłukl tego thiefa ;/ -robienie z postaci gnoju za przeproszeniem.

Naiters 15-03-2006 23:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piorek
ja na tym filmie nie widze zeby cos kradl i zeby go zabijali -.-:confused:
,moze to inny link :cygaro:

A obejrzales go do konca? X(
Ja to bym chyba sie zalamal gdyby ktos mi SOV ukradl :(

Bolexus 16-03-2006 00:19

"Annihilator z baaardzo nietypowym zakończeniem",O co come on? Nawet mi sie nie chcialo czytac komentów. Co sie stało?Podczas robienia ani~ ludzie zamiast w demony walili w siebie? Po zrobieniu questa zabili wykonujących i z nich spadło wszystko bo mieli red scule? NIE(Widać że wszystko jest możliwe i niedługo będą pewnie tez podobne rozwiązania).Oglądam se,a tam po zabiciu demonów gosciu wchodzi spowrotem na demony. Co jest? Padnie? No ale jak skoro jeszcze 10minut filmu.Potem zaczyna sie robienie pamiątkowych zdjęć.Jakis kończący gre na tym serwerze,lub przynajmniej ta postacia klient thiefuje looty kolegów :P Wk***ć sie musieli i to ostro. Odda/nie odda? Po co ma oddawać? Zabili go i i tak se tym knightem juz nie pogra. Ale sie chłopak musiał wkurzyć.....Gdyby ten jeden nie padł to miałby jednego itema więcej:P Tak jak napisano,gosciu chcial byc popularny,i taki sie stanie,jednak ja bym wolal byc znany jako ten co zrobil solo demon helmet questa,niz ten co zrobił solo w ***a swoich "kolegów" lub przynajmniej kompanów:P

Todix Dain 16-03-2006 08:43

big lol

big lol ale tak to jest jak sie takie questy(np warloch quest, banshee quest)
robi z nieznajomymi i to do tego w party.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:33.